Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2:Heart of Chornobyl (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU] #Türkçe (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
23
Favori
12.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konsolda da pc gibi sorunlu mu acaba. oynayan arkadaşlar performanstan memnunsa bilgi verebilir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volcanic78 kullanıcısına yanıt
    Fuzion Xbox Testingyoutube
    Stalker 2 Xbox Series X Update Patch 1.1.2 Gameplay FPS Test Resolution Ready to experience Stalker 2 Update Patch 1.1.2 on the Xbox Series X? 🎮 Join us as we dive into an exciting FPS test, showcasing the game’s resolution and performance on this next-gen console. In this video, you’ll see impressive visuals, smooth gameplay, and find out if the Xbox Series X delivers the ultimate experience for Stalker 2 Update Patch 1.1.2 fans. 🚀 Don’t forget to like, subscribe, and hit the notification bell for more epic gaming content. Let’s jump into the action! #stalker2 #xboxseriesx #fpstest
    https://www.youtube.com/watch?si=Iv5chvnNLgWI1pKn&v=p5SaSpdU7Ak&feature=youtu.be
  • Story modunu bitirmem 48 saat sürdü. Oyunun 4 farklı sonu var onlarıda görmem için bir 50 saat daha oynamam lazım herhalde ama buna midem kaldırmaz. Oyunun en büyük sorunu npc ler ile savaşırken frame yerlerde sürünüyor oyun devamlı takılıyor. Yaratıklarla savaşırken sorun yok ama insanlarla çatışmaya girince onlardan çıkan mermiler oyunu sapıttırıyor. Son bölümü series x de 20 fps lerde oynadım. O kadar patch çıkmasına rağmen hala performans sorunlarını çözmemeleri hiç iyi değil.

Yapay zekası, vuruş hissi ve performans sorunlarıyla çok büyük eksileri olsada aşırı iyi atmosferinden dolayı genel olarak benden 7.8 puan almayı başardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen aydan beri kimse bir şey yazmamış. son güncellemeden sonra durum nedir?

• Pure Evil kullanıcısına yanıt
    Oyun oynanabilir durumda. Ama buglar mevcut. Bir ana görevde oyun bug’a girdi. Mecbur görevin başına döndüm. Bunun dışında oyundan atma mevcut.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • copyhaluk kullanıcısına yanıt
    çıktığı zaman biraz deneme fırsatım oldu ama oyun bana ektra karanlık geldi. neredeyse önümü görmüyordum şimdi birileri çıkıp oyun karanlık demesin diye diyorum normal bir kararma değil yani. sonra day one güncelleme almıştı yine durum aynıydı benim açımdan. bir de oyun downgrade yemiş fragmanlardaki gibi gözükmedi hevesim kaçıp silmiştim.

büyük güncelleme gelecek demişlerdi twitter'da yine aklıma düştü gelince indirip oynayayım dedim o yüzden durumunu sordum. .bu karanlık meselesini biraz araştırdım reddit'te pek çok kişinin yaşadığını gördüm. kimisi hdr açın, dolby vision kapatın ayarları şöyle yapın tavsiyeleri vermişler.

birkaç gündür biraz heveslendim oynamak için o yüzden oyun ne alemde merak ettim. çünkü insanların yaşadığını bugları okuyunca kimisi kulede konuşma balonu gelmiyor, kimisi üç haftadır hava yağmurlu ve gündüz olmuyor ya da sürekli hastayım, kimisi de bilmem nerenin kapısı açılmıyor veya save dostlarım silindi gibi şeyler okudum. insan bu güncellemede de mi bir şeyler düzelmedi mi diyor doğal olarak. bir büyük güncelleme daha yayınlacaklarmış yakın zamanda onu mu beklesem bilemedim.

• dün oyunu kurdum performans modunda sorun yok ama kalite modunda hala oynanacak gibi değil kesinlikle kalite modunda fps'in yükselmesi lazım kalite modunda 60fps gelir mi bilmiyorum.

karanlık problemi düzelmiş gibi ayrıca kendim biraz renk ayarlarıyla oynadım daha gerçekçi oldu ortam. yine de bir sonraki güncellemeyi bekleyeceğim tabi en sağlıklı şekilde oynanması için kalite modunda fps'in yükselmesi gerekiyor daha yolu var oyunun.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.