Şimdi Ara

S 320 (96-98) hakkındaki görüşleriniz. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
14.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Varsa yoksa mercedes...
    büyük motor olsun, küçük motor olsun, mercedesin manevrası yeter.
  • herkese selam . öncelikle şu last driver denilen arkadaşa biraz lafım var ondan sonra konuya geçeyim bu arkadaş biraz özürlü onun için onun söylediklerini veya yazdıklarını kaale almayın beyniyle pek barışık olamayan bir arkadaş olduğu için pek yazılanlara aldırış etmiyor. amerikadan kaç araç getirmiş veya hiç mercedese binmişmi bırak binmeyi hiç kapısını açıp oturmuşmu önce onu sormak lazım bu tür arkadaşlara şunu diyorum ben kedi ulaşamadığı ciğere mındar der bununkide o hesap . şimdi konuya gelelim bana göre w140 s320 lerin en iyisi 94 modelleridir yakıt ı lpg de sıralı sistemde ekonomiktir parça sıkıntısı yoktur yalnız biraz pahalıdır. durumunuz varsa en iyisi s 600 dür ama herkesin kaldırabileceği bir araç değil . gencede yaşlıyada herkese gider mercedes sahibi olmak ayrıcalıktır kimseye kulak asmayın ben 35 yaşındayım w126 500sel le geziyorum ankara da vallahi hiçte ağır kaçmıyor. s class araçlar gözünüze büyük gelebilir ama inanın mükemmel ötesi manevraları vardır çok rahat şehir içi kullanımına sahip araçlardır hiçde yormaz 24 saat kullanın yinede yormaz .saygılar.

• Arkadaşlar bir sorum var ama daha önce bir yorum yapmak istiyorum.

Yurtdışında yaşayan bir akrabamızda bu arabadan vardı ve çok ucuza sattı. (3500 €) O verilen fiyatlar arabanın eskidiği için ya da yurtdışında daha az km yaptığı için değil arabaların yaşı arttıkça artan vergileridir sanırım. Bizde ise tam tersi biliyorsunuz.

İkinci söyleyeceğim şudur, burada bilgi almak amacıyla soru soran arkadaşlara hayatında Mercedes kullanmamış kişiler yanıt veriyor bu da kafaları karıştırıyor. Bu arabanın 123 kasasını 15 senedir babam kullanıyor ve bu arabanın 123 kasası bile tank. Şu anda 210 kasasını almak üzere. Ben bu 140 kasayı düşünemiyorum.

Sorum da şu; bu modellerin ne kadar yaktığını şehir içi, şehir dışı, lpg, benzin vs. hepsi söylendi. Hatta başka bir sitede vergisini de söylemişler. Ancak bazı sitelerde bu arabanın parçalarının çok pahalı olduğunu söylemişler. Burada bu arabayı kullanan arkadaşlar ne diyor? 123 kasanın parçaları çok pahalı değil. Olsa da uzun süre gidiyor. Bu mutlaka 123 kasadan pahalıdır ama söylenen gibi arada uçurum olduğu doğru mu?

ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

• arkadaşlar 123 kasa mercedesler dünyada ve türkiyede en çok satan ve sevilen modelerindendir. parçası ucuzdur çünkü alman , italyan , meksika ve yerli bir çok parça seçeneği vardır muadil parça kolay bulunur . fakat s class modeller için aynı şey söylenemez ancak ve ancak orjinal alman ya da orjinal temiz çıkma almak zorundasınız. bundan dolayıdır ki parça fiyatları insanlara pahalı gelmektedir. orjinal alman amblemli parçalar modeli ne olursa olsun her zaman pahalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtmmustafa -- 9 Şubat 2009; 15:27:03 >
  • Sitedeki Arkadaşlar Hepinize Merhaba 10 Yıldır Özel Aracım Var. Bunun Yanı Sıra Yerli Modellerin Hepsine Bindim, Renault , Tofaş Vs. Her Model Kullandım. Fakat 2008 1. Ayda(Ocak) 200 [E] Aldım. Mecburiyetten Sebebide Şudur ; Kendi Aracımı Takas Yapmıştım Aldığım Aracın (BRAVA) Vergi Borcu Çıktı , Aldıgım Galeriye Geri Verdim Oda Bana 2oo [E] Verdi 15 'e Geldi Bana. Şu Anda Galericiye Ve Bravanın Sahibine Dua Ediyorum. Beni Böyöle Bir Araç Sahibi Yaptıkları İçin. Boşuna Dememişler <GÖKTEKİ YILDIZI ALLAH(C.C) YARATTI YERDEKINI BIZ YARATTIK.> Teşekkür Ederim Saygılar. Necati Pamuk

