Şimdi Ara

S 320 (96-98) hakkındaki görüşleriniz. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
14.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söz ettiğin araba vw, opel falan değil arkadaşım. MERCEDES. İnşallah bunun farkına varmışsındır. Normal bir araba da değil, tank bu tank...
    quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

hurda be kardeşim kim ne derse desin hurda...12 yaşındaki arabaya ortalama 40 milyar wermek saçmalık.... americada 750 alan kuzenim war 33 bin dolara 2005 model almış.......araç 36 bin mile(57 bin km) de.....trde ise bu paraya 12 yaşında ve 160 kmde mercedes denk....şimdi ok kabul orası america falan felan.......ama emin olun orda bu yaşta ve bu kmde araba kullanan pek adam yok(old muscle car ayrı bir sınıf onu saymayın)....trde ise 0km bi ton araba warken 40 milyara....gidipte buna 40 milyar wermek başına sorun almak demek......
  • İyi incele. Tank mı değil mi görürsün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guraye

Selamlar,

Ne yaptınız aracı aldınız mı?

quote:

Orjinalden alıntı: bayugur

1996 model s320 almayı düşünüyorum. Bu aracı tavsiye eder misiniz?
    Özellikle şehiriçi ve dışı olmak üzere yakıt yüketimini merak ediyorum, bilen var mı?
    Bu aracı kullanan arkadaşlar yorum ve fikirlerini yazarlarsa çok sevinirim.
    Teşekkür ederim.

Geç cevap için özür dilerim.
    2001 model Volvo s80 t6 aldım. İkisinin de test sürüşünü yaptım, Volvo sanki bana biraz daha iyi gibi geldi,o yüzden tercihimi Volvo dan yana kullandım.
  • Orjinalden alıntı: guraye

Orjinalden alıntı: mRcOLL

s320 0/100 hızlanması 8.9 sn..Sence hantal mı..

ben hızlanmasından değil yaşıma gçre hantal kalırmı dedim.

daha ne denilebilirki hayalimdeki araba
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaman26

quote:

Orjinalden alıntı: liarda

O bir tank
    O bir makam aracı
    O bir mercedes

oLay budur

benimde aklıma ilk bunlar geliyor bu aracı görünce.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: guraye

Selamlar,

Ne yaptınız aracı aldınız mı?

quote:

1996 model s320 almayı düşünüyorum. Bu aracı tavsiye eder misiniz?
    Özellikle şehiriçi ve dışı olmak üzere yakıt yüketimini merak ediyorum, bilen var mı?
    Bu aracı kullanan arkadaşlar yorum ve fikirlerini yazarlarsa çok sevinirim.
    Teşekkür ederim.

Geç cevap için özür dilerim.
    2001 model Volvo s80 t6 aldım. İkisinin de test sürüşünü yaptım, Volvo sanki bana biraz daha iyi gibi geldi,o yüzden tercihimi Volvo dan yana kullandım.

S320 ile yakıttan illallah diyen bir tanıdığım vardı ama şöförlüğü kötüydü sanırım,sonradan sattı mı bilmiyorum.

T6 sı olan bir arkadaşımın feryatları daha gerçekciydi,kendinin benzin istasyonları olmasına rağmen T6 yı elinden çıkarmıştı,ama çok hızlı bir kullanıcıydı..

