Şimdi Ara

Ryzen Mobil 5000 Serisi [ANA KONU] Laptop Tavsiye & Tartışma (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.349
Cevap
55
Favori
135.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle Huawei'nin daha yol kat etmesi gerekiyor. Sektörde yeni bir firma olarak kaliteli parçalar kullanmaya çalişsa da işçilik ve kalite kontrol konusunda sınıfta kalıyor. Uzun vadede çok fazla şikayet var maalesef. Bu yüzden gönül rahatlığı ile öneremiyorum.

Ekran kartı meselesi benim de canımı sıkıyor, özellikle işlemci yönünden hem tek çekirdek hem de çoklu çekirdekte 7700HQ'ya nal toplatacak fakat Nvidia hızlandırmasından yoksun kalacaksın.

Ekran hem daha parlak, hem de %100 sRGB ile resmen level atlatıp gönlünü fethedecek olsa da 13.3 inç üzerinde çalışabilir misin orası da başka bir muamma...

Şarj konusunda kesinlikle beklentileri bile aşacak bir cihaz gibi duruyor. 8000 TL güzel para ama bu cihaz da hiçbir eksiği olmayan, sınıfında kusursuz sayılacak bir cihaz, rakipleri 12.000 TL civarında geziyor.

Akakce'de en ucuz neresiyse oradan alabilirsin :) Ki şu anda ciceksepeti görünüyor, satıcı da Ebrar bilgisayar olduğundan tamamen güvenilir:

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-thinkbook-13s-g3-20ya001atx-ryzen-7-5800u-16gb-512gb-ssd-13-3-notebook-fiyati,1390898997.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Öncelikle Huawei'nin daha yol kat etmesi gerekiyor. Sektörde yeni bir firma olarak kaliteli parçalar kullanmaya çalişsa da işçilik ve kalite kontrol konusunda sınıfta kalıyor. Uzun vadede çok fazla şikayet var maalesef. Bu yüzden gönül rahatlığı ile öneremiyorum.

Ekran kartı meselesi benim de canımı sıkıyor, özellikle işlemci yönünden hem tek çekirdek hem de çoklu çekirdekte 7700HQ'ya nal toplatacak fakat Nvidia hızlandırmasından yoksun kalacaksın.

Ekran hem daha parlak, hem de %100 sRGB ile resmen level atlatıp gönlünü fethedecek olsa da 13.3 inç üzerinde çalışabilir misin orası da başka bir muamma...

Şarj konusunda kesinlikle beklentileri bile aşacak bir cihaz gibi duruyor. 8000 TL güzel para ama bu cihaz da hiçbir eksiği olmayan, sınıfında kusursuz sayılacak bir cihaz, rakipleri 12.000 TL civarında geziyor.

Akakce'de en ucuz neresiyse oradan alabilirsin :) Ki şu anda ciceksepeti görünüyor, satıcı da Ebrar bilgisayar olduğundan tamamen güvenilir:

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-thinkbook-13s-g3-20ya001atx-ryzen-7-5800u-16gb-512gb-ssd-13-3-notebook-fiyati,1390898997.html

Pil şöyle 500 tl falan olsa direkt pil alacağım ama 1000 tl pil içim acıyor

Dell kaça gider acaba cidden fiyat biçemiyorum.

• İkinci el ile hiç aram yok, pazarlıkta çok beceriksiz olduğum gibi hiçbir elektronik eşyada ikinci ele bulaşmadım. Ne aldım, ne de sattım...

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt

Birşeyi satmak istediğinde iyice fiyat öldürüyorlar. Moralini bozarlar. Siteden satmanı tavsiye etmem..

En iyisi bir arkadaş veya tanıdığın var ise ihtiyacı olan, ona ver veya sat. Değeri, bana göre pili sağlam olur ise 3K - 4KTL yapar. Kişiye bağlı bu, değişebilir.

• Bloodin kullanıcısına yanıt

Bu cihaz benim de çok dikkatimi çekti İşlemcisi ve özellikleri çok iyi. 8300 tl bandında bulunuyor.Bu fiyata önerir misiniz .13 14 " ince kompakt laptop arıyorum (iş için) Öneriniz var mı başka

• gvdfl G kullanıcısına yanıt

Bu varken başka cihaza bakılmaz, gerçekte bu piyasada 12-13 Bin TL civarında gezmesi gereken bir cihaz...

N11 de son 1 tane vardı 7950 tl sipariş verdim teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler sizde bu marka mı siparis verip aldiniz

m.trendyol.com
    Huawei Matebook D 16 Amd Ryzen 5 4600h 16gb 512gb Ssd Windows 10 Home 16.1
    https://m.trendyol.com/huawei/matebook-d-16-amd-ryzen-5-4600h-16gb-512gb-ssd-windows-10-home-16-1-p-91401863

Ben de bunu aldım ama ben sevmedim bana uygun değil klavyesi felan değişik hiç alışık değilim ucuza arayan varsa bana ulaşsın 7.600 bile vericem direk. Piyasada pahalı 10 gün oldu trendyol.com dan aldım ama adamlar iade kabul etmiyor açtınız ambalaj diye laptop.

