Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.184
Cevap
79
Favori
95.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denediniz mi hocam? İnmesi lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Masallah internet iyimis 4 saate biter hocam

• The Frost kullanıcısına yanıt

finansal sebeplerden. dışardan kaç kişi çalışıyor maaşları ne. bir de satış zamnını iyi döneme getirmek lazım. senir tek bir developerın aylık maaşları 100K'lara kadar çıkabiliyor. sattıktan sonra 1 sene içinde adam ediyorlar genelde. rock star abiler hariç onlar insan olmadığı için RDR2 gibi bir oyunda sıfıra yakın bug gördüm 120 saatlik oynayışta. ilk çıktığında indirdiydim bir de

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Bana 60 üstü hep aynı geliyor zaten geçen sırf hızlı oyun diye Ghostrunner oynadım 144fps kilitli ama akıcılık olarak farklı gelmiyor bana 60dan öyle ahım şahım

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt
    100 mb hocam yeni taahhüt yaptım sayılır. 50 mb den geçmiştim 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 20 Kasım 2024; 18:36:10 >
  • Benim oyun indi. 19 00 i bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 20 Kasım 2024; 18:38:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Bir performans incelemesi bekliyoruz hocam.

• stalker oyununda 60 almak fazlasıyla yeterlidir, ilk oyunlar 2008- 2010 da pc lerin içinden geçiyordu  

• ultralisan kullanıcısına yanıt

alıkanlık ve oyun tarzı ile ilgili. hiç bir zaman 60-120 farkı 30-60 kadar hissedilemiyor ama kamera açısı FPS ise 120'ye alıştıktan sonra onu ararsın. FPS kamerada 30 oynanabilir değilken TPS de kabul edilebilir

• Xbox PC de 155gb dün indirdim önyükleme şeklinde. Biraz önce güncelleme bildirimi geldi ve 155.2 GB'ı tekrar indiriyor. Fıkra bu kadar.

• Section8 kullanıcısına yanıt
    Oha :(

• puan ve yorumlar hayal kırıklığı. geçen sene starfield çıktığında da 1 sene sonra düzelir modlarla falan diyorduk şimdi dönüp yüzüne bakan yok. zaten çıkışına kadar bu denli kapalı kutu kalmasından anlamalıydım.

• Starborn kullanıcısına yanıt
    2080ti ile 2k çözünürlükte epic ayarlarda 30 fps gayet iyi değil mi?

Hocam bende hala steam'de indirmeye dair ekran degişikligi oluşmadi :S

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Ben pc gamepass için yazdın sandım hocam. Steam galiba 19:00 u bekliyor. Biz pc gamepass den indiriyoruz 😀

• ebenama kullanıcısına yanıt

Küçükken çoğu oyunu 30 40 fps oynadım zaten hocam o yüzden cidden akıcı geliyor bana. Hatta AC3 18 20 fps bitirme challengelarım vardı  

hee iyi :D bende diyorum bune ! Oysa oyunu ilk alanlardanim bide :v

ayrica meta puanlarini asla kaale almiyorum. Puani düşük nerde oyun varsa gidin oynayin.Ben Oynadim cogu oyun harika! Oranlari kaale almamanizi öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 20 Kasım 2024; 18:44:54 >
  • PhilipTandy kullanıcısına yanıt

onda teknik sorundan çok oyunun mekanikleri sevlmedi. bir de şirketin başındaki dallama ergen ergen laflar etti. başını aşabilsem oun saracak biliyorum ama fırsat olmadı hala

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

oyun first person olduğundan hiç iyi değil. ilk hedef 60 fps ve üzeridir.

• gamepass den mis gibi yüklüyorum, 3. dünya ülkesi internetim ile %10 oldu bile  

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.