Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Benim de en sevdiğim silah bu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpinalTap -- 12 Haziran 2010; 3:51:02 >
  • gözükmüyor ben kazandım oyunu :)
  • Evet gözükmüyor 404 error:file not found
  • Yarın gözükür, sağolsun yurtdışı çıkışları süper bu gece.
  • Heyecanla yarını bekliyoruz
  • G36 c, gugıldan bakın çok merak ediyorsanız.

• Buldum buda süper
  • Bu silahın 7 çeşidi var, kendinden dürbünlü ve bomba atar takılabilen serisi güzel...
  • Aha bu AG36

• freedom üssündeki makinayida kapattim ve dilek taşının videosu göründü :D Kötü son ile bitirmek istemiyorum :D Ayica manyax freedomlar kanka resmen o ne muhabbet ya :D ama uzak çatışmalar için yanımda ölüpte bana dürbünlü silahini verme nezaketi gösterenler freedom grubuna buradan sevgilerimi yolluyorum :D

Bu bölgeden sonra dikkat edecegim birşeyler varmı iyi sona ulaşmak için? Ve oyunun yarisi bitti heralde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRey -- 12 Haziran 2010; 14:53:40 >
  • Eğer iyi sonla bitirmek istiyorsan Cordona geri dönüp Guide isimli karakterle konuşman ondan sonra Argopromdaki strelokun gizli yerinde doktor ile konuşman lazım. Onları yaptıktan sonra, pripyata girince, meydandaki otelin 2. katında bir odada dekoder ile belgeler var onları almalısın. Aldıktan sonra da, dilek taşına gelince, oradan ikinci katta bir gizli kapı var oradan devam edeceksin. Ve iyi sonla bitireceksin....
  • Freedom'lar iyi heriftir ya, muhabbetleri komedidir. Yardımseverlerdir. Benim en sevdiğim guruptur...
  • Şimdi Cordona geri dönerim sorun degilde pripyatta bir grup stalker ile npp'ye gidiyorduk.Ancak takim kaptani ölünce ortada kaldik.Ne yapmaliyim.Devam etmek için yolu bulmam gerekiyor yok cordona geri dönüp konusursam bu adam dirilirmi ne olur :D Nasil yapacagim?

Birde kaptan ölmesine ragmen hala telsiz mesaji gönderebiliyor.Sanırım oyun hatasi :S Save'de yok pfff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRey -- 12 Haziran 2010; 17:31:48 >
  • Normalde o kaptan ölmüyordu ölünce yerine oradakilerden biri geçiyor genelde ama sana denk gelmiş sanırım bug. Sorun değil ileride bir altgeçit var oradan geçip pripyat meydanına çıkıyorsunuz zaten otel de orada oluyor. Takım mecburen orada kalmış bugdan dolayı...
  • Ben oynarken de kaptan öldü hatta tüm takım gitti,2 adet controller sağdan soldan gelince onlar ile uğraşırken takım elemanlarının hepsi ölmüşütü.Hatta Freedom lideri de mefta olmuştu controller hepsini yok ediyordu dua etsinler yetiştim de kurtardım birazını.Bu arada themanyax portallarden cordona dönebildin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé

Ben oynarken de kaptan öldü hatta tüm takım gitti,2 adet controller sağdan soldan gelince onlar ile uğraşırken takım elemanlarının hepsi ölmüşütü.Hatta Freedom lideri de mefta olmuştu controller hepsini yok ediyordu dua etsinler yetiştim de kurtardım birazını.Bu arada themanyax portallarden cordona dönebildin mi ?

Normalde orada controller yok da, oblivion lost modu olunca maşallah heryerden çıkıyorlar, bir de kulağı çınlatan sesleri yokmu, kulaklığı atıyorum kulağımdan ya... Hocam iyi yetişmişsin adamları kurtarmışsın. Ben tam tünele girecekken emisyon oldu bir baktım hepsi dört nala kaçtı ben ise çatıda monolithler yerde anomaliler controllerlar, bir yandan da emisyon geliyor, nasıl kaçtığımı anlatamam. :)

Ben şu an oyunu oynayamıyorum, geçen hafta ekran kartım yandı, pazartesi umarım gelir yenisi.

Ama portalları biraz hatırlıyorum. Monolithin teklifini reddedince bizi bir kapıdan dışarı çıkarıyor. Orada yan tarafta bir çatı gibi birşey var oradan devam ediyor NPP'nin çatısına çıkıyordum, oradan sonrası ise sıraylaydı zaten karşıma çıkana girmiştim. En sonuncusunda cordonun oradaki tünelin oraya atmıştı beni...

• ben en iyisi cordon'a dönüp guide ile konuşayim sonra tekrar geleyim buraya belki yeni bir takim ile tekrar ilerleriz aksi halde hiç bir alt geçit bulamiyorum.Nerede oldugumu söyleyeyim belki hatirlarsiniz..

Takim ile uzunca bir düz yolda ilerledik çatilardan adamlar ateş ediyordu falan sonra saga dogru dönecektik ki kaptani burada şehit verdik :D Diger 2 eleman yolu döndü ve önümde 2 yol var saga dogru gidiyorum yerde elektrik var vida atinca patliyor falan digeri ise ileride ki boş binalar.Boş dedigime bakmayin zula ve askerler var ancak yol yok..

Şimdi ne tarafa ilerleyeyim?
  • Guide ile konuştuktan sonra Argoprom Research Institue'sune tekrar gidip o yer altındaki strelokun gizli yerinde doktorla buluşmalısın ondan sonra Pripyata dön...
  • Şu Freedom'ların bölgesini basan duty elemanlarından birisi "Skull" Call of Pripyat'ta Mercenary olmuş
  • Evet dikkat etmemiştim ama ikiside aynı karaktermi ?

Tekrar oynarken dikkat edeceğim. Ama neden Merc'lere geçmiş ki? Freedomlardan ayrılınır mı ya? Tam kafa adamlar onlar... Call of Pripyat'da biraz pasif kalmışlar ama olsun benim adamlarım onlar...
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.