Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi controller ı öldürdün yerde tell örgü ile ayrılmış bölümler var birinde yerde giysi olması lazım onuda kapmayı unutma
  • ablivion lost tu çok beğendim bu arada gerçi eksikleri var ama zone da yaşamanın zorlunun azda olsa hissettiriyor
    themanyax:keşke önceden complate mode ile uraşmasaydım oyunu onda yarılamış tım
  • x16da dedigin zirhi almistim :) orasi bittide freedomlarla dost ol deniyor dereceye bakiyorum herkes düşman neredeyse bende duty oldum hobaa :D ne yapmam gerekiyor şimdi? Freedomlar tam donanimli resmen.Adamların sniperlari mükemmel soteye yatiyor.Ayrica deli gibi radyasyon var ve o dandik x16dan aldigim prototip zirh kurşunlari engellemiyor :D Bombaya degsem patlamasa bile ölüyorum xD
  • Yarına biter clear sky o zaman tekrar başlayım buna
  • Freedomlar benim adamlarım ya, bayılıyorum adamlara, hem silahları harika, Nato silahları, hem zırhları, hem de muhabbetleri.

Düşman olman kötü olmuş, silahları baya iyi ve ASkeri deponun olduğu yer komple onlara ait. Başın çok ağrıyacak yani...
  • Dutylerin garip bir silahı varya hani gerçekmiş o ben uydurma sanıyordum bu gün gördüm hani bomba atarlı bir silah
  • durumu düzeltemezmiyim? Hepsini temizlemem 1 kaç günümü alir çünkü adamlar boş degil.Ayrica stalker zorlugunda oynuyorum ve yapay zekayi çözemedim iyimi kötümü...Bazen ordu gibi kıstırıyorlar beni öldüremiyor bazende 1 kişi ben onu görmeden 2-3 mermi ile indiriyor beni :S Aramizda bayagi mesafe var ve usul usul hiç ses çıkarmadan dibimde bitiyorlar :S Ne yapacagim yaa :S

Ayrica çok çabuk yoruluyorum.Evet üstümde yük çok ancak sınırı aşmıyorum.Anlamadim gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRey -- 11 Haziran 2010; 23:53:44 >
  • Oblivion Lost modunda silahlar ve mermiler gerçekliğine çok yakın, ayrıca armor özellikleride, bazen 10 mermi alırsın vücuduna ölmezsin ama bazen de 1 mermi kafana gelir geberirsin... Ben en zorunda oynuyorum beni bile aşırı zorluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRey

durumu düzeltemezmiyim? Hepsini temizlemem 1 kaç günümü alir çünkü adamlar boş degil.Ayrica stalker zorlugunda oynuyorum ve yapay zekayi çözemedim iyimi kötümü...Bazen ordu gibi kıstırıyorlar beni öldüremiyor bazende 1 kişi ben onu görmeden 2-3 mermi ile indiriyor beni :S Aramizda bayagi mesafe var ve usul usul hiç ses çıkarmadan dibimde bitiyorlar :S Ne yapacagim yaa :S

Ayrica çok çabuk yoruluyorum.Evet üstümde yük çok ancak sınırı aşmıyorum.Anlamadim gitti

Fazla ağırlık taşıma, ağılığın arttıkça daha fazla yorulursun, ayrıca yanında bol bol enerji içeceği taşı, yoruldukça iç.

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Dutylerin garip bir silahı varya hani gerçekmiş o ben uydurma sanıyordum bu gün gördüm hani bomba atarlı bir silah

Buri oyundaki silahların hepsi gerçek, bazılarının isimleri farklı o kadar. Dutylerin hangi silahından bahsediyorsun. Genelde onlarda AK 47 ve Suv var? Sen hangidinden bahsediyorsun?

• Hocam csky en çok kullandıkları varya hani tepesinde tutma sapı gibi olan ak serisi bomba atarlı bir silah dürbünsüz ama.
  • abi controller ı öldürdün yerde tell örgü ile ayrılmış bölümler var birinde yerde giysi olması lazım onuda kapmayı unutma
  • Ya ne oldu yurtdışındaki hiçbir siteye bağlanamıyorum...
  • malesef freedom ların ezeli düşmanı duty ler gel görki
    ben bu tarz politik rant olaylarını sevmem
    ben gördüğüm ve duyduklarım karşısında kara alır bir taraf segilerişm ki oda anlık,
    yani sanki bu oyunda tanrı stalker benim kötü yanlış diye istedimi temizlemek ve herkezin,
    benle iyi geçinmsine çalışmak daha hoşuma gidiyor
    tabiki malesef herkezle geçinmek imkansız ama bana sıkına bende sıkırım şimdi oda bir gerçek
  • Valla genelde hiçbir guruba girmem bende. En sevmediklerim ise monolithler, sonra askerler...
  • Sevmiyor musun beni hocam dutyim ben. ilk oyunda helikopterler falan saldırıyor ne güzel csky falan niye yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Ya ne oldu yurtdışındaki hiçbir siteye bağlanamıyorum...

bu sorundan bende muzdarip oldum..
  • quote:

Hocam csky en çok kullandıkları varya hani tepesinde tutma sapı gibi olan ak serisi bomba atarlı bir silah dürbünsüz ama.

Dediğin silah bu kardeşim. OC-14"Groza"
    />

http://world.guns.ru/assault/as09-e.htm

• Evet hocam sağ ol vallaha bulamadım o kadar aramama rağmen sen bulmuşsun ben bunu hayal ürünü sanıyordum.
  • quote:

Evet hocam sağ ol vallaha bulamadım o kadar aramama rağmen sen bulmuşsun ben bunu hayal ürünü sanıyordum.

Rica ederim. Oyundaki silahların hepsi gerçek. Sadece isimleri değişik.
  • Bu silaha bayıldım ben oyunda gerçekte görmek isterdim
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.