Güle güle kullan, Dolby Access kurulu mu? Otomatik kurulmadıysa store dan ücretsiz kurabilirsin, ses kalitesini çok yükseltiyor. |
Ryzen Mobil 5000 Serisi [ANA KONU] Laptop Tavsiye & Tartışma (33. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
teşekkürler.
Siz söyleyince baktım kurulu Dolby Audio
-
-
Hocam tam bu ürünü almak isterdim paylaşımınızı gördüm :) i7 1165g7 mi bu işlemci mi bi fikriniz var mı? İkinci bi laptop almaya gücüm olmayacak çünkü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Android studio programını amd işlemcide çalıştıran var mı bu arada?
10 yıllık AMD A10 işlemcisi ile çalıştırmıştım. Hala kurulu eski makinede, yeniye daha kurmadım.
-
Bahsedildiği gibi handikapı yok o zaman değil mi hocam?
Yok hocam. Yani en azından ben bir sorun yaşamadım basit kullanımda.
ilk açılışta 1 kere cihaz sanallaştırma da sorun çıkmıştı, ona da Hyper V sanallaştıma ayarını değiştirip çözmüştüm regetditten.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek suçu kopya çekmek -- 22 Ekim 2021; 13:58:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sermaye piyasalarıyla ilgileniyorum. Şuan elimde ekstra monitör var ama elden çıkarıp 2 tane daha monitör alıcam. Laptopu sadece okula giderken ve sunum vb şeyler yaparken kullanacağım. IdeaPad in ekranı 2.5 k diye biliyorum. Thinkbook 13s in ekran kalitesi ona göre çok mu kötü kalır. Fiyatları hemen hemen aynı olması nedeniyle işlemcisi iyi olduğu için 13s i seçeceğim ama sadece ekran kalitesi biraz kafamı kurcalıyor. Teknosa vb yerlerde de hiç bu modellere rastlamadım inceleme şansım olmadı ekranı.
Thinkbook bekleyenler acele edin!
fiyat güncellenmiş. 7800 küsür liraya kaptım bir tane.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremg -- 22 Ekim 2021; 15:54:36 > -
@sepulturgay Güzel paylaşımın için teşekkür ederim. Rica etsem Windows u nereden temin ettiğini ve nasıl kurduğunu hatta Lenovo uygulamalarınıda nasıl kurduğunu yazarsan çok mutlu edersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kim o -- 22 Ekim 2021; 15:19:49 > -
Hocam artmış. 30 dk ile kaçırdım :(
Çok sinir bozucu bir durum. PC başında olduğum halde alamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrhnn -- 22 Ekim 2021; 16:8:31 >
Dostum seni çok iyi anlıyorum tam 2 aydan fazla süredir aynı şeyleri yaşıyorum. Hatta bir sefer 5700u'lu Thinkpad E15'i 6300 TL'ye yakaladım. 10'dakikaya aradılar, fiyatı yanlış girdik lütfen iptal edin diye yalvardılar. Ettim ben de... Pek umudum yoktu dolar 9.6 TL iken.
Bugün öylesine bir kontrol ettim bir kaç siteyi hani akakçe falan gibi sitelerin gözden kaçırdığı yerleri, baktım fiyatlar hep uçuk... çok sonra, cep telefonumu öylesine elime aldığım bir anda bildirim geldi. Aslında thinkpad e14'lerde gözüm vardı, bu modelden emin değildim ama bu fiyata bu sefer kaçırmak istemedim. Bakalım, çok küçük gelirse gözüme aldığım fiyata veririm size :)
-
İyi günlerde kullanın. Ürününüzün siparişi satıcı tarafından onaylandı mı?
Onaylandı ise ürün ertesi gün teslim yazıyordu ürün kargoya verildi mi?
-
Teşekkür ederim. Onay falan yazmıyor hiçbir yerde. Bilmiyorum öyle bişey mi var? Şu an hazırlanıyor diye görünüyor.
-
Siparişlerim bölümünden siparişinize girdiğinizde
Sipariş Alındı Sipariş Onaylandı
Hazırlanacak Hazırlanıyor
Kargoya Verilecek Kargoya Verildi
Teslim Edilecek Teslim Edildi
yazar sizinkinde Hazırlanıyor yazıyorsa sizi fiyatı yanlış girdik stok tükendi gibi bahanelerle aramazlar sanırım.
-
Rica ederim.
Forumun amacı bu zaten: yardımlaşmak 🙂
“Windows 10 indir” diye google da aratıp resmi siteden indirebilirsiniz iso dosyasını hatta direkt kurulum usb olarak (bootable) hazırlayabilirsiniz.
Başlangıçta usbyi takiyorsunuz kurulum zaten başlıyor kendisi.
Lenovo programlarını vs kurmadım. Win10 güncelleme yapınca zaten parmak izi vs hepsini kendisi tanıyor.
Sorun yasarsanız yardımcı oluruz buradan.
Sanırım bahsettiğiniz link yukarıdaki.
Lisansı nasıl yüklediniz?
Bir de eşimin Lenovo bilgisayarında Lenovo pil yönetim programı ve benzeri programlar yüklü onların hangisi bu cihaz için nasıl bilip nereden kurabilirim?
-
Bu fiyatlarla oynama işinin artık suyu çıkmaya başladı. Ben 8500₺den aldım, satın aldığım yer aynı gün içinde fiyatı bir aşağıya bir yukarıya en az 3 kere değiştirdi. Ben gözümü kapatıp aldım ama cidden can sıkıyor.
Onun haricinde makine benim de beklediğimden iyi çıktı, şu an için memnunum. Ben driverları ve Vantage programını Lenovo'nun sitesinden indirdim ve kurdum ve yanlarında Windows Store üzerinden ek iyileştirici yazılımlar vs de kuruldu. Yalnız aklınızda olsun, AMD'nin kendi sitesinden indirdiğiniz driverlar üzerine Windows Update üzerinden başka driver indirip üzerine yüklüyor, AMD'nin sitesinde bir çözüm yolundan bahsedilmiş ama daha denemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X