Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2:Heart of Chornobyl (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU] #Türkçe (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
23
Favori
12.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stalker zorluğunda başladım hani bi tık zorlayıcı olsun da yok yani çok kolay ölüyorum yükleme süresi de kısa değil sinir bozucu. Zorluğu değiştireceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Peki efendim.

• Hocam mağaraya adamı bulmadan önce girince çıkmıyor değirmendeki herifle konuşunca görev aktif oluyor tabi öldürmeyi değil de serbest bırakmayı seçmeniz lazım

• Escape from Tarkov'un single hali gibi olmuş oyun, enfes ilerliyor. Performans sorunlarını bir an önce toparlamaları lazım genel anlamda rahatsız edici düzeyde çatışırken ve hareket ederken rahat hissettirmiyor.

• İnanılmaz sorunlu bir oyun. Neyse ki haftaya baya bir hatayı düzelten yama çıkacakmış onu bekleyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    İstediği kadar düzelsin bence vuruş hissi olmadığı için hep yarım kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 25 Kasım 2024; 0:17:33 >
  • Ben çok sogudum oyundan, kutuk gibi oynanis, vurus hissi berbat ötesi, yapay zeka yerlerde, tek artisi atmosfer ve Turkce olmasi, bu sekilde oyuna devam etmem çok zor, update gelecekmis bakalim.

• Oyundayken sağ analog kendi kendine hareket ediyor. Diğer oyunlarda herhangi bir sıkıntı yok ama bu oyuna girince sağ analog bağımsız hareketler yapmaya başlıyor. Ne aim alabiliyorum ne de normal akışta oynayabiliyorum. Buna benzer bir sorun yaşayan var mı acaba?

• rockNblack kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelleme ile düzelteceklermiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bu sorun bende de vaeir hocam ya üç gamepad denedim bu yüzden iki tanesi elite gamepad ikisinde de aim sorunlu dedim gamepad lar bozuldu heralde, işin ilginci normal gamepad sorunsuz çalışıyor.

Normalde gamepad ile oynarken karakterin hareket etmesi , sağa sola dönmesi için analoğu belli bir seviyeden fazla ittirmeniz gerekir.Çok az dokunma ile hareket etmez karakter.Bu oyunda dead zone denilen bu özelliği eklememişler.Bu yüzden düz yürürken eliniz çok az sağa kaysa karakter tepki verip o yana dönüyor.Düzelteceklermiş ama sanırım ilk yama ile değil , daha sonra.

• Oyungezer'in incelemesinde yazarın dediğine göre ;

Oyunun onlara gönderilen inceleme sürümünde şu anki tamir fiyatları yarı yarıya azmış.Silahları sattığında kazandığın para iki katıymış.Oyunun çıkışından önceki gün gelen yamayla bunu değiştirip şu an ki haline getirmişler.Yama öncesinde kırık silahları tamir ettirip satınca kar ediliyormuş.

Son dakika aldıkları bu kararla ekonominin içine etmişler.Oyuncu çabuk zengin olup iyi zırh ve silalara ulaşamasın diye yapmışlar belli ki ama hiç keyifli değil bu hali.Bu hafta gelen yama ile eski haine dönebilir fiyatlar , çok şikayet var çünkü.Biz de 20 saat çektiğimiz çile ile kalırız.

Oyunun tonla sorununa rağmen başından kalkamıyorum.Ama cidden artık oyunları 6 aydan önce oynamamak lazım.

• Şu görevde takıldım,görev alanındayım ama sarı ana görev imleci kaybolup duruyor ,gideceğim yer tam olarak belli değil.

S.T.A.L.K.E.R. 2:Heart of Chornobyl (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU] #Türkçe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @haqoco Bende de hem normal gamepad hem elite var hocam. ikisi için de servis kaydı oluşturuyordum az kalsın :)

@wither aim alamıyoruz hocam bu yüzden. oyunu oynamak istesem de oynatmıyor maalesef :/

@yaman43 ilk güncellemede düzelmezse oyunu salarım hocam. oyunu bekledik o kadar bir bu kadar da bunun için bekletmezler umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockNblack -- 27 Kasım 2024; 9:49:13 >
  • Ağır güncelleme gelicekti bu hafta geldimi konsolu 5 gündür açmadım hastaydım

• Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Gelmedi hocam bende güncelleme bekliyorum, başladım oyuna ama bilerek yavaş ilerliyorum. Hassas aim almak işkence geliyor oyunda

Sonraki güncellemeye planlamışlar, umarım sürpriz yaparlar

• İlk oyunu bitirdim. Ama en ufak detay hatırlamıyorum,özetfilan izlemeye gerek var mı?

• Hala update gelecek? Savaş bahanesi ile baya liyakatsiz iş yapmış adamlar. 1 ay erteleyip update li hali ile piyasaya sürseydiniz keşke.

Oyun harika ama mevcut hali çok yorucu. Update 1 de gelse bence 2-3 update gelmeden oyuna başlamayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşayan dünya ve ne olacağının belirsizliği sizi direk oyunun içine çekiyor.

Şu teknik sorunları bir çözseler Skyrim gibi içine düşerim ben bu oyunun.

Tüm oyunların fabrikasyon olduğu, özgün ürüne hasret kaldığımız şu dönemde çok iyi geldi.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.