Şimdi Ara

S.A.S veya S.A.T (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
8.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ihtiyatlı

quote:

Orjinalden alıntı: oreilly

yuzme tirmanma alasini yaparim cesitli spor derecelerim var benim istedigim sadece bu performansimi spor da madalya alarak degilde vatana millete faydali olmak icin kullanmak istiyorum

bence sen önce bi büyü.çocuk oyuncağı zannediosun heralde yok madalyam var,çok güçlüyüm.ne adamlar gördüm güçlüyüm,şöyleyim böyleyim.iş sıkışınca ağlayarak evine dönmek istersin.hani wipe out die bi program var ya onu izle bi önce.herkes parkura girmeden önce basit dio,parkurdan çıkıncada kıçından nefes alıo.senin durumda aynen öle olur.çocukluk hefesiyle gerçek hayatı birbirine karıştırmayın lütfen.

@swat882
    arkadaş çok film izliosun biraz ara ver bence

Avatarinda ki resmi gormesem sana karsi uslubu mu biraz degistirirdim

Sen benim parkurlardan gecmedigimi nerden biliyorsun ? Hergun en az iki saatten fazla spor yapiyorum daha da baska seyler soylerim de gerek yok beni gormedigin bilmedigin icin bos konusmaya da gerek yok yukarida dedigim gibi spor olayi benim icin kolay sadece komando olmak icin neler yapmak gerekiyor onu bilmek istiyorum

• arkadaşım sas veya sat komandosu askere gidilince olunacak bir şey değil çünkü asa sat ve bordo bereliler gibi özel brimler ast subay ve subaylardan oluşur. Normal askerliğin onlarla alakası yoktur. Senin normal askerlikte dağda gezen komando olabilirsin. Yaşın askeri okullara girmek için geçmediyse ast. subaylık yada harp okuluna girerek ilk önce askerlil mesleğini elde edip daha sonra bu tür birimlere yönelmen lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasimsek06

arkadaşım sas veya sat komandosu askere gidilince olunacak bir şey değil çünkü asa sat ve bordo bereliler gibi özel brimler ast subay ve subaylardan oluşur. Normal askerliğin onlarla alakası yoktur. Senin normal askerlikte dağda gezen komando olabilirsin. Yaşın askeri okullara girmek için geçmediyse ast. subaylık yada harp okuluna girerek ilk önce askerlil mesleğini elde edip daha sonra bu tür birimlere yönelmen lazım.

Tam ben yazacaktım arkadaş yazmış ilk önce subay yada astsubay olman lazım er ve erbaş statüsündekileri özel kuvvetlere almıyorlar
  • askere gidince subay olabilirim spor kondisyonum dedigim gibi iyi

ama ben direk baslamak istiyorum bir kac senelik egitime de raziyim yeter ki kabul etsinler
  • orduda sat, sas, özel kuvvetler(yani bordo bereliler) gibi birliklerde olmak istiyorsan subay veya astsubay olman gerekiyor. özel birliklerden bazılarına uzman erbaş da alınıyor. onun haricinde normal asker olarak buralarda görev alamazsın. hatta bu seneden sonra komando birliklerinde bile normal er ve erbaşlar görevlendirilmeyecek diye haber okumuştum. tamamen profesyoneller artık bu işleri yürütecek. ve sen de özellikle sat komandosu olmak istiyorsan en az astsubay olman gerekiyor.
  • quote:

askere gidince subay olabilirim spor kondisyonum dedigim gibi iyi

ama ben direk baslamak istiyorum bir kac senelik egitime de raziyim yeter ki kabul etsinler

Askere yedek subay olarak gitmen lazım üni mezunu olman lazım bunun içinde ama harp okuluna gitmemiş birini özel kuvvetlere alacaklarını sanmıyorum
  • hemen nasıl olucaksın zaten vatani görevini bitirdikten sonra ki 12 ay dır 4 sene şark görevin var,bu 4 sene içindede sınavlarına girmen gerekiyor oda yetmiyor kazanıp elemelerden geçeceksin ee geçemezsen 4-5 senelik askerlik anıların olur torunlarına anlatırsın sana kolay gelsin dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipru81 -- 28 Şubat 2009; 2:35:25 >
  • hah iste merak ettigim bu

yani ille harp okulunu mu bitirmek gerekiyor S.A.S veya S.A.T olmak icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

quote:

askere gidince subay olabilirim spor kondisyonum dedigim gibi iyi

Askere yedek subay olarak gitmen lazım üni mezunu olman lazım bunun içinde ama harp okuluna gitmemiş birini özel kuvvetlere alacaklarını sanmıyorum

kesınlıkle katılıyorum....

