Şimdi Ara

S.E S500 Vs Samsung L760 ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrhblr.su anda pıyasaya yenı cıkan ıkı telefon arasında kalmıs durumdayım. se s500 ve samsung L760.ıkısı de hemen hemen aynı fıyatlarda.fakat soyle bı fark war aralarında L760 performans ve ozellıkler olarak s500 den daha ıyı yabancı sıtelerden arastırdıgım kadarıyla buna karsılık s500 tasarım olarak cok sık bır telefon ve gorsel efektlerı L760 a gore cok daha ustun.ayrıca L760 ı ılk gordugumde samsung un aynı tarzda tellerınden bırı dedım ve ılgımı cekmedı acıkcası.s500 bana daha cekıcı gelıyo fakat cok fazla oyle aman aman ozellıklerı yok.buna ek olarak yabancı sıtedekı (www.gsmarena.com) kullanıcı yorumlarına baktıgımda s500 un tuslarının bır sure sonra çatladıgını soyluyolar.boyle bırsey olabılır mı sızce?boyle oldugunda bu garantı kapsamına gırmez mı? sızce hangısı ve ya bu ıkı telı kullanan arklardan bı karsılastırma alırsam sevınıcem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClaW -- 25 Kasım 2007; 0:06:34 >

• sony ericsson s500i..

S.E S500  Vs Samsung L760 ???

• bencede ama kafamı kurcalıyo samsung
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClaW

bencede ama kafamı kurcalıyo samsung

kafanı kurcalamasının sebepleri nelerdir?
  • dedıgım gıbı samsung un ozellıklerı bıraz daha ıyı s500 e gore. mesela FM radyosu war 2 tane kamerası war 3G yı desteklıyo.ama tasarımının dıgerlerınden bı farkı yok bu da hıc cazıp gelmıyo bana
  • quote:

dedıgım gıbı samsung un ozellıklerı bıraz daha ıyı s500 e gore. mesela FM radyosu war 2 tane kamerası war 3G yı desteklıyo.ama tasarımının dıgerlerınden bı farkı yok bu da hıc cazıp gelmıyo bana

arkadaşım öncelikle sana şunu söyliyim gönlün hangisinde rahat edecek ise onu al bir çok telefon kullandım ve en basit olay budur içinde kalma olayı.. ayrıca özellik bakımından pek bir fark yok 2. kamera günümüzde ne kadar kullanışlı ki zaten bence pek gerekli birşey değil.. radyo konusuna gelince sürekli kullanan biri isen s500i de bu senin için bir eksiklik olur fakat arada bir bakarım diyenlerden isen gerek yok.. şahsen s500i almanı tavsiye ederim.. illa radyo olsun dersen yine tasarımı muhteşem olan ve radyosu olan samsung e840 modelini öneririm..

samsung e840

• cok dogru dıyosun arkadasım gonlum s500 i ıstiyor basta belırttıgım gıbı.yalnız su tuslarının catlama olayı bıraz canımı sıktı.yabancı sıtelere baktım nerdeyse herkesın tusunda catlamalar kırılmalar meydana gelmıs anlamadım bı turlu.boyle bısı basıma gelırse bu garantı kapsıma gırmez mı pekı ugur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada samsung e840 ı arastırıyorum sımdı L760 a gore daha gusel telefonmus.
  • tuş çatlaması olayı garanti kapsamına girer fakat 2. part ürünlerde böyle bir sorun yoktur.. yani sony ericsson un 2.part olarak piyasaya sürdüğü s500i lerde tuş takımı problemi çözülmüş.. evet önceki mesajımda da bahsettiğim gibi e840 modelinide düşünebilirsin.. telefonu internetten almayacaksan eğer bu iki telefonu (s500i ve e840) eline alıp inceleyerek için hangisini istiyorsa onu almalısın.. şimdiden hayırlısı olsun..
  • anladım bu problemın cozulmesı ıyı olmus.tskkrler bılgılerın ıcın eyw ;)
  • bende s500i istiyorum ama bi akrabama alacaktık sim kartı taktık menüde dolanmaya başladık mesajlar kısmına basıyoruz 3 5 saniye sonra açılıyo yani bi işlem yapmaya kalkıyoruz çok ağr kalıyo bende bunu anlamadım kimsede böyle bişey yazmamış telefonun menüsü ağır diye acaba benmi çok hızlı kullanıyorum
  • hayır seninle alakası olduğunu sanmıyorum.o telefonu bi mağazada inceleme fırsatım oldu.menüsü okkkadar yavaştıkii.... telefonda bi bozuklukmu var die düşündüm açıkçası.görsel efektler güzeldi fakat telefonu müthiş kasmıştı.sony ericssondan böle bişi beklemezdim açıkçası
  • quote:

