Şimdi Ara

S.a Arkadaslar Tekrar Aranızdayım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Hepinize Selamlar Arkadaslar Ko'yu Bırakmam Üzerine Reel Hayatımı Düzene Sokmam ve Derslerimin Azda Olsa Hafiflemesi Üzerine Tekrar Bir Serverda Başlamayı Düşünüyorum..Ionia Yeni Acıldıgında Tanıyan Arkadaslarımız Zaten Forumdan Tanır StopOnlyHeLLMe [GuardOfDarkneSS] Clanının Kurucusu ve Ionia Serverının İlk Accredit Clanının Sahibiydim Tekrardan Aranıza Geri Döndüm ve Başlicak Bir Server Arıyorum Gb ve Premium Sıkıntım Kesinlikle Yok Maddi Durumum Simdilik Gayet Yerinde ve Saglam Gb Alarak Sizlerinde Yardımlarıyla Bir Serverda Baslamayı Düsünüyorum Yeni Serverlarda Yardım Edicek Olursa Daha Cok Makbule Geçer Simdilik Kasmak Dısında Sıkıntım Yok Bu Yüzden Saglam Bir Ortam Arıyorum Sanırım Derdimi Anlatabilmişimdir Okuyan ve Yardımcı Olucak Arkadaslara Simdiden Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bold_Mq -- 27 Şubat 2010; 11:30:37 >

• Elimde Kalan 1-2 SS Eklenmiştir Yardımcı Olucak Tüm Arkadaşlara Simdiden Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bold_Mq

Elimde Kalan 1-2 SS Eklenmiştir Yardımcı Olucak Tüm Arkadaşlara Simdiden Teşekkürler..
    İlk olarak hg. Kronos'ta baslamanı tavsiye ederm pre. ve gb skıntın yok olduğu için. http://resim.donanimhaber.com/m_37247025/mpage_4/f_/key_equ//tm.htm#37612680 forumun kronos grubu var yardımcı olurlar galiba.

Edit : İmla Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jo.qain -- 27 Şubat 2010; 11:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jo.qain

İlk olarak hg. Kronos'ta baslamanı tavsiye ederm pre. ve gb skıntın yok olduğu için. http://resim.donanimhaber.com/m_37247025/mpage_4/f_/key_equ//tm.htm#37612680 forumun kronos grubu var yardımcı olurlar galiba.

Edit : İmla Hatası

Alıntıları Göster
    Pek Muhabbetimiz Olmasada H.g Seni Yeniden Görmek güzel ..
  • quote:

Öncelikle Hepinize Selamlar Arkadaslar Ko'yu Bırakmam Üzerine Reel Hayatımı Düzene Sokmam ve Derslerimin Azda Olsa Hafiflemesi Üzerine Tekrar Bir Serverda Başlamayı Düşünüyorum..Ionia Yeni Acıldıgında Tanıyan Arkadaslarımız Zaten Forumdan Tanır StopOnlyHeLLMe [GuardOfDarkneSS] Clanının Kurucusu ve Ionia Serverının İlk Accredit Clanının Sahibiydim Tekrardan Aranıza Geri Döndüm ve Başlicak Bir Server Arıyorum Gb ve Premium Sıkıntım Kesinlikle Yok Maddi Durumum Simdilik Gayet Yerinde ve Saglam Gb Alarak Sizlerinde Yardımlarıyla Bir Serverda Baslamayı Düsünüyorum Yeni Serverlarda Yardım Edicek Olursa Daha Cok Makbule Geçer Simdilik Kasmak Dısında Sıkıntım Yok Bu Yüzden Saglam Bir Ortam Arıyorum Sanırım Derdimi Anlatabilmişimdir Okuyan ve Yardımcı Olucak Arkadaslara Simdiden Teşekkürler..

Hoşgeldin aramıza.

