Şimdi Ara

s.a. yeni ram ve işlemci aldım yeni rami pc görmüo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa herkese merahaba ben biraz önce aldığım amd fx 8150 3,6 ghz işlemcimi amd x6 1055t 2,8 ghz işlemcimle değiştirdim ve 8 gb 1333 mhz ramde ekleyerek yükseltmek istedim. işlemci normal işleyişini sürdürüyor fakat ram ise yeni aldıgım 8 gb 1333 mhz li tek slotluk rami taktıktan sora 12 gb ram gösterip yanındada parantez içinde kullanılabilinir 8 gb ram yazıyor ama olması gereken sadece 16gb çünkü 8 gb zaten vardı tek slotluk 8 gb yide ekleyince 16 gb yazması lazımken 12 gb yazıp üzerine birde parantez içinde 8 gb kullanılabilir yazıo sebei ne olabilir herhangi bir ayar yada overlock yapmadım işlemciyle rami taktım açtım bilgisayarımı sag tıklayıp özellikler dediğimde öle yazıo ram kısmında. ayıca belirtiyim windows 64 bit yüklü ultimate. çözüm nedir arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim

• anakartın max 8gb desteklıodur 16 gb gereksız 8 bile gereksız 4 yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer0505

anakartın max 8gb desteklıodur 16 gb gereksız 8 bile gereksız 4 yeter

anakartım gigabyte 990fx ud5 yani 32 gb ye kadar destekliyor sen gereksiz görebilirsin görüşüne saygım sonsuz ama sonuçta var ve kullanmak istiyorum o yüzden sizlerden yardım bekliyorum çözüm önerisi bekliyorum
  • ilgilenen arkadslara tesekkürler ram slotları arasında 1 tane bos bırakmıstım yani 2*4 gb 1333 mhz ram yan yana arada bir tane boş slot ve 4. slotadaa 8 gblik 1333 mhz tek slotluk rami takmıstım rami 3. slota takınca düzeldi sizlere kolay gelsin
  • Arkadaşlar merhaba, ben burada yeniyim konuyu nereye yazsam çok bilemedim. Eğer çok yanlış bir yere yazmışsam beni düzeltirsiniz bir ader sorum var ben yeni bir pc aldım asus n56 4253h, çok sevdim ama bir model çalıştırıyorum ve bu pc ram'in sadece 3 gb ını kullanıyor. Halbuki benim ramin 16 gb. Şimdi ben yüksek ram kullanıp modeli daha çabuk sonuçlasın istiyorum. Sizce bu sorunu nasıl çözerim. 12 gb falan bir programa aktaramam mı???? ya da bunu programın ayarından mı yapmak lazım??
  • en kısa zamanda imzanı düzenle bence bugün yarın uyarı alacaksın imza kurallarını okuman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.