Şimdi Ara

S-PEN'LE ÇIZIM DENEMELERI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
5
Favori
7.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boyle durumla hic karsilasmadim ama kilitli sankim .cvp gelse bari yonetimden. konu arada kayiyirdu ama bi saygisslik atisma kavga yoktu yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelsekreter kullanıcısına yanıt
    hacı açılmazsa geri yandık valla öbür tarafa zıplayacaz mecburen hangi admin bakıyor ki konuya acep rds mi
  • lazlo ya yazdim

• quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

aga ilginç 1. sayfaya gidiyorum cevapla butonu tıklanmıyor senin ilk mesajın onay bekliyor yazıyor konunun adı görünüyor ya üstte Samsung==>.... diye orada da onay bekliyor yazıyor son sayfaya yada arada bir sayfaya gidiyorum orada da tam tersi herşey normal cevapla butonu açık ama yazıp göndermeye çalışınca yeni mesaj alımına kapattık diyorlar

Aman havar havar komsular havar konu gitti icim yanar ne oldu boyle kilitlide yazmiyor dh in alani bitti kanka senin hard disk i devreye sok

• sonsuza ulastik demekki hersyin sonu varmis alan bitti guzel espri yazdim bunu. artik gakaxy mega klubune yardiriyoZ

• quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

sonsuza ulastik demekki hersyin sonu varmis alan bitti guzel espri yazdim bunu. artik gakaxy mega klubune yardiriyoZ

Savas bitti neo bizi kurtardi savasi bitirdi yazdim kanka merak etme megaya gelemem buyuk sehir bana yaramaz köyume donuyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 8 Ağustos 2013; 20:59:57 >
  • @ genelsekreter online mı peki şu anda

@ blueman7 kardeşim artık her hafta birimizin evinde toplanıyoruz haftaya bana gelin
  • sen trinity sin demi neo kim, kim yazdi, beynim yandi dur

• quote:

@ genelsekreter online mı peki şu anda

@ blueman7 kardeşim artık her hafta birimizin evinde toplanıyoruz haftaya bana gelin

Pampa gun yapalim olmazsa sana para lazim evlilik oncesi bayram die dh adminleri tatil olmasin resmi tatil ya

• blueman7 kullanıcısına yanıt
    tatildelerse pazartesi görüşürüz artık konuda altın günü iyi fikir kızı gözüme kestirdim ben
  • spen yok parmakla çizdim :D
     S-PEN'LE ÇIZIM DENEMELERI
  • s3 yada mega drgilmi hocam :) ozenmissinz tsk paylasim icin

• quote:

Orijinalden alıntı: xaxa789

spen yok parmakla çizdim :D
     S-PEN'LE ÇIZIM DENEMELERI

Senin halini pek icacici gormuyorum cocukluguna insek cikamayiz insan resmi cizebilion mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 8 Ağustos 2013; 21:08:37 >

• quote:

hacı açılmazsa geri yandık valla öbür tarafa zıplayacaz mecburen hangi admin bakıyor ki konuya acep rds mi

Konuda bir sıkıntı gözükmüyor arkadaşlar. Siz de durum nedir? Var mı sıkıntı yaşayan?

Bu arada iyi bayramlar... :)
  • rds kullanıcısına yanıt
    hocam konu onay bekliyor olarak görünüyor ve mesaj atılamıyor şu anda "Mesaj atmaya çalıştığınız konu yeni cevap kabul etmemekte." uyarısı veriyor
    bu arada ilginiz için teşekkürler size de iyi bayramlar

bu arada sorun bu konuda değil şu konuda hocamhttp://forum.donanimhaber.com/m_72764416/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Shaw -- 8 Ağustos 2013; 21:09:31 >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72764416&p=1#72764416 hocam bu konuda skinti var ya bi el atsaniz iyi bayramlar tsk

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Konuda bir sıkıntı gözükmüyor arkadaşlar. Siz de durum nedir? Var mı sıkıntı yaşayan?

Bu arada iyi bayramlar... :)

agbı ben senın buyuk hayranınım büyünce bende senın gıbı olacağım ıyı bayramlar yağ çekım belkı aranıza gırerım ıyı bayramlar 1 telefon çaktım hemen geldı rds saolsun kırmaz benı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 8 Ağustos 2013; 21:13:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

quote:

Senin halini pek icacici gormuyorum cocukluguna insek cikamayiz insan resmi cizebilion mu

angry bird'lerden sarı olan , insan çizemem hiç

s3 telefon imzada varda mobilsinizdir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xaxa789 -- 8 Ağustos 2013; 21:16:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

quote:

angry bird'lerden sarı olan , insan çizemem hiç

domuzlardan nefret edern Müslüman kardeşler değilmi o kuşlar ok benziyor ozaman

• Noldu la savaş mı çıktı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.