Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasmalar komplate modundan olur, mod çok ağır bir mod, oyunun motorunu çok zorluyor... Modsuz denerseniz takılmaların olmadığını görebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Kasmalar komplate modundan olur, mod çok ağır bir mod, oyunun motorunu çok zorluyor... Modsuz denerseniz takılmaların olmadığını görebilirsiniz...

Cevabın için teşekkürler evet gerçekten zorluyor

sistemim intel dual core P8400 2.26 ghz işlemci ge force 9600 gt 512 paylaşımsız toplam 1768 mb ekran kartı, 3 gb ram , vista home pre. 32 bit sp2 işletim sistemi

ama gta 4 de sorun yaşamadım bir kaç ayar high digerleri mediumdu ama bunda yaşadım

http://_rapid_share_.com/files/408328018/xray_the_punisher.log

linke log dosyasını ekledim bir bakarsan sevinirim çünkü yuklemeler ve savelerden sonra errorlar var belki onları çözemem rahatlatır

Saygılar ...

• quote:

Save dosyalarının orada bir log klasörü var onun içindeki log dosyasını aç en alt satırlara doğru FATAL ERROR başlıklı bir bölüm olacaki, oradakileri buraya yaz bir bakalım sorun neymiş...

yaw abi kusura bakma ben baktım olmuyor son attığım mesajdan sonra o modu silip yerine oblivion lost kurdum şimdi onu oynuyorum. naaparsın bünyede sabırsızlık var. elimde bir sürü mod vardı oynayamıyordum en sonunda sorunu hallettim ve modları oynayabilmeye başladım . OL'de herangi bir sorun yok. dediğin dosyayada baktım ama sanırım öbürünü kaldırınca oda silinmiş çünkü dosyanın içinde şimdiki modla ilgili yazılar var.
    genede sağol

• arkadaşlar exo zırhının malum radrasyon olayı felaket military skat-9m zırhındanda bulundurmayı düşünüyorum rad koruması %70 hemde dieğr değerleri yüksek kurşun koruması %5 düşük exo dan 2 sini taşımayı düşüüyorum varmı benim gibi yapıp sıkıntı yaşamayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 24 Temmuz 2010; 19:15:08 >
  • 1.06 patch ve "Complete 2009 mod v.1.4.4" ile oyun hem görsellik hem performans açısından mükemmel oluyor.

eski kasma ve ani fps düşüşlerinden eser kalmıyor, resmen akıyor oyun.

denememiş olanlara mutlaka tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 6 Ağustos 2010; 17:57:40 >
  • bir kaç resim daha ekleyebir misin sahafiec ? ayrıca bu stalker oyunlarındaki ( her üçünde de ) beğendiğin oynamaya değer modlar hangileri ? bir de nasıl kuracağız biraz malumat verirsen makbule geçer doğrusu .
  • Oyunu oynamıştım ama korkarak oynamıştımTürkçe yamasını yükleyip tekrar oynayacağım.Birde benim gibi stalker hayranları için:
    S.T.A.L.K.E.R. Radioactive Edition (Stalker) PC:http://www.thehut.com/games/platforms/pc/s.t.a.l.k.e.r.-radioactive-edition-stalker/10207053.html kargo dahil 35tl civarı.Kredi kartı bulabilirsem alacağım:)
  • @ser_ka_n
    bence en iyi mod Complete 2009 zira birçok mod'un yanısıra grafik ve performans düzenlemeleri de içeriyor.
    Complete 2009 hem Shadow of Chernobyl (730mb civarı) hemde Clear Sky (370mb civarı) için mevcut.
    bildiğim kadarıyla da şu an Call of Pripyat için de yapım aşamasında.

işte bir kaç resim daha. şunu eklemek gerek ki oyun içinde görüntü resimlerdekinden çok daha iyi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 15 Ağustos 2010; 8:07:00 >

• teşekkürler sahafiec .

bu arada şuradaki habere göre 2012 Complete mod update çalışmalarının ortasındayız demişler .

http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009/news/stalker-complete-2009-release
  • Bar daki Duty nin birinden kayıp silahı bulma görevi aldım Dark Valley e gittim PDA daki işaretli yerde ve çevresinde birşey bulamadım fabrikadaki bütün Bandit leri öldürmeme rağmen silahı bulamadım bu görevi yapan arkadaşlar yardımcı olabilrmi.
  • S.T.A.L.K.E.R da sönük bir grafik var, her nekadar atmosferi daha gerçekçi kısa da, mafia 2 deki gibi canlı grafikler olsa güzel manzaralar göreceğiz.
  • @kalıpcı

Bugdır kesinlikle.1.0005 patchini veya 1.0006 yı kur düzelir.Ama baştan başlamak zorunda kalırsın.

Bence en güzel mod Oblivion Lost U.L.T.I.M.A.T.E.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord92 -- 19 Ağustos 2010; 13:40:52 >
  • Kalipci, o silah, tunel var onun icinde, tunelden girmen lazim.
  • Bahsettiğin tünelin girişi nerede acaba?Tren garındaki elektrik anomalisi bulunan tünelimi söylüyorsun orada da kayıp aile silahı vardı.
  • Ha pardon, Duty nin silahi strelokun gizli yerine giderken tunele girince orada...
  • Bu oyunun bile cop grafikleri iyi mafia 2 beklerken yeniden başlayacağım.
  • quote:

Ha pardon, Duty nin silahi strelokun gizli yerine giderken tunele girince orada...

Teşekkürler dediğin yere girdim ve temizlediğim banditlerin birinde buldum silahı
  • Arkadaşlar oyun yeni başladım.Tüccarın istediği belgeleri tüccara getiriyorum beyfendi yok kapıyı açmıyor.Yani açmak için f harfi belirmiyor.Uyuz oldum yav başka görevler yaptım yok açmıyor beyfendi 90000 ru oldu değişik bişeyler alıcam heriften yok.Görevlerde ödül için geri git diyor tamam güzel ama adam yok Bir de wolf'un saldırı timi dediği yer var görev bitti gitti hala yeşil işaretlenmiş duruyor yani görev var anlamında galiba tam yeşil noktaya gidiyorum adam ölü )Dirilteyim mi adamı Bug mıdır acaba bunlar.Oyunu save dosyalarını kopyalayıp tekrardan oyunu silip takrar kurayım mı düzelir mi yoksa oyunun kendi dinamikleri mi? Bu arada oyunda mod falan yok. Sadece yürkçe yama yüklü o kadar oyun versiyonu da 1.0003.

Bu arada ak-74 dürbünlü rapid kullanıyorum memnunum oldukça da ilerde başka hangi silahı tavsiye edersiniz.

• S.T.A.L.K.E.R. SoC + CoP bu hafta sonuna kadar sadece 10 $

S.T.A.L.K.E.R. Weekend Deal Bundle (ends 8/23)

http://store.steampowered.com/sub/5011/
  • Ayrıca o silahın orada Easter EGG var. Gordon Freeman'nın cesedi ve PDA'sında yazılanları görünce yüzümde salak bi sırıtma debuff'ı kaldı yarım saatliğine.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.