Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar, bir şahane mod daha çıktı - Eraser 2010

aynen Complete 2009 gibi birçok farklı modu içermekte, saymakla bitmez yenilikler.

çok değişik bir mod olmuş mutlaka denemenizi tavsiye ederim...

• Vayyy hocam hızlısın bakıyorumda. Bende verdim diğer konuda ama sen baya bi hızlı çıktın. Modu denemedim ama hoşuma gitti diyebilirim. Rengarenk çicekler falan. Avcı değilizde piknikçiyiz gibiymişim hissediyorum capslere baktıkça
  • Çok güzel modlar var hakkaten seriye bi ara bi daha başlamayı düşünüyorum 3 oyun için de tek başlık altında bi mod konusu konusu açılsa aslında güzel olur

Çok mod var insanın kafası karışıyo
  • evet hellteam hocam, bu yüzden ben bu tür toplu modları tercih ediyorum - Eraser 2010, Complete 2009, P.R.I.P.Y.A.T.A.N. gibi.

yoksa tüm ufak modları teker teker kurmak için ömür yetmez, bu paket halinde kurulum çok kolay oluyor.
  • Sağol hocam ufak modlar çok vardı da zamanında kafa yormuştuk

Komple modlar 3 oyun içinde bunlar demi başka da vardır da takip etmiyorum, bi kaç tane de biliyodum da unutulup gidiyo Sizin de yeni sisteminiz hayırlı olsun amd ye geçmişsiniz
  • benim bildiğim toplu modlar şöyle:

1. S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl: Complete 2009 (mükemmel) ve Eraser 2010 (çok iyi)

2. S.T.A.L.K.E.R Clear Sky: Complete 2009 (çok iyi)

3. S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat: P.R.I.P.Y.A.T.A.N. (iyi görünüyor ama bende çalışmadı sürekli oyundan atıyor)

teşekkürler, sadece laptopla olmadı bende yeni bir fiyat/perfomans sistemi topladım.
  • Anladım hocam sağol complete ler bende vardı sanırsam Geçen cop için smertel moda bakmıştım silahları güçlendiren bi moddu sanırsam

Bi ara izine falan çıkarsam tekrar oynamayı düşünüyorum, teşekkürler
  • Eraser modu ne öyle 4 gb
  • @hellteam
    mutlaka dene, çok zekli.

quote:

Orijinalden alıntı: OutlawPeople
    Eraser modu ne öyle 4 gb

modu içeren full oyun o hocam, kur ve oyna tarzı yapılmış.
  • HORT
  • eraser modu rusca ne is ? ingilizceye ceviremezmiyiz ?
  • modlar güzelmiş
  • Complate modu ile süper oldu
  • artist pavel harika bir mod yapmıs valla helal olsun adama simdi call of pripyat modunu beklıyorum yine ondan:)
  • faction fronts u kurdum çok güzel bir mod.sizde deneyin
  • Ne özelliği var o modun? Daha önce de duymuştum, merak ettim.
  • Faction fronts da yanında adamlar spawn oluyordu emir felan veriyordun. Ama önce bir faction a katılman gerekiyordu. Yanlışmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Teşekkür ederim dostum,biraz ürkütücü bir oyunmuş,gerilmeyi azaltacak bişeyler var mı??

Senin harbiden bu oyun hoşuna gitti mi?Ben indirdim oyuna girdim sonrada hemen silmek zorunda kaldım..

doğru arkadaş, stalker oyunu baştan aşağı zayıf, atmosferi yetmiyor; vurma hissini algılatmıyor en önemli olay, adama nişan alıyorsun vurmuş olman gerek ama vurmamış oluyorsun, çok temel zayıflık bunlar maalesef

sen git cod oyna vurulunca bi köşeye geçip iyileş, sana göre değil bu oyun, 10 dk hayatta kalamazsın

• Complate mod ile bugün tekrardan basladım oynamaya harika olmuş, sesler atmosfer tavsiye ederim.
  • ya bişi sorcam complate 2009 la 2012 aynı şeymi
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.