Not: Aracım Şuanda Sahibinden.COM Adresinde Satılıktır. Satma Sebebim Modelini Yükseltmek İçin.
    İlan No: 10919497
    Yer: Zonguldak / Merkez 2oo [e] Serisi
  • harika bir araç hiç düşünme
  • hayatımda bir kaç sefer mercedes kullandım 2003 e220 cdi ve 1998 c200 kompressor kullandığım modellerdi ya hayatımda hiç böyle bir sürüş keyfi görmedim arkadaşlar sanki ön cama ekran yerleştirmişler sen sadece izliyorsun mercedesten dışarısı böyle göründü bana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: geexer

Tavsiyem Renault megana Honda civic yönündedir
    quote:

Orjinalden alıntı: mec

Tavsiyeniz nedir? Ne kullanalım?

quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

Türkiye Mercedes ve Bmw kullanılabilicek bir ülke değil bence

honda civic 'in coğu mercedes den daha alçak olduğunu biliyormusun ?
    ( E ve C serisi )

• quote:

Orjinalden alıntı: dtmmustafa

herkese selam . öncelikle şu last driver denilen arkadaşa biraz lafım var ondan sonra konuya geçeyim bu arkadaş biraz özürlü onun için onun söylediklerini veya yazdıklarını kaale almayın beyniyle pek barışık olamayan bir arkadaş olduğu için pek yazılanlara aldırış etmiyor. amerikadan kaç araç getirmiş veya hiç mercedese binmişmi bırak binmeyi hiç kapısını açıp oturmuşmu önce onu sormak lazım bu tür arkadaşlara şunu diyorum ben kedi ulaşamadığı ciğere mındar der bununkide o hesap . şimdi konuya gelelim bana göre w140 s320 lerin en iyisi 94 modelleridir yakıt ı lpg de sıralı sistemde ekonomiktir parça sıkıntısı yoktur yalnız biraz pahalıdır. durumunuz varsa en iyisi s 600 dür ama herkesin kaldırabileceği bir araç değil . gencede yaşlıyada herkese gider mercedes sahibi olmak ayrıcalıktır kimseye kulak asmayın ben 35 yaşındayım w126 500sel le geziyorum ankara da vallahi hiçte ağır kaçmıyor. s class araçlar gözünüze büyük gelebilir ama inanın mükemmel ötesi manevraları vardır çok rahat şehir içi kullanımına sahip araçlardır hiçde yormaz 24 saat kullanın yinede yormaz .saygılar.

Arkadaşımız noktayı koymuş. Birdefa mercedes kullanan bir kişi asla başka aracı beğeni ile kullanamaz...

• Bundan önceki sayfada yer alan mesajımda Volvo S80'nin sağlamlığından söz etmiştim..Ama bazı aşırı fanatik şahıslar hemen olayı Volvo-Mercedes kıyaslamasına çevirmişler..Ne yapalım hatasız kul olmaz..Yakınlarına Allah(c.c.) ecir sabır versin..

Bir Mercedesin yeri benim için ayrıdır helede bir W210 nun..Ancak işler fanatizmle yürümüyor..Bir Mercedes ne kadar uzun ömürlü olursa olsun kaporta sağlamlığında Volvodan sonra 2. sırada gelir..

Şimdi bu dediklerimide Mercedese hakaret olarak algılayacak olan psikolojik dengesi bozuk kişiler lütfen mesajıma cevap yazmasın..
  • Bana göre aslında burada tartışılan konu sağlamlık , güç , performans felan değil . Çoğu dengesiz arkadaş yazmak için yazıyor . Ben yıllardır mercedes e binerim ve gerçekten gönül vermiş bir insanım ama bu demek değildir ki başka araç alıp binmem. Mesele televizyonda , belgeselde veya yolda ne zaman v8 heybetli bir amerikan görsem iç geçiririm en çok sevdiklerim 59 chevrolet impala 59 cadillac eldorado 78 ford ltd gibi araçlara bayılıyorum . Sağlamlığa güce bakarsak esasen amerikan araçlarının eline hiç bir marka su dökemez ama şuda bir gerçektir ki mercedes her modeliyle kendisini kanıtlamış bir markadır kaliteden hiç bir zaman ödün vermemiş her çıkardığı araç için yıllarca arge çalışması yaptırmış uzman mühendislerle çalışmış dünyanın dört bir yanında tanınmış yedek parça ve servis ihtiyacını sağlamış bir markadır. Tabiiki beğeneni kadar beğenmeyenide olacak özellikle bmw ye gönül vermiş arkadaşları mercedes e bindiremezsiniz ama mercedes e bir binse geri bırakamayacağının farkında değildir ancak şunu söyler şu model bmw şu mercedes i ezer , geçer vs.. . Aslen kendini kandırır farkında değil , arkadaşlar önemli olan aracın sağlanması , sollanması , birbirini geçmesi değil sağlamlığı , aerodinamiği , yedek parçası , kalitesi , sürüş zevki , lüksiyeti , herşeyden önemlisi can güvenliği zaten mercedes sahipleri bunların hepsini bindikleri araçlarında buluyorlar şahsen ben kendi aracıma binince diğer araçlara hiç bakmıyorum veya şu aracın içinde ben kullanıyor olsaydım demiyorum . İşte bu olay sadece mercedes sahiplerine özeldir , diğer araç sahipleride ah keşke şu mercedes i ben kullansaydım diye iç geçirirler . Tabii bu biraz esprili oldu ama işin özü şudur ki mercedes sahibibi olmak ve kullanmak her zaman her yerde ayrıcalıktır prestij sağlar her aracı bir yere parka çekersiniz , parktan kaldırılması istendiği zaman bu arabanın sahibi gelsin kaldırsın derler , ama mercedes sahibiyseniz modeli hiç önemli değil bu mercedes kimin sahibine haber verin gelsin aracını kaldırsın derler buda kısaca mercedes e gösterilen saygıyı ima eder . saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtmmustafa -- 12 Mayıs 2009; 16:08:26 >

