Şimdi Ara

S-PEN'LE ÇIZIM DENEMELERI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
5
Favori
7.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genelsekreter

estagfurullah kardesim bi ara muthis yagli boya tablolar yaparim satarim diyodum ama cocuktuk ozmnlar ole kolay is defil. arada yagli boyada yapiyorum ama uzun ugras zaman tecrube lazim.

bana mutluluğun resmını çizebılırmısın şaka bır yana kardesım bunları görünce yağlı boya tabloları dusunemıyorum buyuk yeteneksın buralarda konu açıp harcanıyorsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Burda da konu kaydı demek ki telefonla alakalı bir durum değilmiş bizim içimiz fena.

evet biz toplannca bozuyoz

dıkkat edersenız bu sayfaya yazanlar konuda hep başı çekenler genelsekreter halay başı bızım konuşmamız ıcın konu olmasına bıle gerek yok yazıya bıle gerek yok resımle bıle anlasıyoz baksanıza

• la koşun buraya yazıyonuz diğer konuyu çalıyorlar emrah koş ananı ...

http://www.youtube.com/watch?v=5_bezadILEU
  • konu açılınca şu video aklıma geldi anca buldum youtube daki 100 bine yakın favori videom arasında efsane video genelsekreter kardeşim özellikle sen sonuna kadar izle

• quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

konu açılınca şu video aklıma geldi anca buldum youtube daki 100 bine yakın favori videom arasında efsane video genelsekreter kardeşim özellikle sen sonuna kadar izle

ya agbı bu nasıl yetenektır ben adam çizemıorum

• quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

quote:

estagfurullah kardesim bi ara muthis yagli boya tablolar yaparim satarim diyodum ama cocuktuk ozmnlar ole kolay is defil. arada yagli boyada yapiyorum ama uzun ugras zaman tecrube lazim.

bana mutluluğun resmını çizebılırmısın şaka bır yana kardesım bunları görünce yağlı boya tabloları dusunemıyorum buyuk yeteneksın buralarda konu açıp harcanıyorsun

kardeşim geyıgıne gurban mutlugun resmi bu adamlar cızmıs hazır var link comrade kardeşim ben o videodaki gıbı cızelbılsem ne ısım var burada adamlar başka bi dunyadan ya.. bu arada o kalem nedır ya hem ıncecık cısıyo hem kalın. abı markası neymıs cıdden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 8 Ağustos 2013; 18:34:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

quote:

kardeşim geyıgıne gurban mutlugun resmi bu adamlar cızmıs hazır var link comrade kardeşim ben o videodaki gıbı cızelbılsem ne ısım var burada adamlar başka bi dunyadan ya

benım için onlar messi ise sen ronaldosun kardeşim

• quote:

konu açılınca şu video aklıma geldi anca buldum youtube daki 100 bine yakın favori videom arasında efsane video genelsekreter kardeşim özellikle sen sonuna kadar izle

Senin arşiv kaç GB

• genelsekreter kullanıcısına yanıt
    ya adam efsane ya videonun ismini de hatırlayamadım iyiki rasgele bir sayfa açtım favorilerde çıktı ortaya şans eseri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89
    Senin arşiv kaç GB

gb terimini kullanman yanlış olmuş onun bir büyüğünü söylemen lazım film arşivini mi tüm arşivi mi soruyorsun
  • blueman7 kullanıcısına yanıt
    teveccuhun kardeşim sende volkansın (bkz:1) benım gozumde

''bkz:1 sagı solu belli deil süprizli''
  • quote:

quote:

Senin arşiv kaç GB

gb terimini kullanman yanlış olmuş onun bir büyüğünü söylemen lazım film arşivini mi tüm arşivi mi soruyorsun

120 toramanbyte terabaytın buyugu belki bilmezsınız

• quote:

quote:

Senin arşiv kaç GB

kaç TB o zaman bütün arşivi soruyorum
  • quote:

teveccuhun kardeşim sende volkansın (bkz:1) benım gozumde

''bkz:1 sagı solu belli deil süprizli''

pampa seni evinden aldırırım sokakta bırakırım hiç sevmem volkanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 8 Ağustos 2013; 18:43:04 >
  • @ genelsekreter toramanbyte dedin de bak aklıma şu karikatür geldi

S-PEN'LE ÇIZIM DENEMELERI

@ Masquerade89 tüm arşivin tam boyutunu söyleyemem şu anda son dönemde liste eklemesi yapamadım işlerden ama 3 ay önce 189 TB dı film muzik kendi fotoğraflarım videolar herşey dahil şu anda 210 a yaklaşmıştır
  • karikatur supermis dedebyte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@ genelsekreter toramanbyte dedin de bak aklıma şu karikatür geldi

S-PEN'LE ÇIZIM DENEMELERI

@ Masquerade89 tüm arşivin tam boyutunu söyleyemem şu anda son dönemde liste eklemesi yapamadım işlerden ama 3 ay önce 189 TB dı film muzik kendi fotoğraflarım videolar herşey dahil şu anda 210 a yaklaşmıştır

baya komikmiş karikatür

nerede depoluyorsun sen onu ne var onun içinde bi ülkenin gizli planları falan mı

• sempatik cocuk sevilmezmi

•  S-PEN'LE ÇIZIM DENEMELERI

Buralarda resim benden sorulur.

• quote:

karikatur supermis dedebyte

aynen kardeşim dedebyte
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.