Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam çevirin çok iyi olmuş. Ben de benim konuya ekleyeyim diyordum ki. Zaten yazmışsın.

Oyunu bitirenler ve kafasında soru işareti olanlar buraya uğrasın!
    http://forum.donanimhaber.com/m_34852680/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Tüm konuyu okuduktan sonra, anlayamadığınız şey kalmayacaktır.
  • @ThunderVolt;

1- Işık sembolü; düşmanın sizi görüp görmediğini gösteriyor. Speaker sembolü ise düşmanın sizin sesinizi duyup duymadığını. Oradaki artıp azalan sayı ise; yakındaki düşman, size karşı nötr veya dost olanların sayısı. Kırmızı düşman; beyaz nötr; yeşil dost.

2- O soruyu sorma hocam. Spoiler. Oyunun sonlarında anlayacaksın.

3- Onlar artifact. yararve zararları olan/olabilen maddi değeri yüksek nesnelerdir. Yanına almadan önce zararlarına bak, ona göre seç.

4- Evet onlar Controller. pek yanlarına yaklaşmamanı tavsiye ederim. gördüğünde olabildiğince uzaktan, kıyıdan köşeden almaya çalış.

Bu da kendisi;

İnsanların beyinlerini kontrol ederek, zarar veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 15 Şubat 2010; 22:19:31 >

• Draconic...

Çok saolasın yardımın için..Oyun cidden sardı...
  • Rica ederim.

Sarmaz mı ya?! Hastalık haline geliyor zaten bir süre sonra.

Bundan sonra; Clear Sky'ı oynamasan da, kesinlikle Call of Pripyat'ı oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Draconic...

İmza resminide değiştirmişsin harika olmuş. Oyunun konusunu kısa özet olarak anlattık yukarıda, oyunun konusu hakkında yada çözemediğin olaylar hakkında, kısacası hertürlü konu hakkında yazarsan buradan cevap vermeye çalışırız. İyi oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Özet çok iyi olmuş dostum zevkle okudum sagolasın
  • @msw

Kardeş ne demek ya, resmen ezberledim bütün hikayeyi.
    İşi abarttım yaz sonu Kiev'e gidiyorum, Pripyat'a felan dalacam ortalığa orada.
    2005 te gitmiştim Kiev'e ama gezememiştim kıştı. Şimdi para biriktirip gidiyorum.
    İnşallah bir sorun çıkmazsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Önceki sayfalarda konuşulmuş olabilir, Stalker Complete 2009 modunu deneyen oldu mu?

http://artistpavel.blogspot.com/2009/04/stalker-complete-2009.html

Bu modu yükleyinde oyunun konusu falan değişmiyo değilmi. Sadece görüntü,modelleme vs için

• Ben o modla bitirmiştim oyunu tavsiye ederim. Oyunun konusu ile ilgisi yok grafikleri ve ekipmanları daha güzel ve kullanışlı hale getiriyor.
    En sevdiğim yanı ekipmanlar arasına birde uyku tulumu eklemişler istediğin yerde yat uyu
    Ben genelde hava karardığında uyuyordum gece pek bir korkunç oluyor zone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 15 Şubat 2010; 23:16:24 >
  • Yok o mod genel anlamda grafik olarak oyunu geliştiriyor. Konuyu değiştirmiyor.
    Değişik konular istiyorsan şu adrese bakmanı tavsiye ederim.
    Özellikle "Oblivion Lost" çok başarılı.

http://stalker.filefront.com/files/Stalker/Shadow_of_Chernobyl/Mods/Total_Conversions;10540

içerisinde

Oblivion Lost
    ENB Series
    Priboi Story
    'un son sürümlerini bulabilirsin...
  • @feriox,

@themanyax,

Sağolun arkadaşlar.

Oyuna daha önce başlamıştım bitiremeden formatta save dosyaları gitmişti.
    Şimdi tekrardan başlıycam, modu yükliyipte başlıyım ozaman

Konuyu değiştiren modlara daha sonra bakarım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

@feriox,

@themanyax,

Sağolun arkadaşlar.

