Şu an X18 labaratuarının içinde olmalısınız, iki tane şifreli kapı var, hatta ikincisini açmadan önce sanki arkasında biri kapıya şiddetle vuruyor gibi, oradan içeri girince bir deney odası gibi bir yere geleceksiniz, orada ufak bir merdiven var yukarıda kontrol odası gibi bir yere çıkıyor, yaratık orada, cüce gibi birşey, kapıyı o tutuyor, onu öldürürseniz kapı açılacak.
valla themanyax ben o dediğin dökümanı aldım o dediğin yere gittim hiç kimse yok valla ortalarda save ettiğim yeri load ed,p tekrar içeri giridm öbür tarafa baktım ordada kimse yok.ben içeri girdiğimde canavar sesi gelıo ama odanın hiç bi yerinde yok hayvan bug flndan dolayımı böle acaba.
themanyax ben laba girdim merdivenlere doğru yürüyorum birden ortam alev oluyo kapı kapanmış oluyo sürekli kapıyı gözlüyorum kimse geçmıo kapının önünden ama kapı kapanıo kafayı yiycem ya of
Bir ışık kümesi şeklinde, yaklaşınca alev topu olup yakan bir yaratık olması lazım. Çok şaşırtıcı, o bölümün resimlerini koyabilir misiniz acaba? Belki ben yanlış bilgi veriyorum. F12 ye basın resim çeker, belgelerimin içinde save dosyalarının olduğu yere kaydeder. Yükleyin buraya bir bakayım.
hay hocam ağzına sağlık ya o ışık hüzmesi gibi dediğin şey yartıkmış bende içerde yaratık arıyorum ateş ettim öldürdüm.çok sağol paylaşım için
Aslında o bir cuce burer yaratigi ama kendini gorunmez yapabiliyor, bazen cuce seklinde gorunuyor bazen ise öyle ışık kümesi gibi...
oyunu yeni aldım bazı arkadaşlarım korkunç felan dedi bilmiyorum kurim mi kurmiyimmi oyunu
Bu harika oyunu nasıl kurmassınız anlamış değilim. Fps'ye bayılıyor, birazda Rpg seviyorsanız, bu oyuna bayılacaksınızdır.
cücük burer lab da bana da şık olarak gözükmüştü zorluk seviyesini değiştirsemde yinede bana alev ışık olarak gözzüktü ... alev olarak şöle oluyordu o bölümde bir sürü yerde olev çıkıp yakmaya çalışıyor bomba atarla ışık süzmesine 2 tane salladım bütün curcuna bittiydi...
Banada genel olarak ışık hüzmesi olarak görünüyordu, ama son iki oyunda cüce olarak göründü. Zaten yukarıda Borov'un notlarını okurkende ondan cüce diye bahsediyorlardı. İlginç...
Hocam bu seride ateş toplarını veya bizi kovalayan elektrik gibi şeyleri nasıl öldürürüz vücütları olmadığı için nereye ateş edeceğimi bilemedim.
Direk üstlerine sık, biraz zor ölüyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: themanyax
Direk üstlerine sık, biraz zor ölüyorlar.
Zaten küçük silahlar ile ölmüyorlar onu anladım pompalı iyi.
Bombalar da iyi oluyor onlar üzerinde...
Bombaları daha değişik şeylere saklıyorum.
El bombalarını salla, ilerde F2000 bulunca çok işine yarayacak, dahili bomba atarı olduğu için harika işe yarıyor...
şuan clear sky ı zevk le sindire sindire oynuyorum.
soc için tr yama ve hazırlanan full bir patch varmış
Herkese merhabalar, ben stalker serisine başlıyorum, Shadow of Chernobyl'in 1.0005 patch'i de var.
Önerebileceğiniz, oyunu gerçekten çok daha iyi yapan modlar nelerdir?
Teşekkürler şimdiden.
Eğer oyunu daha önce hiç oynamadıysanız tavsiyem ilk olarak modsuz oynamanız yönünde olacaktır. Eğer mod ile oynamak isterseniz Stalker Complate ya da Oblivion Lost modları çok güzeldir ve oyunu gerçekten müthiş bir hale getiriyor.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=39461452 adresinde hem modların linklerini hem de bizim yaptığımız türkçe yamayı indirebilirsiniz.