Şimdi Ara

Ryzen Mobil 5000 Serisi [ANA KONU] Laptop Tavsiye & Tartışma (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.349
Cevap
55
Favori
135.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alpha 15 geldi, ekran güzel, klavyeyi beğenmedim.

Ryzen Mobil 5000 Serisi [ANA KONU] Laptop Tavsiye & Tartışma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ykurtulus kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, böyle bakınca klavye benim de pek hoşuma gitmedi. Monster Abra serisinin klavyeleri gibi duruyor... Bir performans değerlendirmesi bekliyoruz artık :)

• Bu gerçek mi? Bu fiyata bu özellikler:

5800U ile dünyanın en güçlü 15 Watt U serisi işlemcisi,

13.3 inç 300 nit %100 sRGB Dolby Vision 1920*1200 çözünürlüğünde ekran

16 GB LPDDR4x 4266 Mhz Ram

512 GB SSD (Maksimum 1 TB SSD desteği)

Küçük gövdeye rağmen 56 Wh batarya

Tam metal kasa

Aydınlatmalı klavye

Wifi 6, Bluetooth 5.2

Parmak izi okuyucu

2*2 Watt Harman hoparlörler

15 mm kalınlık

1.26 kg ağırlık

Sadece 7750 TL... Ryzen Mobil 5000 Serisi [ANA KONU] Laptop Tavsiye & Tartışma 

Valla ufak ekran sevmem, bende bile bu özelliklere bu fiyat ile aşırı heyecan oluşturdu. Küçük güçlü canavar bekleyen kaçırmasın. Param olsa bununla beraber bir de monitör alır kullanırım valla Ryzen Mobil 5000 Serisi [ANA KONU] Laptop Tavsiye & Tartışma Bilmeyenler için 5800U işlemci öyle bir canavar ki Passmark testine göre performans için üretilmiş 35 Watt harcayan 11. Nesil H serisi işlemci olan i7-11800H ile karşılaştırıldığında tek çekirdek performansında eşit, çok çekirdek performansında sadece %10 geride görünüyor.

Ryzen Mobil 5000 Serisi [ANA KONU] Laptop Tavsiye & Tartışmaakakce.com
    Lenovo ThinkBook 13s G3 20YA001ATX Ryzen 7 5800U 16GB 512GB SSD 13.3" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-thinkbook-13s-g3-20ya001atx-ryzen-7-5800u-16gb-512gb-ssd-13-3-notebook-fiyati,1390898997.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 23 Eylül 2021; 22:39:18 >

• Bloodin hocam,

Detay bilgi bulamadım sitede.

Özellikleri doğru olduğunu nasıl öğrenebiliriz?

Teşekkür ederim.

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Valla e15 gen3 almasam çakacaktım bir tane. Küçük veya taşınabilir arayanlara efsane cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: canboz

Bloodin hocam,

Detay bilgi bulamadım sitede.

Özellikleri doğru olduğunu nasıl öğrenebiliriz?

Teşekkür ederim.

Niye? Bana güvenmiyon mu Ryzen Mobil 5000 Serisi [ANA KONU] Laptop Tavsiye & Tartışma 

Şaka tabi, Lenovo cihazlarda resmi PSREF sitesine 10 haneli kodu girmeniz yeterli, ben tüm özellikleri buradan öğreniyorum ve buna göre konu mesajlarıma yazıyorum :)

Ryzen Mobil 5000 Serisi [ANA KONU] Laptop Tavsiye & Tartışmapsrefstuff.lenovo.com
    ThinkBook,ThinkBook 13s G3 ACN,Model:20YA001ATX
    https://psrefstuff.lenovo.com/Detail/ThinkBook/ThinkBook_13s_G3_ACN?M=20YA001ATX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 23 Eylül 2021; 22:41:43 >

• canboz kullanıcısına yanıt
    Psrefe baktım. Tüm özellikler cihaz Kod no ile uyuşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallami -- 23 Eylül 2021; 22:46:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Evet belki Ryzen değil ama paylaşmak istedim. Normalde 18K fiyata satılan i7-11375H işlemci ve RTX3060 ekran kartlı, 144 Hz 15.6 inç ekranlı ve sadece 16 mm kalınlık ile 1.7 kg ağırlığındaki MSI Stealth 15M Hepsiburada'da kısa süreliğine 14K'ya satılıyor. İsteyen değerlendirebilir :)

www.hepsiburada.com/msi-stealth-15m-a11uek-035xtr-intel-core-i7-11375h-16gb-512gb-ssd-rtx-3060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00001CL5N1

Kaçırdık üstad be

pc alcam

bi indirim yakalayamadım

geçenlerde 12kya paylaştığın lenovayı da kaçırmıştım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ririii kullanıcısına yanıt

Konuyu takibe al hocam, ben bu tip şeyler gördüğümde paylaşıyorum. Eğer RTX3060 ve özellikleri güzel bir cihaz arıyorsan Monster'a da bakabilirsin. Monster'ın tedarikçisi olan Clevo'nun kasaları çok sağlam, uzun yıllar sorunsuz oluyor.