• burda mersedes için yazılanları hayatında mersedesin dreksiyonuna geçmemiş adamlar tarafın yazılması çok sinir bozucu.. ben yıllarca uzun yol yapmış ve en az 10 tane araba bitirmiş(500 - 300 .000 Km ler felan) birisi olarak ki bakın kullandığım ve test ettiğim markanın haddi hesabı yoktur. kendi şirketimize filo seçimi yaparken bir arabadan alıyoruz ve ben bir müddet kullanıyorum, test ediyorum.. düğünümde kullanmak için kiraladığım 92 idi sanırım S320 L yi kullandıktan sonra mersedesin özelliklede S serisinin araba değil başka bir yaratık olduğunu düşünmeye başladım.. düğün dönüşü bi test edeyim dedim, gece geç saatte ümraniye sapağından kozyatağı sapağına kadar 268 KM hıza ulaştım o kaç tonluk araba ile.. yokuşta çekmez diyor vatandaş.. nereye çekmiyor.. koltuğa yapıştırıyor.. 13 yaşındaydı ben kiraladığımda sanırım.. 13 yaşında araba yeri göğü yıkıyordu.. yolda 170 le giderken sanki 50-60 la gidiyormuşsun gibi oluyordu.. otobanda kökledim 180 ile giderken arkamda giden kardeşim.. arabasını patlatıp yırtarken bana yetişmek için, gaza bi asıldım arkamda nokta kaldı.. Mersedese laf atmak ahmaklıktır.. hayatında kullanmayıpta çamur atsınlar ne güzel iş..

• Öncelikle LAST DRİVER'e bişi demeden geçemiyeceğim ya bu adam kim nedir necidir, öncelikle arkadaşlar herkes o adama cevap vermiş ama adamın istediği okkalı cevabı veremediniz,bu durum içinde sizi de kınıyorum biraz.. ya amerikadaki mercedesler neden çürük olsun,dünyanın her yerinde mercedes mercedestir bu böle biline.. ayrıca hangi mercedes rampayı çıkarken bayılmış onu hiç anlamış değilim,saçmalamanında bu kadarı olmaz, ayıptır günahtır ya.. hayatımda ben ilk 1978 mercedes kullandım ve dedim ki ya yazıklar olsun dedim almanlar 1978 de hidrolik direksiyon 4 disk araba kullanıyormuş biz o yıllarda anadol kullanıyorduk, 1978 model mercedes bile yol tutuş konfor harika.. ben trabzonluyum, bilen bilir bizim ordaki öle rampalar vardirki %70 eğimi vardır,o rampalardan bile keçi gibi çıkıyodu biraz yağ yakıyodu ama olsun o kadar sonuçta 32 yaşında araba.. diğer bir hususta LAST DRİVER diyorsunki o arabaya o kadar para verilirmi falan, yaw sen süpriz misin sabah sabah nesin anlamadım, iki ülke arasında acayip fiyat farkı var, burda araba pahalı milli gelir az, amerikada milli gelir fazla fiyatlarda çok düşük.. refah düzeyi yüksek olduğu için insanlar çok rahat sıfır araba alabilmektedir,onun için o ülkede 3-4 yaşında arabaların fiyatı düşer tabi çünkü halkın parası var sıfır alıyo doğal olarakta ikinci el rağbet görmüyo,yakıt desen 1 galon yakıt 1.5 dolar 1 galonda 3lt falan tahminen, demem o ki LAST DRİVER saçmalamıştır ona cevap verecek birkaç arkadaşta saçmalamıştır,, ben size işin aslını söledim,bu işin okulunu okuyorum.. mevzu bu yani..
    quote:

Orijinalden alıntı: LAST_DRIVER

quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

http://www.sahibinden.com/s_320_longWQQaXQQ9608968WQQpXQQdisplayitem

Algılamayanlar için otomobil görsün..

