epic bana para iadesi yapmış şimdi mail geldi. |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (12. sayfa)
-
-
Banada iade yapılmış deniyor ama ortada para yok.
-
Fiyat mı değişecek acaba? Hemen almak lazım.
Not: şimdi baktım hala aynı fiyat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 26 Temmuz 2024; 15:51:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Steam de yapmasa bari TL deyken almıştık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
epic hesabına yatıyor para. geçen gün forbidden west almıştım %5 de ondan gelmiş başka oyun aldım artık ne yapayım?
-
Hesapta sadece ödül gözüküyor, parayı ödeme yaptığım karta göndermişler gibi duruyor.
Paparadan almıştım 2 iş günü diyor pazartesi gelmezse aksiyon alacağım artık.
-
kaça almıştın ödülün içinde yok mu? pahalı bir şey değilmiş 152 liraya mı ne almışım ben araya kaynadı belki diğer ödüllerinin arasında? karta yollamıyor olmaları lazım öyle olsa bana ödüle değil karta gelirdi. yeni bir oyun almayı denesene orada görünecek mi bir bak? yani ödüle ekliyorlarsa gecikme olmaması lazım öyle 2 gün, anında geçer kendi iç hesabı çünkü.
-
Nette baktım hocam adamların sayfada da yazıyor para kartınıza yatar diye papara içinde 1.5 güne para geliyor denmiş.
Gene de bir oyun almak istedim sadece az biraz ödül parası var oyunun parası yok.
-
Epic den satin almayi dusunuyordum bende iade konusu cikmis. iadelerin sebebi nedir cikis tarihi gecikmesi mi?
-
öyleymiş göya. sanırım ucuza preorder yaptık deyip iptal ediyorlar? bakın ben 152'ye almışım şimdi ana oyun 345 lira olmuş. ertelenirse ertelensin yani zaten preorder ne alakası var?
-
EPİC' e iadesi sonrası tekrar mail attığımda bana gelen açıklamada oyunun ertelendini ve ''şu anda yeni çıkış tarihi belli değil'' geri dönüşünü aldım
burada tutarsız olan şey
epic kaynağına göre yeni çıkış tarihi belli değil
oyun firması ise 20 Kasım 2024 belirtti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 27 Temmuz 2024; 22:39:14 > -
Türklerin pre orderlerini iptal ettirip yeni fiyattan alsınlar diye mi oyun ertelendi yoksa?
Oyun büyük yeğennnnn
Steam böyle bir saçmalık yapmadı neyse ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun ertelendi denilerek Kullanıcının talebi olmadan iade yapmak nedir. Kalkıp öyle bir şey yapar ve Kullanıcı ücret iadesi ve ödül vs ile ürünü tekrar aynı fiyata alamıyorsa büyük skandal olur. Piyasa yapmaya çalışan Epic'in akıl tutulması.
-
epic karta 4.77 dolar iade yapmış işte yine 150 küsür liralara geliyor. şimdi benim anlamadığım neden yarısını ödül yarısını iade olarak verdiler? acaba ben ucuz aldım sonra pahalandı da yani 150'den 345'e geldi de bana iade az olur diye bir de tamamlayacak kadar ödül mü verdiler? hiç gereği yoktu bence zaten 9. ayın başında çıkacaktı 1.5 ay ertelendi diye iade yapılmaz. oyunun çıkmayacağına inanıyorlarsa neden şimdi preorder satıyorlar yani ben şüpheye düştüm oyun çıksın öyle bakacağım tekrar almak için.
-
Epic'e inat yeniden aldım oyunu para geri gelince. Çıkacağı vakit en ufak bir aaa oyun 2000 Gamepass 300 kusur olacak zaten.
Acelesi yok ne zaman çıkarsa çıksın.
-
Oyun ertelendiği için iade yapılması gerçekçi gelimiyor bana. Sonuçta Vampire Masquerade Bloodlines 2 diye bir şey var oyun kaç yıl önce duyurulup ön siparişi açıldı ancak şuanda oyun yalan oldu resmen, onun iadesi de yapıldı mı?
Steam'den ön siparişlemiştim burayı okuyunca korkup baktım Steam tarafında iade yok.
-
600e aldığım paket 2100 lira falan şuan. Steam iade etmez de ederse büyük rezillik olur. Çok saçma.
-
şu an acaip bir olay içerisindeyiz oyun çıkmazsa epic adamdır oyun çıkarsa steam adamdır(iade yapmadığı süreçte) bakalım adamlık düellosunu kim kazanacak
-
Oyun hiç 150 TL olmadı hocam. Başından beri fiyatı 345 TL idi. Siz muhtemelen yarısını Epic ödüllerinizle ödediğiniz için karıştırıyor olabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet bu mantıklı bir açıklama olur. yılbaşı indirimlerinde baya oyun almıştım. bu oyun için ödül kullanmışım demek ki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X