Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R Call Of Pripyat Exockeleton Zırh Uprage Sorunu Yardım Edin lütfen !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son bölümlere geldim.Üzerimde exockeleton zırh var.Bütün aletleri adama getirdim.Nitro denen elemena.Fakat bütün uprageler yapılıyor bir tek hızlı kosma yapılmıyor.Acaba bütün uprageleri silebilme gibi bir şansımız var mı ? Veya başka bir exockeleton Zırh Alabilme şansımız.Param çok ama hiç bir yerde bulamadım.Acaba başta uprage yaparken yanlış yerlerimi yaptım kademe kademe ilerliyor ya uprage nasıl hızlı kosmayı alabilirim.onu alma secenegi cıkmıyor hiç

• çok oldu oyunu bitireli ama o zırhla hızlı koşma normalde( modsuz) olmuyordu zannediyorum .
  • Son upgradelerde bir şey motoru taktırıyorsun o sayede koşuyor
  • her halde yanlış özelliği güncelledin, koşma ile başka bir özellik arasında seçim yapman gerekiyor.
    eğer eski save dosyası varsa tekrar onu yükle, yoksa Zaton'a git ve geminin üst katındaki elemana Exoskelletton sipariş ver.
  • herhalde yanlış özelligi seçtim gidince orda exoskeleton zırh cıkmıyor yani sipariş secenegi cıkmıyor başka nerde bulabilirim
  • sen zaten gemideki tüccara gitmeyeceksin, onun bir üst katındaki sipariş üzere çalışan elemana gideceksin.
    ona exoskelletton siparişi vereceksin, 12.000RU peşin toplam 60.000RU alıyor zırh için ve 2 günde temin ediyor.
  • zaten oraya gittim :) iste ondan bir tane almıştım yanlış uprage yaptım şimdi gidiyom tekrar yenisini almak için orda secenek yok tabanca var tüfek var yakın mesafe silahı siniper bide bir suit var oda bilim adamlarırnın taktıgı suit başka bir secenek yok orda :)
  • Upgrade asamalarını iyi takip et, eğer bütün aletleri götürdüysen iki teknisyende Serve Motor takabilir exoslara. Ayrıca satıcılardan da exos alabilirsin ya da Nimble'a sipariş ver o getirir ama biraz pahalıya satıyo o. Serve Motor'un bir öncesindeki upgrade'i yapmalısın yoksa Serve Motor takılamaz.
  • çok geride kaldı o yaptıgım uprageler kaç bölüm geride exos motoru yapamıyorum bu yapılamaz kırmızı bir yazı var teknisyen bu modifikasyonu gerçekleştiremez diye onda herhalde aşamaları yanlış yaptım nimblede öle bir seçenek yok sadece silahlar var onun dışında zırhla ilgili bişey yok 3 tane istedikleri aletleri topladım 2 sniinde 3 tane uprage yeride açıldı.bu exoskeleton zırhını yeniden alma gibi şansımız veya bu uprageleri geri almamız gibi bieşy yok mu çünkü aşamaları yanlış yaptım galiba -10 taşıma seccegime herhalde +15 dayanıklılık seçtim.acaba geri alabilir miyim veya başka bir yerden bu zırhı temin edebilir miyim satıcılardan nasıl alcam bide ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre12121212 -- 9 Eylül 2010; 12:14:22 >
  • Nimbe' herşeyi satıyor bir yanlışınız olmalı. Nimble Schadovsk'un en ust katinda... Ona siparis veriyorsunuz, bir kac gun icinde getirtiyor...
  • en üst katta nibleye gidince 5 secenek var
    1.tabanca siparişi vermek istiyorum
    2.yakın mesafe silahı siparişi vermek istiyorum
    3.saldırı tüfeği siparişi vermek istiyorum
    4.sniper
    5.kapalı solunumlu bir suit seva suit bilmi adamlarınnın kullandığı

başka secenek yok bendemi sorun var anlamadım 5 taneden başka secenek yok ne yapabilirim
  • En altta exos olmalıydı ama sanırsam daha önce sipariş verim verdiğin siparişi almamışsın haliyle nimble'da bir daha sana o itemi satmıyor...
  • ne kadar sipariş verdiysem hepsini aldım ama nible bana hala silah satmıyor ne yapabilirim başka alamaz mıyım bu suiti yada nasıl yapabilirim böle yavaş yavaş gezmek cok sıkıcı sırf o yüzden alet çantasını toplamıstım :)
  • Zaton'daki ve Jupiter'deki saticilari bir daha dolasin, exo satmalari lazim.
  • satıcılar hangisi hani şu mermi satanlar mı mermi zırh pompalı tüfek ondan satanlar mı ?
  • o zaman tamam, zaten Nimble'dan aldıysan ikinci zırh satmıyor sana aynısından.
    bu durumda eğer oyunu tekrar çok geriden başlamak istemiyorsan bence Yanov'dan SEVA zırhını al.
    bir tek mermiye dayanıklılığı biraz daha az ama onu artefaktlarla giderebilirsin.
  • arkadaşlar bir mod indirdim bütün silah armorları menüde f1 e basıyonuz ordan istedigini seciyonuz cantanızda oluyor exo yu aldım tekrardan modifiye yapayım dedim fakat yine olmadı bütün modifiyeleri denedim o olmuyor sıra sıra hepsini acaba yakovdaki nitro deilde jupiderki sarhoş adam mı yapıyor anlamadım yoksa bu koşma için extradan ayrı bir alet mi bulmamız lazım ?
  • Farketmez ki, her ikisi de yapabiliyor, siralamada bir hata yapiyorsunuzdur. Exo'yu modifiye etmeden önce save edin oyununuzu, deneyerek yapmaya çalısın.
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için jupiderdeki adama gittim içki felan istedi sonradan alet takımlarını getirdim oldu sıralama önemli değilmiş galiba bir tek bu adam yapabiliyor o hızlı kosmayı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.