• 35 yaşındaki Angelina Joliyi mi tercih edersin 20 yaşındaki sıradan bir kızı mı? Mercedes mercedestir arkadaş kullanmayan bilemez. 40 000 YTL veriyorsun ama 0 dediğin arabalarda omayan konforu ve güveni mercedeste buluysun. Ne bir ses ne bir tıkırtı, yok şu arıza yok bu arıza sorunsuz ve de bence ucuz bir araç, bilmeden yorum yapmayın. yolcu olarak değil şöför oarak mercedes kullananlar yorum yaparsa daha gerçekçi olur
  • mercedes bir ayrıcalıktır demek ki o fiyatı hakediyor binen bilir 40 milyar denilen sıfır arabalar 3 sene sonra 20-25 e gider ama o mercedes hala fiyatını korumaya devam eder merak etme temiz bir mercedes sıfır bir araçtan daha iyidir (araba bindiğini hissedersin) özellikle bozuk bir yolda denemenizi tavsiye ederim .Bence arabadan ziyade bir sanat eseridir
  • Kesinlike çok kalite bir makine..yürüyen aksamı olsun iç mekanı olsun çok kaliteli ve sorunsuz..haa tank diyen arkadaşlar herhalde hayatlarında s80 görmediler...
  • Merak etme S80 kullanmışlığım var. Ben hala tercihimi S320 den yana kullanırım. Kesinlikle S80 den daha çok keyif verir S320...
    quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Kesinlike çok kalite bir makine..yürüyen aksamı olsun iç mekanı olsun çok kaliteli ve sorunsuz..haa tank diyen arkadaşlar herhalde hayatlarında s80 görmediler...
  • Usta ben de s320 derim...s90 kullandım ama s320 minin verdiği keyfi vermiyor...
  • arkadasım arac 6 sılındırlı motora sahıp 3200 cc 24 walf 240 bg cıwarında motora sahıpp ! yaklasık degerı 23000- 30000 ytl arası bı degere sahıpp
  • bi parcasi arizalansin gorurum sizi tank mank viz gelir bellibir yasi gectikten sonra markasi ne olursa olsun mantiksiz oyastaki araca oparayi vermek simdi cikar yine mersocular yok 1000000 km yapar yok sunu yapar yak biyasadiki 20 yasinda nice mersolar var piyasadiki 20 yasindakini birak 10 yasindaki mersolara bi bakin sanayiden cikiyormu yani sunu unutmayinki sonucta kul yapimi yok ben alir arizali parcaliri cikma parca kullanirim diyorsaniz ozaman ayip olmazmi o coooook mesur merseyo binipte cikma parca kullanmak
  • arkadaşım bizde iki sene kadar 85 model 200 d kullandık. dizel araba emin olun iki senede hiç masraf çıkarmadı. kız gibi hala. alan adam kullanıyor daha arbayı. çok memnun. ınanın bı mercedesın omru 45 yıl falan. ama sıradan bı opelın omru yırmı yıl. o yuzden 90 model mercedez 98-99 opelden daha gençtir. ayrıca bı parça değiştirdiğinde en az uc sene aynı yerde arıza vermez. dıger markalar gıbı ayda bır tekrarlamaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerboy6435

arkadaşım bizde iki sene kadar 85 model 200 d kullandık. dizel araba emin olun iki senede hiç masraf çıkarmadı. kız gibi hala. alan adam kullanıyor daha arbayı. çok memnun. ınanın bı mercedesın omru 45 yıl falan. ama sıradan bı opelın omru yırmı yıl. o yuzden 90 model mercedez 98-99 opelden daha gençtir. ayrıca bı parça değiştirdiğinde en az uc sene aynı yerde arıza vermez. dıger markalar gıbı ayda bır tekrarlamaz..

aynen katılıyorum arkadaşım bende 1984 200D var 8 yıldır bende kendi hatan dışında küçük masraflarım dışında öyle büyük çaplı bir masraf yapmadım.Bilemiyorum belki ben temizine denk geldim ama MERCEDES başka derim .Şimdi 300 otomatiklere merak sardı yine mercedes alacağım.İnşallah bunu satarsam.
  • Bu mercedes otomobil değil zaten farklı bi taşıt sınıfı acayip bişey w140 mükemmelden öte ve çok büyük bi araç yola falan mükemmel oturuyo
  • ben bu forumda şu marka aracım daha 1000km şu arızayı verdi bu marka aracım bu arızayı verdi daha 5000 demotor yedi diyenleri gördüm ama mercedes ten boylebi şikayet duymadım mercedes her zaman mercedes tir
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir27

bi parcasi arizalansin gorurum sizi tank mank viz gelir bellibir yasi gectikten sonra markasi ne olursa olsun mantiksiz oyastaki araca oparayi vermek simdi cikar yine mersocular yok 1000000 km yapar yok sunu yapar yak biyasadiki 20 yasinda nice mersolar var piyasadiki 20 yasindakini birak 10 yasindaki mersolara bi bakin sanayiden cikiyormu yani sunu unutmayinki sonucta kul yapimi yok ben alir arizali parcaliri cikma parca kullanirim diyorsaniz ozaman ayip olmazmi o coooook mesur merseyo binipte cikma parca kullanmak

Cehaletin bu kadarı vallahi tebrik ederim sizi mercedes ile uzaktan yakından alakanız olmadığı çok bariz belli oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: avast_

35 yaşındaki Angelina Joliyi mi tercih edersin 20 yaşındaki sıradan bir kızı mı? Mercedes mercedestir arkadaş kullanmayan bilemez. 40 000 YTL veriyorsun ama 0 dediğin arabalarda omayan konforu ve güveni mercedeste buluysun. Ne bir ses ne bir tıkırtı, yok şu arıza yok bu arıza sorunsuz ve de bence ucuz bir araç, bilmeden yorum yapmayın. yolcu olarak değil şöför oarak mercedes kullananlar yorum yaparsa daha gerçekçi olur

Sıradan kız güzel miOna göre tercih edicem
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.