Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2:Heart of Chornobyl (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU] #Türkçe (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
23
Favori
12.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana nedense çok iyi olacakmış gibi geliyor yada olsun istiyorum bilemiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugüne kadar kötü çıkmış bir stalker oyunu yok. Hepsi atmosferi ile oyuncuları büyülemiş yapımlar. Bunda da çok farklı birşey olmaz.

• Boyuta bak be hey maşallah, sağlam oyun olur umarım.

• Oyunun boyutu olmamış 146 GB çüş derler adama, yeni nesil konsolların kapasiteleri kuş kadar zaten, beceremediler oyunu belki bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 13 Kasım 2024; 8:58:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun undreal engine 5 grafik motoruna geçti mevcut motoru bıraktılar boyut arttı doğal olarak

• hikayesini çok merak ediyorum. Çernobil konusuna özel ilgi alanım var ,ilgimi çekiyor böyle şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ziromen

Oyunun boyutu olmamış 146 GB çüş derler adama, yeni nesil konsolların kapasiteleri kuş kadar zaten, beceremediler oyunu belki bilmiyorum.
    Oyunun kalitesi ile boyutu orantılı şeyler değil.

• Ziromen kullanıcısına yanıt

Oyunun boyutu ile becerememeyi nasıl bağdaştırdın

• Oyunu tam olarak özümseyerek oynamak için serinin diğer oyununu oynamaya gerek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dream Machine

Oyunu tam olarak özümseyerek oynamak için serinin diğer oyununu oynamaya gerek var mı?
    Yakın zaman içerisinde paket halinde ve ayrı ayrı olacak şekilde mevcut konsola eski oyunlar geldi. Ben şahsen oynadım çünkü atmosferi seviyorum ama eski oyunlar. Teknoloji olarak memnun etmeyebilir. Direkt 2 ile de başlayabilirsin.

Boğaz köprüsünden atlamanı öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Haklisin 5gb falan olmaliydi kaliteli olmasi icin

• Boyutu biraz kırpabilirlerdi pek uğraşmamışlar demek istedim yanluş ifade etrim herhalde niye linçliyorsunuz hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu komple çektim şimdi 147 gb konsolu kapatıcaktım baktım 16 gb daha güncelleme gelmiş toplam 163 gb oldu yeter da 😂
    İnternetim 1000 gigafiber kullanıyorum yoksa işim harap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deswaaa -- 13 Kasım 2024; 22:55:16 >
  • PC için açıklanan sistem gereksinimleri DLSS dahilmiş. Umarım konsol optimizasyonu sıkıntılı değildir.

Edit: aboov yandık bu ne?

S.T.A.L.K.E.R. 2:Heart of Chornobyl (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU] #Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LinkX -- 14 Kasım 2024; 14:33:4 >
  • x (formerly twitter)
    S.T.A.L.K.E.R. OFFICIAL (@stalker_thegame) on X
    https://x.com/stalker_thegame/status/1858515515351671197?t=qaYZ3tC4MzRNy_m3C3funQ&s=19

Boyutun temel sebebi bu oyunda göreceğin objeler, kaplama vs. assetlerin çoğu quixel taratmayla yaratıldı, bunlar normal assetlerin onlarca katı büyüklükte oluyor ve sıkıştırılma yapılamıyor, kraken uygulanırsa belki PS5'de daha düşük boyutta olur. Üst kalite grafiklere çıkmak için artık bu yöntemlere başvuruluyor dolayısıyla boyutlara yansıması normal, oyuna artısı çok.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.