Bu döküntüye 50.000 milyar verilmez. 3000 motorla yokuşu zor çıkar aunı zamanda! Yazık çok yazık böyle fiyat olmamalıydı.
    Asıl fiyatı aşağıda! Otomobilden anladığını sanıpta, aslında hiç birşey bilmeyenlere de en alttaki linki tıklamalarını öneririrm!

1998 S 500 7.000 YTL!
    http://www.cars.com/go/search/detail.jsp;?tracktype=usedcc&searchType=22&pageNumber=0&numResultsPerPage=50&largeNumResultsPerPage=0&sortorder=ascending&sortfield=PRICE+ascending%2cPRICE+descending&certifiedOnly=false&criteria=K-%7cE-ANY%7cM-_31_%7cB-12000%7cH-%7cD-_289_%7cN-N%7cR-10000%7cI-1%2c7%7cP-PRICE+ascending%2cPRICE+descending%7cQ-ascending%7cY-_2002-2001-2000-1999-1998_%7cX-popular%7cZ-75202&aff=national&paId=135128861&recnum=3&leadExists=true

S 320 (96-98) hakkındaki görüşleriniz.

S 320 (96-98) hakkındaki görüşleriniz.

• Yarı yolda bırakır.Artık teknoloji devri.C180 Al gitsin.Bu arabaların kahrı çekilmez.
  • kesinlikle s320 l almanızı şiddetle tavsiye ederim.mercedesin şu ana kadar piyasaya sürdügü en saglam s class serisidir.ön takımı demirdir.çok saglamdır.pik motordur çok saglamdır.yanlız almadan önce saglam bid chek up 'a sokmak gerekir.yagını,suyunu tamamla evladiyelik kullanın.ben by kasanın hastasıyım.şu an aracım var.ama kendim aşırı titizim.maddi olarak da şu an haır degilim. Malum 2010 yıllık vergisi 1543 tl.nasib olursa 2-3 yıl sonra alacagım.Ve birdaha da satmayacagım.şu an temîz ve orjinal w140 s320. L isterseniz ici ve dışı pırıl olacak. 40-42000 tl gözden çıkarmak gerek.
  • hort

Bu arabanın asaleti yeter be

• quote:

Orijinalden alıntı: bekir27

bi parcasi arizalansin gorurum sizi tank mank viz gelir bellibir yasi gectikten sonra markasi ne olursa olsun mantiksiz oyastaki araca oparayi vermek simdi cikar yine mersocular yok 1000000 km yapar yok sunu yapar yak biyasadiki 20 yasinda nice mersolar var piyasadiki 20 yasindakini birak 10 yasindaki mersolara bi bakin sanayiden cikiyormu yani sunu unutmayinki sonucta kul yapimi yok ben alir arizali parcaliri cikma parca kullanirim diyorsaniz ozaman ayip olmazmi o coooook mesur merseyo binipte cikma parca kullanmak

Klasik muhalefet zihniyeti, sen git klasik Türk zihniyetinle reklamları güzelmiş diye sıfır toyota al, senin gibi düşüncelere ancak o yakışır..

quote:

Orijinalden alıntı: avast_

35 yaşındaki Angelina Joliyi mi tercih edersin 20 yaşındaki sıradan bir kızı mı? Mercedes mercedestir arkadaş kullanmayan bilemez. 40 000 YTL veriyorsun ama 0 dediğin arabalarda omayan konforu ve güveni mercedeste buluysun. Ne bir ses ne bir tıkırtı, yok şu arıza yok bu arıza sorunsuz ve de bence ucuz bir araç, bilmeden yorum yapmayın. yolcu olarak değil şöför oarak mercedes kullananlar yorum yaparsa daha gerçekçi olur

Gayet güzel açıklamışsın kardeşim, Mercedes'e bakmak ayrıdır, Mercedes'te yolcu olarak seyahat etmek ayrıdır, Mercedes'i kullanmak APAYRIDIR. Hariçten gazel okuyanlara kızmamak onlara acımak lazım bence, çünkü onlar Mercedes'in tadından mahrumlar, hayatları bukadar tatsız işte

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.