Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet türkçe yamanın gelmesiyle birlikte bende stalker dünyasına adım atıcam yalnız başlamadan oyunun grafik ve atmosfer kalitesini arttırmak istiyorum birkaç tane mod önerisi yapabilirmisiniz bugün oblivon lost u indirdim fakat nasıl kurulacağı ile ilgili bir bilgi yok yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk

evet türkçe yamanın gelmesiyle birlikte bende stalker dünyasına adım atıcam yalnız başlamadan oyunun grafik ve atmosfer kalitesini arttırmak istiyorum birkaç tane mod önerisi yapabilirmisiniz bugün oblivon lost u indirdim fakat nasıl kurulacağı ile ilgili bir bilgi yok yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

http://artistpavel.blogspot.com/2009/04/stalker-complete-2009.html
  • çok teşekkür ederim harika bişeye benziyor hemen indiriyorum
  • ya bende setup dosyaları var ama 64bit win7'ye kuramıyorum. 32 istiyo illa. nasıl kuracaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rectum Basher

ya bende setup dosyaları var ama 64bit win7'ye kuramıyorum. 32 istiyo illa. nasıl kuracaz ?

Win7 64bit bende sorunsuz kuruldu.
  • quote:

ya bende setup dosyaları var ama 64bit win7'ye kuramıyorum. 32 istiyo illa. nasıl kuracaz ?

Bir yanlışınız olmalı, sorunsuz çalışması lazım. Sisteminizde virus olabilir. Tam olarak verdiği hatayı yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

Bir yanlışınız olmalı, sorunsuz çalışması lazım. Sisteminizde virus olabilir. Tam olarak verdiği hatayı yazabilir misiniz?

"bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız windows sürümüyle uyumlu değil. Bilgisayarınızın sistem bilgilerine bakarak, size programın x86 veya x64 sürümlerinden hangisinin gerektiğini belirleyin ve ardından yazılımın yayıncısına başvurun"

mokoko

• Bende 2 gün oldu başlayalı en son kaldığım yer en aşağıdan yukarıya doğru makinaları kapatıp kaçtığımız bölüm ben şans eseri geri gitmeden tünelden kaçtım oyun beni acayip sardı oynamadığım zaman bile ne yapacam diye düşünüyorum
  • Biraz bekle türkçe yama çıkarıyoruz. Bir kaç gün bekle istersen...

http://forum.donanimhaber.com/m_38616028/mpage_7/key_/tm.htm#msglink_39215031

buradan takip edebilirsin. Çok az kaldı yayınlayacağız. Sende türkçe oynarsın...
  • bitirdim oyunu gökten altın yağdı öldü gerizekalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

arkadaşlar bu resim illaki konulmuştur ama ben bir daha koyayım konuya..

ayrıca dikkat ettiniz mi bimiyorum ama En soldaki yaşlı adam bizim Trader in ta kendisi

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

O posterlerden bende bir tane istiyorum !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: nefes123

bitirdim oyunu gökten altın yağdı öldü gerizekalı

gsc wolrd oyunun ilk hali olan 2004 yılın daki versiyonunu bedava dağıtıma açmış merak edenlere...
    link1
    link2

tabi tam sürümü varken bunu indirsek nolur ama belki eski sistemlerde rahat oynanabiliyordur merak edip deneme yapıcam eski p4 128mbt4200 ve 512mb ddrram li bir sistemde...hem tr sürüm uygulanabiliyormu onuda denemiş olurum tryama çıktığında...

+ istediği sistem
    Q: What are the minimum system requirements?

A: CPU 1,4 GHz
    512 Mb RAM
    GeForce 3 64 Mb or Radeon analog
    ~1.5GB on HDD

+edit....

dediğim 2004 versiyonundan kesinlikle uzak durun, oynamak için bin türlü takla atıyorsunuz ...

gece gece buralarda dolaşıyodum bu psikoyu gördüm oyundan çıktım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 22 Nisan 2010; 1:23:36 >

• Ne oyundu be... şimdi tekrar soc bulursam Türkçe yama ile kesin oynarım.Artık eski oyunu nu bulmakta zor.Arkadaşlar birde bu strelrok muydu neydi o bizim adam değil mi?Sanki oyunun sonunda öyle çıkıyor diye aklımda kalmış
  • Yahu şu CNPP içinde Wish Granter değilde diğer yöne gittiğimiz yolun üstündeki kapıyı nasıl açıyoruz sanırım eksik bişeyler aldım kapı açılmıyor...

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]
  • Pripyattaki otelde dekoderle harita var onları alırsan o kapı açılır ama sen buraya kadar gelmişsin geri dönemezsin...
  • Pripyatta doktorun dediği belgeleri aldım çantanın içinde duruyor ama dekoder görmedim. Açıkcası oyunun kötü sonunu biliyorum onun için pripyata geri dönüp o dekoderi arayacam...

Edit: CNPP içine girdikten sonra geri dönülmediğini tecrübe etmiş bulunuyorum ... Elinde Pripyat civarında kayıt dosyası olan varsa çok makbule geçer , elimdeki son ayrı kayıt yantarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesapli28 -- 11 Mayıs 2010; 17:40:08 >
  • Geri gidemezsin ki. Pripyatdaki stadyumu geçtikten sonra artık geri dönemezsin, tabi save dosyan yoksa yedek...
  • Acı tecrübelerim sonucu oyunu kötü sonla bitirdim sanırım ölümsüz olacam derken zombi oldum. Oyunu 1.006 sürümüyle oynadım şimdi iyi sonra btirmek için tekrar başlamak istiyorum çünkü oyunda yan görevleri hiç yapmadım sadece ana görevleri yaparak iyi sonu göremeden bitti . Yeni oyun için tavsiye edeceğiniz mod falan varmı özellikle grafikleri güzelleştirecek yamalar iyi olacak...
  • Evet v tavsiye edebileceğim mod var.O da Complate 2012 (1.4.04)
    1.5 Yama ilede uyumlu.Bir iki tıklama ile kuruluyor.
    Grafikler hakikaten çok güzel görünüyor bu modla...

Tabi diğer ve en önemli güzellik Türkçe yaması olması. :)
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.