Bildirim
Ryzen RAM Hız Aşırtma-Alt Zamanlama Ayarlama Rehberi(3200 Mhz) (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
denediniz mi hocam bu ayarları? -
BIOS' u biraz kurcaladım sistemi de teniden başlattım ve bahsettiğim FPS drop sorununa dair hiçbir şey yok. Gerçekten de taş gibi işlemciymiş Ryzen 7 2700. 280 FPS' leri aşıyor FPS değerleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 6 Nisan 2019; 22:30:22 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
şu ramları gösteren programı bulamadım beyler atar mısınız ? umarım samsungdur allahım -
quote:
Orijinalden alıntı: Whitebeard.
şu ramları gösteren programı bulamadım beyler atar mısınız ? umarım samsungdur allahımsanırım bundan bahsediyorsun
-
durum kötüquote:
Orijinalden alıntı: mito1172
https://www.filecluster.com/downloads/Thaiphoon-Burner.html sanırım bundan bahsediyorsun
Alıntıları Göster
herneyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 7 Nisan 2019; 3:31:59 >
-
hocam ramlerim afr mi mfr mi onu anlamadım nereden bakıyoruz ? bir de sonunda biosu güncelleyebildim senin örnek değerlerini deneyeceğiz umarım tuttururuz
edit: şimdi gördüm afrymiş, hadi bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 7 Nisan 2019; 3:37:8 > -
hynx chipli ram -
-
-
-
1.35 stok soğutuuc için fazla bir voltaj şahsi düşüncem tabi. Sessizlik aradığımdan oalbilir. 1.25v extreme llc ayarlarını öneririm. CPU lazım olduğunda çeksin voltajı. -
hocam merhaba, EVGA CLC 280 var; dediğiniz ayar nedir acaba ? EVGA yazılımında 85 falan diyor da Ryzen masterda 63 gördü en fazla prime testte. -
:) Benim dediğim ankartta güçle ilgili bir ayar EVGA iel alaksı yok. 3-4 tane LLC ayarı vardır bunlar düşük yada normaldesye işelmci yüke gelince taban voltajın 1.25 is 1.3 a akdar çıkyorsa sonra güç çekmez pc donar. Extreme ayara getrirsen 1.25 taban voltajını 1.35 kadar çıakrtır. İşlemci çok yüklenmediğinde boşa yüksek voltajda çalışmaz. Ayrıca boştayken voltajı düşüren ayarda var. işlemci kulanımın düştükçe voltaj düştüğünden cpu o arada biraz soğur ısı daha dalgalı seyreder. -
Merhaba bu ayarlamaları yaptığım zaman sistem açılıp kapanıp aşılıp kapanıp biosa atıyor beni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stabil olmayınca öyle oluyor dostum. -
Tabi de. Konudaki herşeyi eksiksiz yaptım soc Voltage dışında onun yeri yok benim bios ta
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sende nasıl çalışıyor 1.25v de ilginç ben 1.3 yaptım açılmadı bile 1800x işlemciquote:
Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369
1.35 stok soğutuuc için fazla bir voltaj şahsi düşüncem tabi. Sessizlik aradığımdan oalbilir. 1.25v extreme llc ayarlarını öneririm. CPU lazım olduğunda çeksin voltajı. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X