Şimdi Ara

Ryzen işlemcilerde TV ye görüntü aktarım sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Ryzen 5 2200G işlemcili pc aldım sorunsuz çalışıyordu monitör yerine Samsung TV kullanıyoruz tv ye bağladığımda görüntü gelip hemen geri gidiyor tv tanımıyor. İntel işlemcili 2 ayrı bilgisayarda denedim sorunsuz çalışıyor Ryzen işlemcilerde ya da anakartta bunun için ayrı bir ayar vs var mı? Görüntü ile alakalı iki ayarı değiştirdim şimdi normal monitörde de görüntü alamıyorum.

Sistem
    sinerji.gen.tr
    Sinerji AMD Ryzen APU Hazır Sistem
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-amd-ryzen-apu-hazir-sistem-p-35898

• Monitör çözünürlüğü tv çözünürlüğü nedir? 1080p den 2k ya veya yenileme hızı farklı monitörlere geçişlerde problem çıkabiliyor. Biosu fabrika ayarı yapın. Eğer açılırsa Anakartın sitesinden vga sürücüsünü indirip kurun. Sistem geri yükleme yapabilirseniz yapın. Bilgisayarı güvenli modda açıp sistem geri yükleme yapın.
  • rerererara R kullanıcısına yanıt
    Şuan hiç görüntü alamıyorum anakart üstünden resetleme imkanı var mı?
  • Biosa giremiyormusunuz. Fanlar felan dönüyormu
  • rerererara R kullanıcısına yanıt
    Biostan ziyade bilgisayarı açıyorum herşey çalışıyor ama görüntü gelmiyor hdd işlem yapıyor rami falan söktüm bios pili vs olmadı
  • Format atmayı deneyin. Tv bağlı iken. Format atınca boş bir yere sağ tık
    Görüntü ayarları var. Görüntüyü yinele , sadece 1 de göster, sadece 2 de göster, ekranı genişlet gibi seçenekler var. Siz büyük ihtimalle bu ayarları değiştirdiğiniz için uygulama tvye görüntü gönderip hemen kesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerererara -- 23 Ağustos 2020; 9:16:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.