Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2:Heart of Chornobyl (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU] #Türkçe (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
23
Favori
12.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlar ortalama gibi bu akşam full stalkerdayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beklemeye devam

• 14 senedir geliştirilen oyun bakalım nasıl olmuş gece deneyelim

• Akşam yemekten sonra markete koşarak gittim biraları dizdim şimdi ışıkları kapatıyorum ve STALKER ONLINE , HAYAT OFFLINE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 20 Kasım 2024; 19:31:6 >
  • Gamespot 8 vermiş daha ne herturlu akıyoruz 😎

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    kim sallar şaibeli basını

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 saat 2.30 saat oldu başlayalı. Hikaye için yorum yapamam çok erken ama atmosfer götürüyor. Chernobil bölgesi ilginizi çekiyorsa o dönem ilgi alanınızda ise bayılacaksınız.

Grafikler bence gayet iyi ama kesinlikle videolarda gösterildiği gibi değil, O videolar Pc den alınma çok net. Performans modu stabil değil, kalite modunda oynuyorum.

Vuruş hissi yok oyunda. Tüm stalker serisinde olduğu gibi bunda da vuruş hissini pas geçmişler.

Oyun çok güzel, oynatıyor kendini. Atmosfer götürüyor.

S.T.A.L.K.E.R. 2:Heart of Chornobyl (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU] #Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 20 Kasım 2024; 21:59:7 >

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Grafikler bence çok iyi görünüyor. İndirmenin zamanı gelmiş

• Series S de deneyen oldu mu arkadaşlar, performansı nasil? Bende eve geçince indirmeye başlayacağim. Puanlar Xbox için beklentimden iyi

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    10. nesil konsollarla beraber bu oyuna update atarlarsa çok daha iyi gözükür.

• Bence oyunun grafiksel bir sorunu yok. Kocaman dünya ve gayet iyi görünüyor.

Sorunları yazmıştım. Oyunda buglar mevcut ve vuruş hissi 0

Ama kalite olan yanları da çok iyi. Atmosfer muhteşem, yan görevlerin dahi hikayesi çok iyi, rastgele yazılmamış. 8 puanı tam hakediyor xbox da aldığı gibi.

Beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 21 Kasım 2024; 8:29:26 >
  • _Nomad_ kullanıcısına yanıt
    Mermilerin iz düşümü var mı arkadaşlar yoksa direk gidip mermi kayıp mı oluyor
  • Series X de kalıte modunda oynamayın berbat bir performans resmen frame 25 lere düşüyor oynanmıyor. Performans modu çok daha akıcı ve sorunsuz oyun deneyimi sunuyor grafikleri de gayet yeterli seviyede.

Oyunda vuruş hissi ve yapay zeka yok onun haricinde aşırı ıyı olan atmosferi ile 100 saat oynanır.

• Series S'de biraz deneme fırsatım oldu. Ufak tefek birkaç bugla karşılaştım sadece. Oyun 30 FPS çalışıyor görüntüler çok iyi olmasa da idare eder seviyede. Vuruş hissi baya kötü ancak atmosferi beğendim.

Oyun biraz zor olmuş. Yaratıklar Stalker zorluğunda sünger gibi mermi çekiyor ve çok fazla damage vuruyor.

Game Pass'te olduğu için oynanır ama 60 dolar edecek bir oyun gibi durmuyor şu anda.

• Online hakkında herhangi bir açıklama var mı

• anlaşılan her oyun cıktığında ilk 1 ay beklememiz gerekiyor. Buglar fixlenmeli.

• Mağaradaki artifact bende çıkmıyor oyun bug’a girdi ilerleyemiyorum ana görevde tıkandı oyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Maviler yan görev değil mi hocam neden ana görev buga girmiş oldu ki, ben de o mağaranın olduğu bölgedeyim, mağarayı tesadüfen buldum, yürüdüm geçtim içinden. Bu videodan sonra bir daha kontrol edeyim bakalım.

• haqoco kullanıcısına yanıt

Bug yok, dedektör cihazını kullanmadığı için bulamıyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.