Şimdi Ara

S-Link U 45 Ethernet/USB ACİL COZUME İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun bir usb/ethernet girişi aldım satın aldım.Ethernet girişim bozulmustu ve USB den halledeyim net e girme işini dedim.Fakat aldıgım aparat ıcın bır turlu driver yukleyemiyorum. İcınden bir cd cıktı.Cd nin icinde cesitli isletim sistemleri icin klasorlenmiş halde bir kac dosya var.Win Xp ye girince bir notepad dosyası bir .sys formatında dosya ve bir resim gozukuyor.Herhangi bir program aracılığıyla yukleyemiyorum.

Aygıt Yoneticisinde ''bu aygıt icin surucu yuklenmemiş'' diyor.Fakat elle sozkonusu dosyalara ulasmak icin goz at a bastıgımda bana sunulan menu den ulasamıyorum.Donanım Ekle den yapmaya calıstıgımda ise 'Bilinmeyen Aygıt düzgün çalışıyor'' yazıyor.Arkadaslar bu .sys formatlı dosyayı nasıl yukleyebilirim ve kullanıma hazır hale getirebilirim.Cok Acil yardıma ihtiyacım var.

• Davicom DM9601 Network Driver 1.90.02.0312 WHQL WindowsXP.zip
    http://www.driverchecker.com/Drivers/mynet/Davicom%20Semiconductor/Davicom%20DM9601%20Network%20Driver%201.90.02.0312%20WHQL%20WindowsXP/

index

DM9USB.CAT
    Dm9usb.inf
    DM9USB.SYS
    Readme.xml

kendi dirveri ile aygıt yöneticisinde zt6688 usb olarak görünecek araştırmalarıma göre. ve yukarıdaki driver da işini görür. yalnız elindekini kullansan daha iyi olur.
    kopma sorunları yaşarsan benim verdiğim linkdeki driveri kullan.
    yükleyememe nedenin, kullanım kılavuzunu okumamandan kaynaklanıyor büyük ihtimalle.

aşağıdakilerden biri kullanım kılavuzunda yazıyor olmalı:

1- donanımı tak, driver yüklü klasörü hedef göster ve driver yükle.
    2- driver yükleyecek exe programını pc' ye kur. pc' yi kapat donanımı tak, pc' yi aç. yönergeleri takip et.
    3- driver yükleyecek exe programını pc' ye kur. donanımı tak, yönergeleri izle, restart yap.

geç kalmadık umarım, üyemiz kayıplarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 27 Mayıs 2009; 14:53:46 >

• saol hocam benim işime yaradı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.