• Evet beyler, Intel 12. Nesil'de ciddi ciddi gümbür gümbür geliyor sanki, AMD'nin 7 nanometresinden daha iyi olduğu iddia edilen Intel'in daha çok geliştirdiği 10 nm platformundan çıkan ve Hybrid olarak adlandırılan masaüstü Alder Lake işlemcilerin sızan testleri AMD'nin korkması için yeterli gibi görünüyor. Fakat AMD de armut toplamıyor, 6. Nesilde DDR5 ram desteğine geçilecek ve dahili ekran kartları uzun yıllardan sonra Vega mimarisinden RDNA2 mimarisine geçiş yapacak. DDR5 desteği ve RDNA2 mimarisinin birleşimi ile beraber "eğer AMD isterse" dahili ekran kartlarında çok ciddi bir sıçrayış görebiliriz. GTX 1650 performansı görmek çok şaşırtıcı olmaz gibi. Önümüzdeki bir yıl çok çetin geçecek. İşlemci konusunda Intel yeniden performans liderliğini ele alacak ve AMD'nin bu konudaki cevabını cidden merak ediyorum. Dahili ekran kartı konusunda da DDR5 destekli RDNA2'nin karşısına Intel nasıl bir çözümle çıkacak, bu da soru işareti. Buradan zararla kalkan Nvidia olabilir çünkü dizüstülerde giriş seviyesi harici ekran kartları (MX ve GTX serisi) tamamen devre dışı kalacak gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 24 Eylül 2021; 20:33:10 >

• Merhaba,

Uzun süre bilgisayar aradım ancak stok sorunu çözülmüyor sanırım

H serisi performans işlemcili bilgisayar alacaktım ancak kalın /ağır ve ısınma problemlerinden dolayı vazgeçtim

İs icin kullanacağım ve uzun süre çalışmaya dayanacak , performansı iyi , ekranı kaliteli Rami yüksek tavsiye edebileceğiniz gaming PC haricinde ürünler nelerdir

• sercanfx S kullanıcısına yanıt
    Üstte var bakın derim, bu arada h serileri ısınmıyor bildiğim kadarıyla siz hangi marka ve seri baktınız ?

• sercanfx S kullanıcısına yanıt

Birkaç üstte Ryzen 5800U işlemcili Thinkbook 13S var, 13.3 inç ekran boyutunu dert etmeyecekseniz şu andaki fiyatı ile piyasanın tartışmasız fiyat/performans şampiyonu, hem de açık ara fark ile :)

• quote:

Bu gerçek mi? Bu fiyata bu özellikler:

5800U ile dünyanın en güçlü 15 Watt U serisi işlemcisi,

13.3 inç 300 nit %100 sRGB Dolby Vision 1920*1200 çözünürlüğünde ekran

16 GB LPDDR4x 4266 Mhz Ram

512 GB SSD (Maksimum 1 TB SSD desteği)

Küçük gövdeye rağmen 56 Wh batarya

Tam metal kasa

Aydınlatmalı klavye

Wifi 6, Bluetooth 5.2

Parmak izi okuyucu

2*2 Watt Harman hoparlörler

15 mm kalınlık

1.26 kg ağırlık

Sadece 7750 TL...  

Valla ufak ekran sevmem, bende bile bu özelliklere bu fiyat ile aşırı heyecan oluşturdu. Küçük güçlü canavar bekleyen kaçırmasın. Param olsa bununla beraber bir de monitör alır kullanırım valla  Bilmeyenler için 5800U işlemci öyle bir canavar ki Passmark testine göre performans için üretilmiş 35 Watt harcayan 11. Nesil H serisi işlemci olan i7-11800H ile karşılaştırıldığında tek çekirdek performansında eşit, çok çekirdek performansında sadece %10 geride görünüyor.

akakce.com
    Lenovo ThinkBook 13s G3 20YA001ATX Ryzen 7 5800U 16GB 512GB SSD 13.3" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-thinkbook-13s-g3-20ya001atx-ryzen-7-5800u-16gb-512gb-ssd-13-3-notebook-fiyati,1390898997.html
    Bununla cs go oynayabilir miyiz??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ririii kullanıcısına yanıt

Witcher 3 bile oynarsın Ryzen Mobil 5000 Serisi [ANA KONU] Laptop Tavsiye & Tartışma 

• Peki incehesap.com guvenilir bir site mi?
    Daha önce hiç alışveriş yapmadım ordan.

• quote:

Witcher 3 bile oynarsın  

Hocam üzerine bi de bu monitörü alıp kullanayım diyorum.
    Mantıklı olur mu sizce?
    Bugün alacağım.

akakce.com
    AOC 24G2U 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g2u-24-1ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,543704414.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

H serisi birçok cihaza baktım. genelde oyuncu PC ve yüksek ekran kartı olduğu için ısınıyor. artı fiyatlar ekran kartından dolayı çok yükseliyor ki bana 128 bit 2gb/4gb ekran kartı kafi.

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

cihazın kodu nedir bakmak isterim .. memnun musunuz ?

• Bloodin kullanıcısına yanıt

özellikler gerçekten iyi görünüyor. sizce bu cihaz sabah 09 aksam 23 aralıksız çalışsa dayanır mı ? ekran boyutu 15,6 olsa tabi çok iyi olurdu ama benim monitörüm var bağlayarak kullanılabilir.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.