Anladım, oyunda bug oldugu için bazen yapılan görevler yapılmamış gibi görünebiliyor, kesin olan birşey oyununuz bitmiş, şimdi bulunduğuuz yerin oradan NPP'nin çatısına çıkmaya çalışın orada bir ışınlanma portalı olacak, onları takip ederseniz, sizi en son Cordon'a ışınlayacak, dikkatli olun ortalarda dolaşan Monolith savaşçılar olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: themanyax
Anladım, oyunda bug oldugu için bazen yapılan görevler yapılmamış gibi görünebiliyor, kesin olan birşey oyununuz bitmiş, şimdi bulunduğuuz yerin oradan NPP'nin çatısına çıkmaya çalışın orada bir ışınlanma portalı olacak, onları takip ederseniz, sizi en son Cordon'a ışınlayacak, dikkatli olun ortalarda dolaşan Monolith savaşçılar olabilir...
sağolasın hocam oyun bittiyse yan görevlere gerek yok sıra diğer oyunlarda:))yardımların için teşekkürler.artık başını clear sky başlığında ağrıtırım:))tabi sonra cop da.kal sağlıcakla.
Rica ederim, kafana takılan herseyi sorabilirsin, ben olmasam bile mutlaka birileri cevap verir... Saygılar...
Gel hocam csky full oradayım ben
Ben de oradayım... Burak çeviriyi yaptın mı? seni bekliyorum.
themanyax bıse sorcam kardesım sonuna geldım bı dılek dıo f ye bastım adamım bıseler dedı elındekı eldıvenı cıkardı sonra buz gıbı bıse oldu adamıma kaldı ole .D sonrada oyun bıttı noldu anlamadım ben yan oyuna qerı donmuyor dırek bıttı oyun
Kötü sonla bitirmişsin oyunu...
nie kötu bıttıkı herseyı doqru sekılde yapıp oynadım
Pripyattaki otel odasındaki dekoder ile belgeleri almadıysan oyun kötü sonla bitiyor, 5 farklı kötü son var ve hepsinde karakter ölüyor.
hee yane ne olursa olsun sonunda hep öluomusun ölemı
Evet, iyi sonla bitirmek için, pripyattaki o belgeler ile dekoderi alman lazım ki onu da alabilmek için x16 görevini yaptıktan sonra cordonda Guide isimli karakterle buluşuyorsun, o sana doktorun yerini söylüyor, doktoru gördükten sonra ise sana pripyattaki belgelerin yerini söylüyor, belgeleri ve dekoderi aldıktan sonra ise, o dilek taşının oradaki yerin bir üst katına çıkıyorsun, orada bir labaratuar var oraya girip monolithlerin kendisiyle tanışıyorsun, orada iki seçenek çıkıyor karşına teklifi rededersen en iyi sonla oyun bitiyor.
eyw. saqol themanyax herkese cok yardımcı olusun. Bişe daha sorcam sımdı clear sky gecıyorum onun ıcın en ıyı mod hangısı bı solersen tabı mod varsa shadow of chernobylda complete 1.4.4 modu cok ıyıydı
Clear Sky için de complate modu var, ama ben deneme fırsatı bulamadım, istersen bir bak derim...
Yaa ben oyuna bugün başladim daha oyunun başlarındayim ancak askeri bir üsse girdim ve stalker'lar ile military'lere karşı savaştık ve bir elemanı kurtar görevi çıktı ve adamı kurtardim.Bana yer altına inen bir çukur gösterdi ancak tüccarin benden barmene götürmemi istedigi belgeleri almak için tünele girmedim.Belgeleri aldim şu an ancak barmenin yanina gidebilecegim bir yol bulamadim.İlla yer altindan mi gitmem gerekiyor ve illa o atmosferi yaşamam mı gerekiyor? Gece gece kalbime inmesin :D Birde save dosyalarinin bulundugu klasörü söylerseniz sevinirim.Belgelerimde bulamadim :D
Mecburen o karanlık ortamlara girmek zorundasınız. Çok korkunç değil mi?
Save dosyaları genelde belgelerimin içerisinde STALKER-SHOC isimli klasörün içerisinde olur ama eğer yok ise, oyunun ana dizininde fsgame.ltx isimli bir dosya olur onu notpad ile açarsanız ilk satırında save dosyalarının nereye kaydedildiğini gösterir...
Teşekkürler paylaşılan belgelerimde buldum save dosyalarini :)
Ayrica o tünel labratuvar mi oluyor? Birde gerçekten aşırı derecede yalnızlık hissi var bu ne yaa.Tünelde ilerlemedim üstelik çıglık sesleri geldigi gibi kapattim oyunu :D Ayrica manyax grafikler kötü demiştim sana çok özür dilerim.Oyunun olayi grafikte degil atmosferdeymiş :D
Grafikleri modlar ile bir nebzede olsa güzelleştirebilirsin. Hatta shader modları ile geceleri o kadar gerçekçi yapabilirsin ki, ben nasıl korkuyorum, ay gölgesi, her taraf zifiri karanlık, feneri bir açıyorum herkes görüyor.
Oyundaki yanlızlık hissi ve atmosferi zaten oyunu güzel yapıyor...
Neyse size iyi korkmalar. Şu an bulunduğunuz yer x18 labaratuarı ki x16 labaratuarı var orası buradan daha da korkunç....
Yok bana öyle modlar tavsiye edipte kanıma girmeyin.Korkmadan oynamak zevkli, korkarak oynamak daha zevkli ama işi abartmamak lazim :D
Birde Silah upgrade'lerini nerede yapabilirim ve neleri toplamaliyim.Radyasyonlu bölgelerde hp dayanmiyor.Bazi silarlarin üzerinde yeşil ok işareti var bu ne anlama geliyor ve daha iyi silah alabilmek için sadece bulmam mi yoksa tüccar gibi npclerden mi almam gerekiyor.Kısaca aydınlatırsanız beni sevinirim.Müptelasi olmaya başladim :S
Silahları upgrade etmek yok soc da bazi bossları öldürdüğünde çıkıyor iyi silahlar
Silah upgrade yok ama hemen hemen bütün haritalarda upgrade edilmiş silahlar düşüyor, haritanın yarısına gelene kadar zaten en güzel silahları bulmuş olursunuz...