anladım bu problemın cozulmesı ıyı olmus.tskkrler bılgılerın ıcın eyw ;)

rica ederim..

yns_yunus, psychomurder, şahsen telefonda yavaşlama ile ilgili bir problem görmedim.. incelediğiniz telefonlar sorunlu olabilir.. yada siz F16 parmaklara sahipsiniz..
  • ya biz sim kartı taktık sonra hemen teli kurcalamaya başladık ben şuanda samsung kullanıyorum özelliksiz kapaklı bi tel x160 herhalde tam bilmiyorum o bile daha hızlı yani mesajlara bastığımız an girmiyodu bekliyoduk sonra giriyodu ugurnb arkadaşım sen kullanıcısın anladığım kadarıyla sende öyle bi sorun olmuyomu mesaflara bastığın an giriyomu yoksa bekliyomusun mesela w810ide böyle bişeyle karşılaşmadım o yüzden yazma gereği duydum herkes güzel diyo ama bi mesaj yazmaya başladınmı o telle sen tuşları bıraksan bile kendiliğinden yazmaya devam eder herhalde
  • sımdıye kadar menulerde yawaslık ıle ılgılı bısı duymadım cok arastırdım ama.yawaslama konusunda kımse nokıa yı gecemez snrm.bence bı teknık serwısıne sorun gosterın.sonrada buraya yazın bızde ogrenelım neymıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: yns_yunus

ya biz sim kartı taktık sonra hemen teli kurcalamaya başladık ben şuanda samsung kullanıyorum özelliksiz kapaklı bi tel x160 herhalde tam bilmiyorum o bile daha hızlı yani mesajlara bastığımız an girmiyodu bekliyoduk sonra giriyodu ugurnb arkadaşım sen kullanıcısın anladığım kadarıyla sende öyle bi sorun olmuyomu mesaflara bastığın an giriyomu yoksa bekliyomusun mesela w810ide böyle bişeyle karşılaşmadım o yüzden yazma gereği duydum herkes güzel diyo ama bi mesaj yazmaya başladınmı o telle sen tuşları bıraksan bile kendiliğinden yazmaya devam eder herhalde

yns_yunus, sony ericsson s500i kullanıcısı değilim. bir kaç kez deneme fırsatım oldu. 2 arkadaşımda da bu telefondan var. menülerde hiç bir şekilde yavaşlama gibi bir problem yok. gözümle gördüğüm bişey olduğu için net söylüyorum aynı zamanda s500i lerde bu konu hakkında da hiç bir yorum duymadım daha önce. sanırım size tesadüf gelmiş olabilir.

• l760 iyi bilmiyorum ama s500i kullanan bir arkadasım var.gercekten cok şık bir telefon.menulerde de herhangi bir yavaslamaya rastlamadım.Sony Ericsson ve yavaslık birbiriyle pek bagdasmayan iki kelime
  • şu telefon bı arkımda olsa karsılastırcamda kımsede yokkı benm cewremde :) belkıde bıraz da bu yuzden bu telefonu almak ıstıyorm
  • ya bende çok almak istiyorum ama işte öyle biraz kurcalayınca inanılmaz yavaş geldi ama hattı taktım tel açılır açılmaz menüye saldurmaya başladık acaba tel kendine gelmeden yaptığımız içinmi böyle bişey oldu bende hiç böyle yavaş diye bi yorum duymadım eğer kullananlardan bakılmışsa bi sorun yok demekki dediğim gbi sim kart daha kendine gelmeden teli kurcalamaya başladığımızdan olabilir diyorum ozaman ben başkada bişey gelmiyo aklıma
  • E 840 GüzeLmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.