Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.110
Cevap
80
Favori
91.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

steamdeki fiyatı dolara döndü ve yükseldi dolayısı ile, ama epic te hala aynı fiyatta. almak isteyenler için fırsat devam ediyor.

• R-10 kullanıcısına yanıt

Son videoları ile beklentim oldukça düşmüştü. Dün yayımlanan videoyu ise çok sevdim. Çıkış tarihi de yakın. İlk günden umarım optimizasyon sorunları olmaz da rahat bir oyun oynarız. Türkçe de geliyor zaten. 

• R-10 kullanıcısına yanıt

Bu kaliteyi bozmazlarsa efsane olur, çok iyi gözüküyor

• Oyun yüksek puanlar alacak gibi duruyor birde Metro oyununa benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 23 Temmuz 2024; 19:12:37 >
  • Cyberpunk'tan sonra ilk defa bir oyuna ön sipariş geçtim sonu benzemez inş 

• blendw kullanıcısına yanıt
    Metro dan önce stalker vardı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

Evet ama çok sıçrama yapamamıştı. Ama bu oyunun oynanış videolarını izledim de çok kaliteli oyun geliyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 23 Temmuz 2024; 20:54:29 >
  • belki ilk çıkan oyunları remake yaparlar aynı grafiklerle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gentlemotor kullanıcısına yanıt

İlk oyunu çıktığı döneme yakın zamanlarda denemiştim, hantal bir yapısı olduğu için bırakmıştım. Tabii o zamanlar genciz hızlıyız, sürekli CS oynuyoruz falan.  

Şaka bir yana bende seriyi oynamak istiyorum fakat mevcut halleri ile sıkacaktır kesin, oyunlara gelmiş bir sürü modlar var fakat onlara da bulaşasım gelmiyor. Vanilla oyunu her zaman tercih ederim. Remake olayı ise biraz zor görünüyor, yapımcı firma Ukrayna menşeli ve hali hazırda aktif olarak savaşta da yer aldılar/alıyorlar. Ekibin bir kısmı Polonya'ya giderek oyunu tamamlayabildi.

O yüzden en iyisi günümüz oyun mekanikleri ve Resmi Türkçe hali ile bu oyunu direk oynamamız yararımıza olacak gibi. 

• 20 Kasım'a ertelenmiş.

• The Frost kullanıcısına yanıt
    Ucuz diye aldık ama dolandırıldık sanırım nereye poz vericez

• Maşallah dediğimiz yaşamıyor.  Sağlık olsun, neyse artık GoW : Ragnarök'a kadar bitirmeye uğraşmayacağız. Umarım sorunsuz bir şekilde çıkışını gerçekleştirir.

• Oyun hazır epic'te 350 lira iken alayım mı? Stalker serisini oynamadım ama metro serisini komple oynadım, epic'e zam gelir diye çekindim

• Bence bu kadar ertelemeden sonra Kasım'da da gelmez. 2022 den beri bekliyoruz 🙂 Elbette savaş var olumsuz yorum yazmak da doğru olmaz ama bence 2025 e ertelenir Kasım ayı zor gibi.

• Alali bir sene oldu oyun ortada yok bence bir sene daha gorunmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylülden Kasım ayına atması çok bir şey değil, kötü çıksa kimse demez ki geliştiriciler cephede savaşarak öldü, hemen eleştirilir, o yüzden bence iyi çıkarmak zorunda hissediyorlar

• Haziran ayının başında epic üzerinden aldığım stalker ultimate versiyonu bugün kendi kendine iade edilmiş. Var mı böyle bir şey başına gelen. Ben iade talebi oluşturmadan nasıl iade edilebilir aklım almadı.

• Ümidimi kestim şahsen.

Bu vakte kadar ne bir video ne bir doğru düzgün görüntü, hiç bir şey yayımlanmadı.

Savaş vesaire derken oyun baya sekteye uğradı, yakında "çıkaramıyoruz" derlerse şaşırmayacağım.

Ya da tamamlamak yetiştirmek için kastırıp yalapşap bir oyun ortaya çıkaracaklar, o da olmayacak.

• Çıkış tarihi değiştiği için iade yapıyorlarmış.

• Bourne90 B kullanıcısına yanıt

Hocam ilk defa duydum böyle bir şey.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.