Bana msj atabilir almak isteyen satacam mecbur:(

• ririii kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar, hayırlı olsun öncelikle. Bilgisayar gayet güzel duruyor, yeni tablet almamış olsaydım o fiyata kesin alırdım ben de gördüğüm anda. Epeydir bilgisayar arıyordum çünkü.

İleriki aylarda yine de almayı düşünebilirim fiyatına da bağlı olarak. Sadece cihazın adaptör boyutu ve ağırlığını merak ettim. Klasik hafif irice laptop adaptörlerinden mi yoksa bu ince küçük ultrabook adaptörlerinden mi kullanıyor cihaz acaba? Pek mühim bir mevzu değil tabii ama sorayım istedim yine de.

• gladyo38 G kullanıcısına yanıt

Evet Trendyol, kusura bakmasın ama ağzımı bozacağım, bu şekilde bir şerefsizlik yapıyor. Ülkeyi muz cumhuriyeti olarak görüp yasaları hiçe sayıyor. Ne olmuş olursa olsun eğer cihaza zarar vermediyseniz normal kullanım şartları altında kayıtsız şartsız 14 gün içinde cayma hakkınız var. Bu hakkı çiğneyen tek firma Trendyol, kendi sözleşmelerinde bile bu hak yer alıyor fakat Trendyol utanmadan, sıkılmadan, inanılmaz bir yüzsüzlükle sözleşmede bunun olmadığını iddia edecek kadar ... Daha denecek çok şey var ama bundan ilerisi maalesef forum kurallarını ihlale giriyor. Bu forumda çok kişiye yardımcı olduğumdan uzaklaştırmayı göze alamıyorum. Eğer uğraşabilirim derseniz direk Tüketici Hakları'na gidin, elinizdeki kanıtlarla birlikte Trendyol'un bir tüketici hakkını çiğnediğini ve 14 gün içinde cayma hakkını kullandırtmadığını söyleyin. Kesinlikle kazanırsınız. Yalnız böyle bir şey yapacaksanız acilen yarın gidin. Resmi olarak cayma hakkı formu doldurmanız gerek. Tüketici hakem heyetlerinde var bu form.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 6 Ekim 2021; 23:38:54 >

• Bandobrass kullanıcısına yanıt
    Adaptörü ufuk ve hafif hocam farklı yani diğerleri gibi değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/gunluk-kullanim-icin-laptop-tavsiyesi--150714839

arkadaşlar tavsiye istemiştim fakat cevap veren olmadı. intel'in mobil işlemciler için konusu var mı bulamadım ama intel ya da amd farketmez benim için. yardımcı olabilir misiniz?

• Ben sipariş verdim.

İlgilenenler kacirmasin.

1 haftadır fiyat 9-12k arasında dolanıyordu

Ryzen Mobil 5000 Serisi [ANA KONU] Laptop Tavsiye & Tartışma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @sepulturgay İyi günlerde kullanın. Hangi satıcıdan sipariş verdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kim o -- 12 Ekim 2021; 2:49:1 >
    Ryzen Mobil 5000 Serisi [ANA KONU] Laptop Tavsiye & Tartışma Ryzen Mobil 5000 Serisi [ANA KONU] Laptop Tavsiye & Tartışma

Tek firma üstünden konuşmak yanlış bence. Aldığım kusurlu laptopu iade etmek için beni yaklaşık 1 ay uğraştırdı başka bir firma :) Canlı destek açık açık laptopta cayma hakkı kullandırmıyoruz diyor. Yazık ya.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu yaptıkları açıkça 6502 sayılı kanunun 48. maddesinin 4. bendini çiğnemek. Tüketici haklarında asla haklı çıkamazlar. Bunu kendileri de biliyor da Tüketici Hakları ile çoğu insan zaten uğraşmaz diye yıldırma politikası güdüyorlar. Yeniden satılabilirliği bizi ilgilendirmez, kanunda açıkça yazan şu: "Tüketici, cayma hakkı süresi içinde malın mutat kullanımı sebebiyle meydana gelen değişiklik ve bozulmalardan sorumlu değildir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 12 Ekim 2021; 10:23:8 >
  • kim o K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Hızlı Sistem satıcısından aldım.

• Tabii fiyat yukselmis.

• @sepulturgay  Yanıtın için teşekkür ederim. Diğer satıcılarda fiyat yükselmiş. Hızlısitemde kalmamış. 3. kez indirimi kaçıran ben :-(

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.