Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ne yapayım yardım eden yok , konu aşağılara iniyor.
  • böyle yapınca oluyor mu?
  • Önceki sayfalarda konuşulmuş olabilir, Stalker Complete 2009 modunu deneyen oldu mu?

http://artistpavel.blogspot.com/2009/04/stalker-complete-2009.html
  • Faruk, Ben oynuyorum O modla, şu ana kadar gördüğüm en güzel modlardan diyebilirim. 2 kere bitirdim modla hiç sorunla karşılaşmadım. En güzeli ses efekleri ve gece olayı. Gece olayı gerçekten çok iyi yapılmış. Hava olaylarıda gerçekten çok gerçekçi..... Tavsiye ederim yanii....
  • Daha önce hiç denemediğim bir seri sıralama olarak Clear Sky>Shadow of Chernobyl>Call of Pripyat şeklinde gidiyor sanırım aralarında senaryo akışı var mıdır? İlk önce hangisinden başlamak gerekir? Call of Pripyat hangi serinin ek paketidir? Teşekkürler...
  • evet bu sıralama doğru ve aralarında senaryo akışı var.
    Call of Pripyat ek paket değil, ayrı full bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 4 Şubat 2010; 15:24:13 >
  • ok hocam çekmeye başlıyorum teşekkür ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hektorSTK

Daha önce hiç denemediğim bir seri sıralama olarak Clear Sky>Shadow of Chernobyl>Call of Pripyat şeklinde gidiyor sanırım aralarında senaryo akışı var mıdır? İlk önce hangisinden başlamak gerekir? Call of Pripyat hangi serinin ek paketidir? Teşekkürler...

Yanlış bilmiyosam Clear Sky 2. oyun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex1978

quote:

Orijinalden alıntı: hektorSTK

Daha önce hiç denemediğim bir seri sıralama olarak Clear Sky>Shadow of Chernobyl>Call of Pripyat şeklinde gidiyor sanırım aralarında senaryo akışı var mıdır? İlk önce hangisinden başlamak gerekir? Call of Pripyat hangi serinin ek paketidir? Teşekkürler...

Yanlış bilmiyosam Clear Sky 2. oyun:)

Oyunun senaryo akışındaki sıralama Clear Sky>Shadow of Chernobyl>Call of Pripyat bu şekilde

Özellikle son oyun yani cop mükemmel beğenmeyen oynamasın Ayrıca bu oyundaki gerçeklik başka hiçbir oyunda yok bence

Ayrıca Cop ek paket değildir 50 kere söyledik

• quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Önceki sayfalarda konuşulmuş olabilir, Stalker Complete 2009 modunu deneyen oldu mu?

Şimdi indiriyorum. Büyük ihtimalle bu haftasonu Shadow Of Chernobyl 'e bu yeni modla yeniden başlayacağım. Dilek taşını ziyaret etmenin zamanı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Önceki sayfalarda konuşulmuş olabilir, Stalker Complete 2009 modunu deneyen oldu mu?

Şimdi indiriyorum. Büyük ihtimalle bu haftasonu Shadow Of Chernobyl 'e bu yeni modla yeniden başlayacağım. Dilek taşını ziyaret etmenin zamanı geldi.

Hocam dilek taşını napıcan dilek taşı demek kötü son demek Bi oyunda 7 farklı son mu olur mükemmel ya

• quote:

Orijinalden alıntı: hellteam
    Hocam dilek taşını napıcan dilek taşı demek kötü son demek Bi oyunda 7 farklı son mu olur mükemmel ya

İlk oynadığımda gittim, bilmezmiyim. Şu modun tadını bütün görevleri yaparak çıkarmak istiyorum. STALKER gibisi yok, diğer oyunlar bana abur cubur gibi geliyor, günlük tüketim malzemesi. STALKER 'ın yeri bambaşka.
  • Hocam sen bide call of pripyat ı bi oyna Ben ağzımın suyu aklı resmen oyunu oynarken o kadar mükemmel bence (cod falan hikaye bunun yanında)
  • COP biteli 2 ay oluyor... yapmadığım 1 tane görev yoktu.
  • @TorwaK

Kusura bakma hocam sizinle beraber cop oynadığımızı sonradan hatırladım 3 seri oyun olunca kafam karıştı benimde burası soc başlığıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellteam -- 5 Şubat 2010; 14:43:36 >
  • Başlıklar karıştı... SOC 'da bugün mod indirdim. Yarın yeniden başlıyorum
  • S.T.A.L.K.E.R. Complete 2009 modundan muhteşem SS 'ler.

http://www.flickr.com/photos/artistpavel/sets/72157608341111036/detail/
  • Az önce bitirdim.Düşündüğümden çok çok daha üst kapasite bir oyunmuş. Başlarda bıraktığı ilk izlenimle az kalsın oyunu siliyordum lakin azıcık oynadığımda başından kalkamadığımı farkettim resmen süperdi, acayip sürükleyici ve üst düzey bir yapay zekası vardı hayran kaldım.

Bu arada oyunun sonu hakkında..

Gittiğimiz yer neresiydi ? Adamımız zengin olucam derken göçük altında kaldı.. Orada bulunan varlık neydi belliki o yaptı bunları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 14 Şubat 2010; 19:42:49 >
  • Oyunu kötü sonlardan biri ile bitirmişsin maalesef
  • Niye böyle oldu ki neye göre yönleniyor son ?

Diğer sonlar nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 14 Şubat 2010; 20:00:47 >
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.