Şimdi Ara

Ryzen tabanlı yeni sistem (3400 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bellek önemli demiş.
  • Çok sağol iyi ki bu foruma sormuşum (: Bi de yanlış anlama ama Salı gününe kadar bu son sistem üzerine bi mesaj gelmezse ancak o zaman sipariş geçicem. Belki başka arkadaşların da şunu alma bunu al diyecekleri birşey çıkabilir iyice emin olmak istiyorum.
  • Bari, FlareX modelini alın sorunsuz çalışsın. Ripjaws Intel öncelikli; FlareX AMD.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Bu model mi hocam dediğiniz amd ile uyumlu olan?
    http://www.sanalmarketim.com/gskill-f42400c16d16gfx-flare-x-16gb-ddr4-2400mhz-cl16-2x8gb-amd-ryzen/p_66713/

---

sonradan edit: zaten başlıkta "AMD Ryzen Uyumlu" yazıyormuş pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbardak9 -- 4 Haziran 2017; 16:10:54 >
  • nbardak9 N kullanıcısına yanıt
    2400C10-10-10-24 size, 3200C14-14-14-34 performansı getiriyor. Yine de almışken 3200C14 olan FlareX serisini de bu sebeple aklınızda tutmanızı öneririm. 2400C10 olabilen bellek buna benzer zamanlamaları olan 3200C14 Trident Z serisi. Hız aşırtmayla 3333C14-14-14-28 size bu belleğin zirve performansını veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 4 Haziran 2017; 16:21:41 >
  • Abi bu parayı vereceğinize gidip ps4 Pro alın 3500 TL ve rx 460 li bir sistem sizi tatmin ediyorsa diyecek birşeyim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

Abi bu parayı vereceğinize gidip ps4 Pro alın 3500 TL ve rx 460 li bir sistem sizi tatmin ediyorsa diyecek birşeyim yok.

photoshop ve illustrator açıyorsa ps4 pro alayım tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbardak9

quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

Abi bu parayı vereceğinize gidip ps4 Pro alın 3500 TL ve rx 460 li bir sistem sizi tatmin ediyorsa diyecek birşeyim yok.

photoshop ve illustrator açıyorsa ps4 pro alayım tamam

Konuda öyle birşey belirtmiş misiniz?

• quote:

Çok oyun sevdalısı değilim. Bilgisayarda adobe çizim programları kullanacağım. Ram, Cpu ve Ssd daha önemli benim için.

ikinci mesajımda yazmıştım
  • quote:

O zaman son durumda sistem şu hale geldi:

---

CPU (925):
    AMD Ryzen 5 1600 (fanlı)

Anakart (400):
    Asus PRIME B350-PLUS AMD B350 AM4 Ryzen DDR4 3200MHz(O.C.)

RAM (530):
    G.Skill RipjawsV 16GB(2x8GB) 2400MHz DDR4

Ekran kartı (470):
    MSI RX460 2G OC 2GB GDDR5 128Bit DX12

SSD (500):
    Sandisk SSD 480GB 530MB-445MB/s

Kasa (315):
    Zalman Z11 PLUS HF1

PSU (260):
    Aerocool 600W 80+ Bronze (AE-KCAS600)

---

böyle de güzel oldu ve tam olarak 3400 TL ediyor :) Ekran kartını yükselttik ya şimdi PSU aynen kalsa sıkıntı olmaz değil mi?

Biraz değişiklik yaparak daha da iyi olabilir kardeşim.. :)

Kasa: Deep Cool Tesseract SW USB 3.0 MidT ATX Siyah (2 Fanlı)http://www.ebrarbilgisayar.com/deep-cool-tesseract-sw-midtower-siyah-psu-yok-pmu335466

PSU: High Power 600 Watt 80+ Bronze (12V Tek Kanal 540 Watt)http://www.ebrarbilgisayar.com/high-power-600w-80-bronze-power-supply-pmu357397

Artan parayla da ekran kartını RX 460 4 GB modeline yükseltebilir, hatta GTX 1050 Ti bile yapabilirsin.. veya daha iyi okuma / yazma hızı sunan bir SSD alabilirsin..

• quote:

quote:

Çok oyun sevdalısı değilim. Bilgisayarda adobe çizim programları kullanacağım. Ram, Cpu ve Ssd daha önemli benim için.

ikinci mesajımda yazmıştım

Ben açılan konuya bakarım, her konunun yorumlarını tek tek okuyamam ki. Özellikle donanım konusunda herkes birşey konuşurken. Herneyse hatalı olduğunuzu kabul etmişsinizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 4 Haziran 2017; 19:37:50 >
  • Foxin kullanıcısına yanıt
    Konuyu okumadıysan cevap yazmayacaksın. Neyin ne olduğunu anla önce. Diğer insanlar anladıysa sen anlamadıysan sorun sendedir. Bilgin yoksa konuma mesaj yazma kirletme ortamı.
    Hocam ram'leri kim 2400 MHz tavsiye etti ? 3000+ ile değiştirin .

• quote:

Konuyu okumadıysan cevap yazmayacaksın. Neyin ne olduğunu anla önce. Diğer insanlar anladıysa sen anlamadıysan sorun sendedir. Bilgin yoksa konuma mesaj yazma kirletme ortamı.

Hem bilgisiz cahil olmak hemde cevap vermek kolay gelsin size, blok.

• Ekran kartını daha iyi seçmek için ram hızlarını düşürdük. Gerçi bana giriş seviyesi ekran kartı yeterliydi. Kafam karıştı şimdi
    Hocam ekran kartı lazım değilse neden alıyorsunuz , zorla aldıracak arkadaşlar :) buyrun

http://www.legitreviews.com/ddr4-memory-scaling-amd-am4-platform-best-memory-kit-amd-ryzen-cpus_192259

Bence ekran kartı giriş seviyesi size yetiyorsa 3200 MHz ram alın :)

• en başa geri döndük o zaman ilk mesajımındaki sistem hakkında senin yorumun nedir? o haliyle satın alsam?
    Bence ideal sistem o olmuş . Sadece anakarti ikinci sistemdeki Asus prime ile degisebilirsiniz .

• O giyata gtx 1060 alırsın dostum bu sistem cillop gibi olurhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8586

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk.1903 -- 5 Haziran 2017; 3:39:32 >
  • Mesajları okuyacak vaktim yok ama ryzen sistemde 50 TL için 3200mhz rami çıkarıp 2400 mhz ram koymak akla, mantığa aykırı. Kimin fikriyle bu hataya düştüysen bir daha o adamdan tek kelime tavsiye alma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.