Akarada Spartans300Mage ve lSpartans300Mage diye 2 clanımız var.Mage clan.Eğer cz de oynamak istersen clana alırlar büyük ihtimal.Düşünürsen tabi

Her türlü aktivite var clanda.CSW,pk,savaş,krovaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 27 Şubat 2010; 12:07:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Öncelikle Hepinize Selamlar Arkadaslar Ko'yu Bırakmam Üzerine Reel Hayatımı Düzene Sokmam ve Derslerimin Azda Olsa Hafiflemesi Üzerine Tekrar Bir Serverda Başlamayı Düşünüyorum..Ionia Yeni Acıldıgında Tanıyan Arkadaslarımız Zaten Forumdan Tanır StopOnlyHeLLMe [GuardOfDarkneSS] Clanının Kurucusu ve Ionia Serverının İlk Accredit Clanının Sahibiydim Tekrardan Aranıza Geri Döndüm ve Başlicak Bir Server Arıyorum Gb ve Premium Sıkıntım Kesinlikle Yok Maddi Durumum Simdilik Gayet Yerinde ve Saglam Gb Alarak Sizlerinde Yardımlarıyla Bir Serverda Baslamayı Düsünüyorum Yeni Serverlarda Yardım Edicek Olursa Daha Cok Makbule Geçer Simdilik Kasmak Dısında Sıkıntım Yok Bu Yüzden Saglam Bir Ortam Arıyorum Sanırım Derdimi Anlatabilmişimdir Okuyan ve Yardımcı Olucak Arkadaslara Simdiden Teşekkürler..

Hoşgeldin aramıza.

Akarada Spartans300Mage ve lSpartans300Mage diye 2 clanımız var.Mage clan.Eğer cz de oynamak istersen clana alırlar büyük ihtimal.Düşünürsen tabi

Her türlü aktivite var clanda.CSW,pk,savaş,krovaz...
    Arkadaslar Özellikle Güzel Bir Clan Baskanı veya Ortamı Olan Arkadaslar Bizzat Yazarlarsa Sevinirim Bana Yardımcı Olan Arkadaslara Gb Konusunda Her Türlü Destegide Bizzat Saglıyacagım Zaten Oyun İçerisinde Gb Karşılıgı Kastırmayıda Düşünüyorum Koxp Hf vs.. Kesinlikle Kullanmıyorum .. İlgilenen Arkadaslar Yazarsa Sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiPatiBySago

H.b Teşekkür Ederim..:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AntiPatiBySago

H.b Teşekkür Ederim..:)

Alıntıları Göster
    H.g kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSeRR

H.g kardeşim.

Alıntıları Göster
    hg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iromm

hg

Alıntıları Göster
    Hoş geldin. Ardream kesinlikle oynama. RLB ya da CZ kas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Hoş geldin. Ardream kesinlikle oynama. RLB ya da CZ kas.

Alıntıları Göster
    Hg Cankutcum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Hg Cankutcum.

Alıntıları Göster
    Hb Arkadaşlar Teşekkürler Lucifer Seni Görmek Güzel

Halen Bir Sonuca Ulaşamadık İlgilenen Yok Mu:)
  • quote:

Hb Arkadaşlar Teşekkürler Lucifer Seni Görmek Güzel

Halen Bir Sonuca Ulaşamadık İlgilenen Yok Mu:)

Alıntıları Göster
    Sabah Akşam Benimle Beraber Olucak Gerekirse Sabaha Kadar Benimle Beraber Kasıcak Pk Yapıcak Saglam Clanı Olan Bir Arkadaş Aranıyor İlgililere Duyurulur Uppidi :)
  • quote:

Sabah Akşam Benimle Beraber Olucak Gerekirse Sabaha Kadar Benimle Beraber Kasıcak Pk Yapıcak Saglam Clanı Olan Bir Arkadaş Aranıyor İlgililere Duyurulur Uppidi :)

Mage oynayacaksan akara iyi bir seçim
  • quote:

quote:

akarada saglam mageler var.iyide np kasiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: :BLooD:

quote:

quote:

akarada saglam mageler var.iyide np kasiyorlar

Alıntıları Göster
    Bencede Akara'da açman en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Bencede Akara'da açman en iyisi.

Alıntıları Göster
    Akara Olabilir Fakat Halen Bir YOl Gösterici Cıkmadı :) Biride GElsin Başla Kardeşim İlgilenicem Desin Artık Forumun Online Sayısıda Baya Düşmüş Sanırım Eski Zamanlar Kalmadı..:)
  • quote:

Akara Olabilir Fakat Halen Bir YOl Gösterici Cıkmadı :) Biride GElsin Başla Kardeşim İlgilenicem Desin Artık Forumun Online Sayısıda Baya Düşmüş Sanırım Eski Zamanlar Kalmadı..:)

Alıntıları Göster
    UPPP
  • quote:

Nasıl bir ilgi istiyorsun?
  • quote:

katilim zamani 29 ocak 2008
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.