Bildirim
S. DEMİREL imzalı saat buldum SSli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Antikacıya götür, fiyat iste.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gotur antikaciya fiyat iste
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyatı götür antikacıyı iste
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Originals -- 21 Ekim 2018; 19:17:32 > -
Ne kadar verirler bir fikrin var mıquote:
Orijinalden alıntı: interneto07
Antikacıya götür, fiyat iste.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10k civarı verir. Ama bana sorarsan gerçek degeri 50-60 bin lira eder en az.
Harbi mi diyon hemen yarın götürüp fiyat araştırması yapayım bari ama saat çalışmıyor bozuk heralde yada pili bitmiştir.quote:
Orijinalden alıntı: Cinali1
10k civarı verir. Ama bana sorarsan gerçek degeri 50-60 bin lira eder en az.
Eğer gerçek ise ve gercek koleksiyoncu bulursan degeri bu civarda olabilir. Ama antikaci max 10 bin verir bence.quote:
Orijinalden alıntı: Ada Türk
Harbi mi diyon hemen yarın götürüp fiyat araştırması yapayım bari ama saat çalışmıyor bozuk heralde yada pili bitmiştir.
Alıntıları Göster
imza enteresan bir biçimde Demirel in imzası.
fakat ben Demirel in bir saatin arkasını sert bir cisim ile imzalayacagini hiç düşünmüyorum. taklit olabilir. kolay bir imza.
ucuz bir saatin arkasına neden cb yazılır orasını da anlamadım cb envanterine girmiş olması gerek ki bu çok saçma olurdu
kısaca orjinal olma ihtimali var. belki birine hediye etmiştir ama Demirel in bu saati takarken bir resmini bulabilirsen olay biter
sen bunu nerden buldun?
Yoldaquote:
Orijinalden alıntı: sioux
imza enteresan bir biçimde Demirel in imzası.
fakat ben Demirel in bir saatin arkasını sert bir cisim ile imzalayacagini hiç düşünmüyorum. taklit olabilir. kolay bir imza.
ucuz bir saatin arkasına neden cb yazılır orasını da anlamadım cb envanterine girmiş olması gerek ki bu çok saçma olurdu
kısaca orjinal olma ihtimali var. belki birine hediye etmiştir ama Demirel in bu saati takarken bir resmini bulabilirsen olay biter
sen bunu nerden buldun?
şu sıralarda rte adına altın kaplama iphonelar satıldığını düşünürsek bir s. demirel fanboyu tarafından kazınmıştır büyük ihtimal -
Maalesef bir fikrim yok hocam. Ama imkanın varsa yurtdışında bir antikacıya sor. Avrupada antika işleri çok tutuluyor. Bizde bilirsin pek revaçta değil.
20 yıl önce felan Süleyman Demirel Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Huzurkent Beldesinde toplu sünnet törenine katılmış orada sünnet olanlara hediye etmiş araştırmalarım sonucu öğrendim. Ben de Huzurkentte buldum zaten. Yani orj olduğunu düşünüyorum.
Ne 10k sı heveslendirmeyin adamı bin lira verirlerse sevin
Up
Antik Kuntik e sor. -
Saatin kendisi 5 para etmez marka olan aynı imzalı saatler var onlar bile çok para değil çok heveslenmeyin bence
tr.letgo.com
Used Süleyman Demirel imzali Longines saat for sale in Maslak - letgohttps://tr.letgo.com/en/i/sueleyman-demirel-imzali-longines-saat_d4b4624d-b8d6-4648-8837-a11065aeeb68
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O zaman 100 lira anca eder.quote:
Orijinalden alıntı: Ada Türk
20 yıl önce felan Süleyman Demirel Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Huzurkent Beldesinde toplu sünnet törenine katılmış orada sünnet olanlara hediye etmiş araştırmalarım sonucu öğrendim. Ben de Huzurkentte buldum zaten. Yani orj olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- punta cana puro
- en güzel iddia ödülleri
- antidepresan alkol arası kaç saat olmalı
- bulgaristan teknoloji market
- ingilizce adres yazma
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- huawei boykot mu
- google çizim yap
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X