Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolasın themanyax kötü sonla bitirmiştim save dosyası duruyomuş neyseki.bu gizli kapı nerde o dilek zımbırtısnın olduğu yerlerdemi?
  • O dilek taşının bir üst katında, biraz karışık gelebilir ama uğraşırsan rahatlıkla bulabilirsin...
  • ee ne olca şimdi doktorlada konuştum find sterlok denio ortamda adamda yok ne edeceğim ki ben artık
  • Doktorla konuştun, sana monolithlerin gizli kapısını nasıl açacağını anlattı, dekoder ile harita pripyattaki otel odasında, dekoderi aldıktan sonra dilek taşının bir üst katında gizli bir kapı var oraya gidip kapıyı açarsan oyunu farklı ve iyi sonla bitirirsin...
  • complate 2012 modunu indiriyorum ancak oyunun sürümünü bilmiyorum şu an nasıl ögrenebilirim?
  • Oyunu açtığınızda ana menüde sol alt tarafta Ver.1.000x gibi numaralar yazar oradan öğrenebilirsiniz. En son patch 1.0005.
  • peki hacı ben bütün yerleşkeyi gezdim çıkışı bulamadım pripyata gitmek için sürekli ışıldayan bölgeler var teleport ediyo beni çıkış nerde peki?
  • Şu an tam olarak neredesiniz? Pripyata nasıl geçemiyor sunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Oyunu açtığınızda ana menüde sol alt tarafta Ver.1.000x gibi numaralar yazar oradan öğrenebilirsiniz. En son patch 1.0005.

yazmıyor :S Başka bir şekilde ögrenemez miyim?
  • En son patch 1.0005 indirin direk kurun, zaten üstü yok... Bir sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Zaten Complate modu 1.0005 ile uyumlu sadece...
  • themanyax hocam seriyle bayağ bir iligili gibi görünüyosun.O yüzden sana sormak istedim. Ben daha önce hiç bir stalker ı oynamadımda direk bundan başlasam konuya fransız kalırmıyım ?
  • Bence de ilk bu oyundan başla, serinin en güzeli bu hikaye olarak. Ardından bu oyunu beğenirsen Clear Sky ve Call of Pripyat'a da başlayabilirsin. Hikayeyi tam olarak anlamak istiyorsan kesinlikle bu oyundan başlamanı öneririm.
  • Tamam sağolasın.
  • slm themanyax bıyerde takıldım kaldım hanı sonlardayım heralde oyunun patlamaya 5 dk kaldı dıo sonra tunele qırıyorum hıc saqlıqım falan yok hep oluorum zırhımda 0 .D nasıl halletcem oyun dosyalarından bıseler yapamıomuyuz
  • quote:

Şu an tam olarak neredesiniz? Pripyata nasıl geçemiyor sunuz?

ben doktorla konuştum karardı ortam ve kendimi bi kapının önünde buldum ve dışarda ciddi r adyasyon var çernobildeiym ben herhalde
  • Çenobil NPP'nin oradasın sanırım, valla hile konusunda pek bir bilgim yok çünkü hiç bir oyunda hile yapmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgorgulu

quote:

Şu an tam olarak neredesiniz? Pripyata nasıl geçemiyor sunuz?

ben doktorla konuştum karardı ortam ve kendimi bi kapının önünde buldum ve dışarda ciddi r adyasyon var çernobildeiym ben herhalde

Oyunu bitirmişsiniz sanırım, oyun bittikten sonra tüccarlardan yan görevler alıp yapabilirsiniz, orada ışınlanma portallarından girerek en sonunda sizi cordona gönderecek...Sadece o portalları takip edin yeter...
  • yok hocam hile yapmam bbende.o bahçeden nasıl çıkıcam onu soruyorum?ben gözümü açtığımda o yerleşkede uyandım pripyatta değilim ben ordamı uyanmam gerekiyodu?
  • Doktor derken, hologram monolith'den mi bahsediyorsunu? Orası oyun sonu ve oyun bittikten sonra sizi NPP'nin dışına ışınlıyorlar. Oradan ise yine ışınlanma portallarını takip ederseniz, sizi yine en sonunda Cordon'a ışınlayacak, oyun bittigi için yan görevler yapabilirsiniz.
  • göreve tıklayıonca find sterlok dıo ben zaten decoderi alıp gizli kapıyı açtım doktorla konuştum.
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.