Şimdi Ara

Ryzen'i Kötüleyince İşlemcisinin Değeri Artanlar Klübü (RKİDAK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu kirliliği olmasın arkadaşlar, her gün konu açılıyor üçer beşer
    intel severler bu konu altında toplanıp darboğaz, 5fps fark, oyun işlemcisi değil ve oyunlarda 7700k ile yarışamaz gibi popüler başlıklarda ryzen kötülensin bu konu altında
    2600k'dan sonra kaç fps fark var onu da ekledim ki ryzen'i 5-6 fps fark için kötüleyen arkadaşlar 2600k kullansın boş yere masraf yapmasın
    kaldı ki 2600k ile ryzen arasında fark yok, amd için 7700k ile yarışmak hayal denebilsin istiyorum

• i7 3770k kullanıyorum ve elimden çıkartarak Ryzen 1700 platformuna geçiş yapma düşüncem var.
  • Tabiki de 5 Fp pardon 25 Fps fark için kötüleyen arkadaşlar 2600k kullansın
  • RYZEN DAHA UCUZ OLMALIYDI
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    ryzen 1800x'i 4,8ghzye clocklasalarda doğru karşılaştırma yapabilsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

ryzen 1800x'i 4,8ghzye clocklasalarda doğru karşılaştırma yapabilsek.

Önce 4.2Ghz'e clocklasınlar
  • 3770k yı gtx1080 için kullanıyosan olmaz o işlemciye en fazla gtx1070 olabilir, demekki şuanda darboğazlı olarak kullanıyosun
  • La olum saçma sapan konular açıp saçma sapan yorumlar yapmayın yeter lağıma çevirdiniz dahili bileşenleri biri i5 6500 kullanır 7700k nın threadinin gılıyık diye dolanır ortalıkta biri çıkar ben r5 i bekliyom ama r7 lerin pinlerini ıstırırım hatta yalarım bile der yeter lan varsa paran gider alır kurarsın sistemini yaparsın testlerini yayınlarsın burada kullanıcı testlerinizi. Gidip salak salak markaların yalaması olmuş dalkavuk youtube kanallarının paint testlerini paylaşıp durmayın. Üstelik bu işlemci yarışı nedir lig takım falan mı var marka tutuyorsunuz siz son kullanıcı olarak ihtiyaçlarınızı belirlersiniz ihtiyacınız olan performansı en ucuz kim saglıyorsa onu alırsınız ne aç gözlüymüşünüz be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Tabiki de 5 Fp pardon 25 Fps fark için kötüleyen arkadaşlar 2600k kullansın

İşine geleni at sen, her konuda kendini göster ki insanlar iyice fanboy çocuk (maks 13) olduğunu anlasınlar. Nasıl da zoruna gitmiş Ryzen serisi.

• uzun süredir foruma girmiyorum. ryzenler çıktığından beri sırf eğlence olsun, az güleyim diye girmeye başladım
    7700K'cılar çok eğlenceli.
    Zor bir şey olmasa gerek.4.2 olan 4.8 de olur.
  • klüpte aradığım ruh yok

daha çok test resmi istiyorum
    hahahaha

GTA5 mi kaldı gözünüzü seveyim. Oyun nextgen bile değil. Takip ettiğim kadarıyla intel çalışanı olmanız kuvvetle muhtemel. Sizin durumunuzun başka türlü açıklanabileceğini zannetmiyorum.

Başka bir başlık altında intel ryzen işlemcilerin rezilliğini gördü o yüzden 14 nm işlemcilerde devam etme kararı aldı demişsiniz. Maalesef hiçbir fikrinizin olduğunu zannetmiyorum kusura bakmayın. Öncelikle 1800x 500 dolar daha ucuz olmasına rağmen 6900kyı yok etmiştir. Yani rezillik filan? bi daha düşünün isterseniz. İkinci olarak eğer intel 14 nm'den daha aşşağı düşebilirse düşerdi o kararla alınabilecek bir şey değil ve ayrıca 10 nm veya 7 nm'yi intel bulmadı onu da belirtmek isterim.

Maalesef hiçbir fikriniz yok klasik bizim halkımızın bi sorunu fikrim yok demek yerine yorum belirtmek.
  • MafOK M kullanıcısına yanıt
    Aynen kararla almıyorlar nm geçişlerini her nesil daha düşük nm'ye geçmek zorundalar geçemezlerse yönetim düşüyormuş kesin bilgi yayalım !!
  • comanchee kullanıcısına yanıt
    Kesin olur İşlemci 4.2 olunca stabilitesi bozuluyor. 80 dereceyi geçiyor sıvı soğutma ile. Siz gelmiş 4.8 olur diyorsunuz.
  • quote:

Tabiki de 5 Fp pardon 25 Fps fark için kötüleyen arkadaşlar 2600k kullansın

jedi hocam geçen sene felan hiç 6700k 6950x den daha iyi tek çekirdekte diye bu forumda açılmış bir konun var ise link atarmısın. ne demişşsin acaba? merak ettim
    çünkü 6700k tek çekirdekte 6950x den iyi.

yani hayat tek çekirdekten ibare değil..

sen fanboy felan değilsin bence . nirvanaya çıkmışsın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihtat -- 7 Mart 2017; 22:15:48 >

• Çekirdeği açılan sempron 140 kullanıyorum.ryzen testlerini görünce islemcimin değerini anladım.her gün nöbetleşe bu konuları açan üyelere teşekkürü bir borç bilirim....
  • fatihtat F kullanıcısına yanıt
    Siz nirvananın da üstüne çıkmışsınız fanboylukta. Ben niye açayım öyle bi konu 6950X alan adam oyun için almıyor ki sizin gibi değil insanlar zekâya sahipler.
  • quote:

Siz nirvananın da üstüne çıkmışsınız fanboylukta. Ben niye açayım öyle bi konu 6950X alan adam oyun için almıyor ki sizin gibi değil insanlar zekâya sahipler.

Ke-mal gormesin seni kiskanir.
  • MSAA x0 ile alınmış o test yalan.

Az önce ben benchmark yaptım x0 MSAA. 115 FPS Max en düşük 45 FPS aldım. Ortalama ise 60 - 65 FPS:
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.