• quote:

hah iste merak ettigim bu

Hayır astsubay olarak da alım var ama sen askerde giderim dediğin için söyledim o sözleri .Ben yine de çok imkanlı görmüyorum askerde tezkere bırakıp özel kuvvetlere girmeni.
  • Eğitim binalarında büyük puntolarla ''Kolay gün dündü'' yazar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orjinalden alıntı: swat882

1 Sas’a veya Sat’a girecek olan adaylar boş bir araziye götülür. Üzerlerinde don ve atlet dışında hiç bir şey bulundurulmaz. Bu adaylara bir yol gösterilir. Bu yolun sonunda onları bir kulübe bekler. Onlardan 6 kilometrelik yolu 1 saatte almaları istenir. Ve oraya gitmek için yola koyulurlar. Adaylar çıktıktan 10 Dakika sonra peşlerine her biri için özel sırf öldürmek için eğitilmiş köpekler bırakılır. 1 saat dolduğunda komutanlar ve denetçiler yola koyulur. O yolda o köpeklerin cesetlerini bulurlar genelde. Adamlar çıplak elle ya da dişleriyle o köpekleri parçalamıştır.

2 Diğer bir egitimde de adayların hepsi Zodyak botlarla denizin ortasına götürülürler. Ve bırakılırlar. Belli bir saat sonra oraya tekrar bir botun onları almaya gelineceğini bildirip ayrılırlar.

3 Ve SAS & SAT da şu anda 1 numaradır. Daha bu adamlar öyle eğitimler görürler ki bir insanın imkansız dediği şeyler. Diğer bir eğitimde de komando cehennem haftası denilen bir eğitimden geçer. Asker ıssız bir ormana eline sadece bir çakı verilerek bırakılır ve 1 hafta yaşam mücadelesi verir. Kurbağalarla yılanlarla hayatta kalmaya çalışır.

1 sacma

2 orada bot degil , askeri gemi gecer , bot bu gemiye baglidir . bir ip uzatilir ya tutarsin yada geminin ertesi gun gecmesini beklersin veyada kiyiya kadar yuzersin

3 kurbag olayi gercek :) 3 gunluk yemekle 1 hafta gecirmek zorundasin veyada ot bocek ne bulursan

ama ilki sacma disiyle kopek oldurmek ?

swat harbiden çok film izleme arkadaşa katılılıyorm 2-3 de ama 1de soyledigin baya bi saçma tmm o sekilde egitim verebilrler ama kopek mopek

• quote:

hah iste merak ettigim bu

arkadaşım harp okulu yada ast subay okuluna gitmen lazım. Öyle normal vatani görevini yaparken bu tür özel birimlere almazlar. Yedek subay olabilmek için ilk önce 4 yıllık bir fakülte bitirmen gerekiyor daha sonra sınava giryosun askere gitmeden önce yedek subaylık için bu biraz formalite şansa göre çıkıyor yada çıkmıyor yedek subaylık. Yedek subaylık 12 ay yapılıyor ondan sonra ben askerde kalıyım gitmeyim yok onunda en az harp okuluna girerkenki kadar zor sınavları var birde kadro açık olması lazım onları başarırısan askeriyede kalabiliyorsun. Yani anlayacağın bu iş için ya harp okulunu okuyacaksın yada ast subay hazırlama okullarından birine gitceksin.

• ellerine saglik kardes guzel aciklamissin

yani turkiyede dereceli asker olmak haram
  • quote:

ellerine saglik kardes guzel aciklamissin

yani turkiyede dereceli asker olmak haram

ne haramı kardeşim sen herşeyi spor a bağlamışsın.subay veya ast.sby olmak için sadece senin kuvvetine bakıp almıyorlar ki bunlarıda başarmak o kadar kolay değil.askerlikte budur zaten.
  •  S.A.S veya S.A.T

S.A.S veya S.A.T

S.A.S veya S.A.T

S.A.S veya S.A.T

S.A.S veya S.A.T

S.A.S veya S.A.T

İştahını kabartayım biraz

• boyle bişeye ozenmek çok güzel ama kuzenim askerliğini bitirip geldikten sonra sas ve sat komando eğitimlerini anlatınca tırsmıştım biraz açıkcası kolay değil yani ha işte hizmet ediyim en iyisi olsun demek güzel ama eğitimlerini tamamlamak inanılmaz güç
  • Deniz subayı ya da astsubayı olman lazım önce. Daha sonra öğrenirsin nasıl olunacağını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KARDELEN_

S.A.S veya S.A.T

S.A.S veya S.A.T

S.A.S veya S.A.T

S.A.S veya S.A.T

S.A.S veya S.A.T

S.A.S veya S.A.T

İştahını kabartayım biraz

istahimi kabartmak ne demek resmen beni cildirttin

seytan diyo git deniz kuvvetleri komutanligina bomba birak beni de personelinizealin diye

• 180 üzeri boy, düzgün fizik ve 140 üzeri iq lazım. Sonra ağır bir eğitimden geçiceksin. Yalnız yukarıda anlatılan şekilde değil tabi, kimse öyle ölüme falan terkedilmiyor Amerikan filmlerinde izlemişsindir bazen özel kuvvet eğitimlerini ona benzer şekilde ama çok daha ağır. Birlikler subay-astsubaylardan oluşuyor eğitimde pes edersen eski işine geri dönüyorsun. Ama eğitimi geçersen bu insana süper özgüven veriyor ve ülkenin en elit birliğine mensup oluyorsun. Ben de olmak isterdim aslında ama tam tersine masa başı işlerle ömrüm geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.