Şimdi Ara

Ryzen'i Kötüleyince İşlemcisinin Değeri Artanlar Klübü (RKİDAK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haha dediklerime de cevap vermek zorunda hissettiginiz icin yine anlamadan konusmussunuz. Benim dedigim eger 10nm'ye gecebiliyo olsalardi gecerlerdi. Demekki gecemiyorlar su an. Bu kararla alinan bir sey degil onu anlatmaya calistim. Hani 10nm yapabiliyoruz ama 14 nm devam edelim diye bir sey yok anlatmaya calistigim bu.

Benim yazdiklarimla sizin cevabiniz tamamen alakasiz maalesef. Okudugunuz anlamada bir problem olabilir benim icin sorun degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Tabiki de 5 Fp pardon 25 Fps fark için kötüleyen arkadaşlar 2600k kullansın
    Ryzen'i Kötüleyince İşlemcisinin Değeri Artanlar Klübü (RKİDAK)

bu arada ryzenler full hd için değil 2k ve 4k için kullanılacak işlemci full hd için 2600k kulanmaya devam

• Aynen aynen 2K

Ryzen'i Kötüleyince İşlemcisinin Değeri Artanlar Klübü (RKİDAK)

• quote:

Siz nirvananın da üstüne çıkmışsınız fanboylukta. Ben niye açayım öyle bi konu 6950X alan adam oyun için almıyor ki sizin gibi değil insanlar zekâya sahipler.

:) Tahrik ediyorsun beni. Gidip sonunda alacam 6950x sadece twitch streami izleyecem.
  • quote:

Siz nirvananın da üstüne çıkmışsınız fanboylukta. Ben niye açayım öyle bi konu 6950X alan adam oyun için almıyor ki sizin gibi değil insanlar zekâya sahipler.

sana soru soran birine cevap veremediğin gibi birde aşağılamaya çalışıyorsun. kendi zekanı bence eleştir cevap veremiyorsam adamakıllı sende kimseye çevap verme bence.
    sen maalesef bitmişssin kardeşim.objektif değilsin. insan kendi tuttuğu takımı bile eleştirebilmeli. yada gönül verdiği siyasi partiyi eleştirebilmeli. objektif olamaz isen hayatını dümdüz bodoslama olarak devam edersin.

eh madem sen bundan hoşlanıyorsun devam et bu şekilde. iyi günler
  • fatihtat F kullanıcısına yanıt
    Benim argümanım sağlam. Boşuna tartışmayalım artık.
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    Niye surekli dx 12 li oyun olmasin rağmen dx 11li testini atiyorsun?

• xgny58x kullanıcısına yanıt
    Onu da siz paylaşın görelim.
    Siz 6900k islemcilerine cop diyen kisi degil misiniz? Her yerde karsima cikiyosunuz. Acik sozlulugunuzden oturu tekrar tebrik ediyorum. ben bir cevap bekliyordum ama veremicekseniz tartismayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MafOK -- 8 Mart 2017; 11:46:46 >
  • MafOK M kullanıcısına yanıt
    Evet fiyatına göre çöp işlemciler her zaman belirtiyorum bunu ne var bunda?
    Ben niye atayim senin atman lazim hani soyle kotu boyle kotu diyorsun ya dx 12 destekli oyununda dx 11 testlerini atıyorsun atta bizde bilgilenelim.

Mesela 1000 dolar degil de 500 dolar olsa cop der miydiniz?

1800x ile karşılaştırmalarına bakardım ona göre fikrimi söylerdim.
    Su an r7 islemcilerine cop diyebiliyorsunuz ama. Ya gercekten bu kadar fanboyluk yapmanin bir anlami yok. Biri 500 dolarlik islemci biri 1000 dolarlik her konuda nerdeyse ayni performansi veriyolar. Ama sirf fanboyluk yaomak icin ryzen islemcilere cop diyorsunuz. Ayni fiyat intel koysaydi diyince karsilastirim bakarim diyorsunuz.

Isteyen intel alir isteyen amd. Benim umrumda degil. Bazi kisiler inteli daha cok sevebilir bazilari amdyi. Ama bunu fanboyluga donusturmek gercekten cok sacma. Tarafsiz olmak her zaman daha iyidir. Bakin emin olun ben 6900k ve 6800k r7lerin fiyat seviyesinde olsaydi cok kararsiz kalirdim. Ama bu fiyatlara kimse kusura bakmasin r7 alirim.

Son olarak tekrar dedigim gibi lutfen bazi seyleri dusunerek yazin fanboylugun hicbir anlami yok. Eger bugun herkes sizin gibi davranirsa yarin islemci pazari tamamen intelin eline gecerse isterse 10000 dolardan satar hicbir sey de diyemeyiz aynisi amd icinde gecerli. En guzeli tarafsiz olmak. Umarim sizin icin cok gec degildir :)

• quote:

1800x ile karşılaştırmalarına bakardım ona göre fikrimi söylerdim.

6900k'nın ya da herhangi bir işlemcinin çöp olup olmadığına neye göre karar veriyorsunuz mesela? Hangi konuda karşılaştırmalarına bakıyorsunuz? Bir işlemcinin varolma amacı nedir?
  • Serkandrgn kullanıcısına yanıt
    Oyun performansına göre karar verdiğimi defalarca belirttim. SADECE OYUN.
    Galiba anlama probleminiz var. Bilal'e anlatır gibi anlatıyorum. Ben 6900K ve 6800K işlemcilerini fiyatından dolayı tercih etmem gider r7 1800K alırım NOKTA. Benim karşılaştırdığım her zaman 7700K'nın oyun performansının r7 serisinden üstün olduğuydu. Bunu 150 kere tekrar söyledim yine söylüyorum 7700K sadece oyun oynanacaksa r7 serisinden çok daha iyi bir işlemcidir.
  • amd pişmanlıktır. millet canavar gibi 3-5 yıllık i5 işlemciler ile yeni nesil oyunları darboğaz olmadan oynuyor. amdnin yeni nesil işlemcilerini bile geride bırakan dolu işlemcisi var.

intel ve nvidia coca cola ise AMD le coladır.
  • quote:

Oyun performansına göre karar verdiğimi defalarca belirttim. SADECE OYUN.

SADECE OYUN için incelemeniz gereken şey bilgisayar işlemcileri değil oyun konsollarıdır siz komple yanlış yerdesiniz.
  • quote:

Benim argümanım sağlam. Boşuna tartışmayalım artık.

hahahhahahhahahha valla güldürdün beni.argüman sağlammış nnskjsjhjhsjkjsjsjhjshkjshshkjjkshjs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihtat -- 8 Mart 2017; 13:10:20 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.