Oyuna daha önce başlamıştım bitiremeden formatta save dosyaları gitmişti.
    Şimdi tekrardan başlıycam, modu yükliyipte başlıyım ozaman

Konuyu değiştiren modlara daha sonra bakarım artık

Modun otomatik kurulanını indirmeni tavsiye ederim uğraşmazsın. Birde modu kurmadan önce patchlerini yüklemek gerek diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Draconic...

İmza resminide değiştirmişsin harika olmuş. Oyunun konusunu kısa özet olarak anlattık yukarıda, oyunun konusu hakkında yada çözemediğin olaylar hakkında, kısacası hertürlü konu hakkında yazarsan buradan cevap vermeye çalışırız. İyi oyunlar...

O hikaye için saol..Kaydettim bilgisayara..aslında okumak için sordum ama sonra oyuna devam etmeyi karar verdim..şimdilik okumamam daha iyi

• Arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım ve gercekten cok hoşuma gitti. Forumda ki bir arkadaşın sayesinde modunu da kurdum ve grafikelr şahane oldu. Şimdi sormak istediğim sizce Clear Sky'ı ilk mi oynamam gerekiyor. Konu akışını öyle daha iyi mi anlarım ( Bu arada İngilizcem cok cok iyi, o konuda rahatım) yoksa bunu oynasam sonra üstüne Call Of Pripyat'ı mı patlatayım. Mass Effect 2 bitti, bari Stalker serisine dalayım diyorum. Bir de oyun uzunlukları ne kadar tahmini. Gerci nedense bitirdiğim oyunların coğunu insanlardan cok daha gec bitiriyorum. Bulduğum her yazıyyı diyaloğu okuma ihtiyacı hissediyorum da ...Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım ve gercekten cok hoşuma gitti. Forumda ki bir arkadaşın sayesinde modunu da kurdum ve grafikelr şahane oldu. Şimdi sormak istediğim sizce Clear Sky'ı ilk mi oynamam gerekiyor. Konu akışını öyle daha iyi mi anlarım ( Bu arada İngilizcem cok cok iyi, o konuda rahatım) yoksa bunu oynasam sonra üstüne Call Of Pripyat'ı mı patlatayım. Mass Effect 2 bitti, bari Stalker serisine dalayım diyorum. Bir de oyun uzunlukları ne kadar tahmini. Gerci nedense bitirdiğim oyunların coğunu insanlardan cok daha gec bitiriyorum. Bulduğum her yazıyyı diyaloğu okuma ihtiyacı hissediyorum da ...Yardımcı olursanız sevinirim

Hocam çıkış tarihine göre sırayla : Shadow of Chernobyl - Clear Sky - Call of Pripyat

Hikayenin gidişine göre Clear Sky - Shadow of Chernobyl - Call of Pripyat.

3ünüde oynamış birisi olarak şöyle diyeyim. Shadow of Chernobyl daha çok yanlızlık hissi veren mutantın anomly'lerin fink attığı , Bölgenin daha acımasız düşmanların daha sert mutantların daha vahşi olduğu yer. Clear Sky ise Shadow of Chernobyl'in öncesini konu aldığı ve yanlızlık hissinden çok gruplar arası çatışmanın ön planda olduğu bölgenin Shadow of Chernobyl'e göre daha çok insan sever olduğu bir oyun.Forumlardaki genel görüş Shadow of Chernobyl'in Clear Sky'â göre daha ilgi cekici bir oyun olması yönünde. Call of Pripyat ise Clear Sky'ı andıran bir oyun fakat bulmacanın son parçası.

