Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2:Heart of Chornobyl (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU] #Türkçe (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
23
Favori
11.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verin şu güncellemeyi neyi bekliyorlar hala

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 10 saat kadar oynadım ama şu haliyle oynanacak gibi degil. Performans ve buglar sorun değil benim için, enbüyük sorunlar deadzone yok analoglar sanki kendikendine hareket ediyor, duşmanlar bir anda spawn oluyor bitanesi dibimde spawn oldu resmen koşarken ve dahada kötüsü ekonomi komple bozuk.
    Görev alıyorsun ama verilen odül mermi ve silah bakım maliyetinin yarısı, mutantlara 5 dk boyunca ateş ediyorum banamısın demiyor, vuruş hissi olmadığı için isabet ettirip ettirmediğimide anlamıyorum.
    Eski oyunları oynayanlar bilir a life sistemi vardı, dünya yaşıyordu resmen uzaklara baktınmı onuda kaldırmışlar.
    Bu oyunun enaz 3 ay ı daha vardı bence, başlamayanlar acele etmesin, subat mart gibi oynanacak kıvama gelir tahminen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkmngr9153 -- 29 Kasım 2024; 13:45:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patch geldi

store.steampowered.com
    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl - Patch 1.0.1 is live! Here is the patchnote! - Steam News
    https://store.steampowered.com/news/app/1643320/view/4455844537830474602

• Konsollara geldimi ve kaç gb bir haftadır oynamadım bekledim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Geldi ama henüz düşmedi güncelleme

• trueachievements
    Stalker 2 gets a massive Xbox update with over 650 fixes
    https://www.trueachievements.com/news/stalker-2-update-101-patch-notes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Xbox için güncelleme yayında. 12,69 GB boyutunda

• Akşam akarım artık geldiyse 1 hafta bekledim yama gelsin diye sabrım kalmadı artık

• rockNblack kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni gelen yama ile gamepad problemi çözülmüş. Şu an sorunsuz çalışıyor.

• güncellemeyle beraber oyun tertemiz bir güncelleme daha gelirse çok iyi olacak

• Guncelleme geldi yine 8gb

• salınım muhabbeti çok iyi olmuş oyunda fallout 5'de de benzer bir şeyi görmek istiyorum

• Oyunu ne zaman oynamak istesem güncellemesi var. Ya sabır S.T.A.L.K.E.R. 2:Heart of Chornobyl (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU] #Türkçe 

• oyuna bir güncelleme daha geldi dün artık açık dünyada sabit 60 fps alıyoruz, herhangi bir bug ile karşılaşmadım.

stalker 2 mekanikleriyle beni hala şaşırtmaya devam ediyor, karakterin uyuması gerektiği zorunluluğunu yeni öğrendim.

• Oyun çıktığında 2 gün içinde oyunun büyük kısmını bitirdim ama oyun çok yorucu bir hale geldiği için büyük güncellemeler alana kadar ertelemeye karar verdim. Oyunda çok bir işim kalmadı ama indiana jones dan sonra belki sıfırdan başlarım. Uzun zamandır beklediğim bir oyun ve nispeten sorunsuz oynamak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an performans modunda çok akıcı ve sorunsuz çalışıyor.

GÜncelleme öncesi yan görevin bir tanesinde sorun yaşadım, görevi almadan görevin olduğu bölgeye gidip bir emaneti aldım, sonradan tanıştığım bir adam bana şu şu emanet lazım getirir isin diyince çıkarıp verdim fakat şu an görev hala aktif gözüküyor, bunun dışında bir sorun yok.

Dürbünlü tüfek buldum sonunda resmen hayat kolaylaştı. Zorluğu kolaya almıştım, çok kolay gelmeye başlayınca stalker zorluğunda çektim şu an bol bol ölsem de çatışmalar keyif veriyor.

Oled TV ile oynamama rağmen hdr kapadım renk tonunu rec709 a çekip parlaklığı arttırdım harika bir atmosfer oldu.

Bu arada uyumanın zorunlu olduğunu bilmiyordum hiç denk gelmedi, zaten ara ara geceden gündüze geçiş için uyuyordum belki bu yüzden karşılaşmadım.

Prey den sonra uzun zamandır öyle böyle kaptırmadım kendimi bir fps ye.

• Nasıl çok akıcı ve sorunsuz ya 1.0.3 patch ile durum bu; genelde 40-55 arası gidiyor fps.

S.T.A.L.K.E.R. 2:Heart of Chornobyl (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU] #Türkçe
  • LinkX kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kendi oyun deneyimime bakıyorum tutup da fps ölmedim tabiki. Yamadan önce perf modu çok daha kötüydü. İlk girdiğimiz şehirde aşırı drop oluyordu, drift problemi can sıkıyordu. Şu an vrr açık şekilde oynadığım için fps düşüşlerini hissetmiyorum, onun harici drift problemi giderilmiş durumda. İlk haline göre çok daha sorunsuz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.