Şimdi Ara

S.a 4 kanal 600rms harward mono bass

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S:a arkdaslar oncelıkle hepinize hyrlı gunler dilerim size sorum streo+mono amfi bass tonlamalaırnı cok kotu verdgı için ayıeten bird mono amfi almaya geldım tanıgım birinde harward var ama kafama takılan tarafı 4 kanal yani 4*150rms olmaıs yanı koprulu baglantı ıstıo alsam gorurmu yoksa tek kanal olanlardanmı alayım??
    Şimdiden cok tesekkurler ii forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: celikbey

S:a arkdaslar oncelıkle hepinize hyrlı gunler dilerim size sorum streo+mono amfi bass tonlamalaırnı cok kotu verdgı için ayıeten bird mono amfi almaya geldım tanıgım birinde harward var ama kafama takılan tarafı 4 kanal yani 4*150rms olmaıs yanı koprulu baglantı ıstıo alsam iş gorurmu yoksa tek kanal olanlardanmı alayım??
    Şimdiden cok tesekkurler ii forumlar

elindeki bass nedir ona göre bir mono amfi tavsiye edelim ayrıca 4 kanal amfi köprüleme ile işini görmez ;)
  • jbl war gt5 275 rms ama çiftlemeyi düsşündügüm için mono amfi alıcam
  • quote:

jbl war gt5 275 rms ama çiftlemeyi düsşündügüm için mono amfi alıcam

soundmagus dk 1800 ( iyi bi amfi dk1200 modelini ben kullanıyorum ) yeniside 400 lira. 2. elini 250 bulursan al derim ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-sm-1800rms-digital-mono,bu-fiyata-daha-kalitelisi-yok-72201732/detay/

jameson d500 2. eli 250 lira bulabilirsin fakat ben sıfır öneririm zaten sıfırıda 326 lira. ( bu amfinin 4 kanallısını ben kullanıyorum memnunum ondan bu markayı yazdım. )

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/jameson-usa-d500-mono-bass-amfisi-orjinal-sifir-75234301

xetec 1500.1 var sıfırı 400 liraya bulursun fakat 2. elini 250 falan denk gelirse temiz al derim. Fakat birisinden fazla zorlanmaya gelmediğini duymuştum.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-1500,1-xetec-mono-anfi-jbl-guvencesiyle-kapinda-ode-111611476/detay/

Şimdi bu yazdıklarım iyi amfilerdir 2 tane jbl gt 5 i kaldırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygamer -- 10 Şubat 2013; 13:57:57 >

• harward kafama yatmıstı ama aklıma takılan 4 kanal olmasıydı cunku kopru yaptıkca hem amfi zorlanıyor hem tam gücünü vermiyo dye biliyorum tavsiyelerini dikkate alcam ya aslına bakcak olursak arkdasım ucuza verecektı o yuzden harward dusunmustum
  • bütün harward amfıler subwoofere dc voltaj kaçırıyor oda subwooferın gereksız zırplamasına ve bobının zamanla yanmasına neden oluyor ona göre
  • peki o zamn ben jbl bi mono alyım tek kanal 600rms veren bişey arkama bakmayayım bida kafam rahat osun en azından peki söle birsey sorayım arkdaslar sıze amfıleri birbirine baglma olayı nasıl oluyor ayrı bir amfi kablosu cekmeden streo amfimden mono amfime elektrik cekme olayı varmıs birde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki o zamn ben jbl bi mono alyım tek kanal 600rms veren bişey arkama bakmayayım bida kafam rahat osun en azından peki söle birsey sorayım arkdaslar sıze amfıleri birbirine baglma olayı nasıl oluyor ayrı bir amfi kablosu cekmeden streo amfimden mono amfime elektrik cekme olayı varmıs birde

streo amfinin + kısmına kabloyu bağla daha sonra kablonun diğer ucunu mono amfinin + kısmana zaten ve gnd yi de mono amfiden kablo çıkarıcaksın bide remote var onuda diğer amfiden çekersin ;) olay bu kadar basit ;)

şimdi gelelim rca çıkışına: eğer teybinde 2 adet rca çıkışı varsa direk teypten al yoksa streo amfiden output rca çıkışı vardır yazar üstünde ordan rca kablosu ile kablo çekiyorsun ve işlem tamamdır :)
  • amfi arama aşamasındayım butceme uygun bişe buldgumda alıp baglar foto koyarım =) tesekkurler bilgiler ıcın
  • quote:

amfi arama aşamasındayım butceme uygun bişe buldgumda alıp baglar foto koyarım =) tesekkurler bilgiler ıcın

ö.d :) sıkıntı olursa iki amfininde net bir şekilde bağlantı yerlerini foto çek ben sana hazırlar gösteririm
  • jameson usa 505 vardı bnde kalıtelı bass alabılmek ıcın boole bıse yapıorum bakalım ıns fark olur =) bu sıste ısıne grdınmı sonu yok abı cebı yakıo paso
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.