Bu yüzden ben derim ki hikayeyi biraz daha merak edip daha iyi anlamak için artı oyunu biraz daha iyi tanıyabilmek için çıkış tarihine göre oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım ve gercekten cok hoşuma gitti. Forumda ki bir arkadaşın sayesinde modunu da kurdum ve grafikelr şahane oldu. Şimdi sormak istediğim sizce Clear Sky'ı ilk mi oynamam gerekiyor. Konu akışını öyle daha iyi mi anlarım ( Bu arada İngilizcem cok cok iyi, o konuda rahatım) yoksa bunu oynasam sonra üstüne Call Of Pripyat'ı mı patlatayım. Mass Effect 2 bitti, bari Stalker serisine dalayım diyorum. Bir de oyun uzunlukları ne kadar tahmini. Gerci nedense bitirdiğim oyunların coğunu insanlardan cok daha gec bitiriyorum. Bulduğum her yazıyyı diyaloğu okuma ihtiyacı hissediyorum da ...Yardımcı olursanız sevinirim

Hocam çıkış tarihine göre sırayla : Shadow of Chernobyl - Clear Sky - Call of Pripyat

Hikayenin gidişine göre Clear Sky - Shadow of Chernobyl - Call of Pripyat.

3ünüde oynamış birisi olarak şöyle diyeyim. Shadow of Chernobyl daha çok yanlızlık hissi veren mutantın anomly'lerin fink attığı , Bölgenin daha acımasız düşmanların daha sert mutantların daha vahşi olduğu yer. Clear Sky ise Shadow of Chernobyl'in öncesini konu aldığı ve yanlızlık hissinden çok gruplar arası çatışmanın ön planda olduğu bölgenin Shadow of Chernobyl'e göre daha çok insan sever olduğu bir oyun.Forumlardaki genel görüş Shadow of Chernobyl'in Clear Sky'â göre daha ilgi cekici bir oyun olması yönünde. Call of Pripyat ise Clear Sky'ı andıran bir oyun fakat bulmacanın son parçası.

Bu yüzden ben derim ki hikayeyi biraz daha merak edip daha iyi anlamak için artı oyunu biraz daha iyi tanıyabilmek için çıkış tarihine göre oyna.

Tamamdır üstadım öyle yapacağım. Zaten oyunda catışmadan ziyade bu yanlızlık hissini vermesi hoşuma gitti. Artık iki oyunu bitirinceye kadar millet Call of Pripyat'ı hatim etmiş olur ama olsun. Bu Stalker sevdasına da tam bomba oyunlara yağmaya başlarken kapıldık. Sonumuz hayr olsun

• Half-Life oyununun kahramanı "Gordon Freeman"'ın cesedini bulabilen varmı? Bide adama PDA vermişler resmen dalga geçmişler adamla ya...
  • Tarih'e göz atmamam benim hatam. Ben " 10 GB lık ne var bunda " derken oyunun içeriğini kasdetmedim. Oyunun konusu vs güzel olabilir ama unutmayın ki oyunun 10 GB lık yerini dolduran genelde grafik oluyor. Ben bu bakımdan grafiğin kötü olduğunu kasdettim. Ben oynamadan hiç bir oyuna kötüleme yapmam. Amacım burda oyunun içeriğini kötülemek değil. Tarih'e bakmadan grafiğin kötü olduğunu eleştirmekti. Ama nedense yanlış anlaşıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 16 Şubat 2010; 18:23:22 >
  • evet arkadaşlar...X18 lab a girdim.birkaç sorularım var..

1. Arkadaşalr lab a girdim..girmemle tırsmam bir oldu.daha ilk baştan korkunç bir ortam hissi vermeye başladı.Kapıda bir numara vardı.onu bilmiyorum diye giremedim.O numaraıy nasıl bulacağım?

2.Çok uzun mu bu lab?...Olmassa arkadaşları falan çağırıp oynayacam..çünkü cidden korkunç bir yere benziyor
    Teşekkürler..

...

bu oyun şu ana kadar oynadığım en korkunç atmosfere sahip oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 16 Şubat 2010; 21:37:03 >

• Bir kaç kat aşağıda ölü labaratuar görevlisinin PDA sını bulunca sana koduda orda söylüyor. Ben söylemeyeyim şimdi sen aşşağı in biraz tırs kodu öğren....
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.