Bildirim
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (132. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
slm bir stalker hayranı olarak complete modu ile bbitirmiştim tabi kötü sonla
şimdi iki mod daha var lurk ve oblivion lost ikisinden hangisi ile tekrardan başlamamı tavsiye edersiniz... -
lurk u kurma sakın.stalker hissini hiç veremiyor.stalker değilde başka bir oyun oynuyormuşum gibi.
oblivion lost'u kur bence.
İlk önce OBLIVION LOST 2.2
http://tinyurl.com/2ue5yz9
sonra SHARPER TEXTURES
http://tinyurl.com/2wz7squ
sonrada FLOAT 32(user.ltx'i atmana gerek yok )
http://tinyurl.com/356rrzp
Başla oyuna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_01 -- 4 Ocak 2011; 18:50:30 >
-
şimdi hangileri daha iyi
ol2.2 mi ol2.2 2010 mu
float32 036a mı float32 2.0 mı. -
quote:
Orijinalden alıntı: jrking
şimdi hangileri daha iyi
ol2.2 mi ol2.2 2010 mu
float32 036a mı float32 2.0 mı.
ol 2010 ? moddb dekini diyorsanız sakın onu indirmeyin.neden diye soracak olursanız mod yüzünden oyun 5-10 dakikada bir masaüstüne atıyor.
ol 2.2'yi indirin.
float32 036a tabiki en son versiyonu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_01 -- 4 Ocak 2011; 21:47:03 > -
quote:
Bu bölümü nasıl geçeceğiz ya. Belgeleri aldım ama çıkış yok kapıya geldiğimde arkadan destekleniyor diyor gidilecek başka bir yerde yok
-
o bölümde pyrogeist diye bir yaratık var.onu öldürmen lazım.ateşe benziyor biraz -
Bu Complete 2009'u kurunca oyuna yeniden mi başlamam gerekiyor, yoksa varolan save'imden devam edebilir miyim ? Bir de çatışmalar çok kalitesiz geldi, hem karakterimiz çabuk ölüyor, hem karşı taraf 2000 mermide ölüyor, hem de yapay zeka kötü. Yok mu bunun da bir modu acep ? Sırf çatışmalar beni S.T.A.L.K.E.R.'dan uzaklaştırıyor vallaha. Şöyle iyi bir yapay zeka olsa, karşı taraf da daha çabuk ölse 24 saat başından kalkamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPrince27 -- 11 Ocak 2011; 23:11:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkPrince27
Bu Complete 2009'u kurunca oyuna yeniden mi başlamam gerekiyor, yoksa varolan save'imden devam edebilir miyim ? Bir de çatışmalar çok kalitesiz geldi, hem karakterimiz çabuk ölüyor, hem karşı taraf 2000 mermide ölüyor, hem de yapay zeka kötü. Yok mu bunun da bir modu acep ? Sırf çatışmalar beni S.T.A.L.K.E.R.'dan uzaklaştırıyor vallaha. Şöyle iyi bir yapay zeka olsa, karşı taraf da daha çabuk ölse 24 saat başından kalkamam.
Oyun ilk başlarda çok zor ama sonrasında yeni silahlar,silahlara yapacağın eklentiler ile bayağı kolaylaşıyor.Bir de her şeye bodozlama dalmamak lazım bu oyunda.Bunun haricinde ağırlık sınırını kaldırmak,biraz da para eklemek işe yarıyor .Onun için ufak yamalar vardı internette veya en azından ilk başlarda bulduğun herşeyi alıp üç beş kuruşa satarsan iyi para yapılabiliyor.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hkn_01
postmu kasıon tum stalker konularını hortlatmıssın -
eski bilgisayarım ile oynayamamıştım.şimdi yeni pc imle ilk olarak shadow of chernobyl den başlayıp oynucam.türkçe yamalarıda var,on numara zevkli olucak -
-
quote:
Orijinalden alıntı: keskinbalta
Get out of here S.T.A.L.K.E.R. !!!
I said come in dont stand there.
Hello ? Hello ?
My information might well be of use to you S.T.A.L.K.E.R.
You can't go there!!!!!!
Come here. I've always got something interesting for people like you!!!!!!!!!!!!
Come up here, let's have a little chat
STOP! This area is closed to outsiders.
Got anything valuable ?
Awww man.Dog food is more valuable than this.
Good hunting S.T.A.L.K.E.R.
Pipe down man let me fill you in.
Hey Marked One.
I owe you brother.I can't never thank you enough.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_01 -- 29 Ocak 2011; 12:03:12 >
-
oyunda girip çıkmadığım delik adım atmadığım yer kalmamıştı çok güzel oyundu -
arkadaşlar bende 1.oyunu yeni bitirdim büyük patlamaya 5 dk vardı bir yaratıktan dilek tuttuk orda bitti pat diye oyun sterlok felan yok farklı son koyarız diye abartmıslar bunlarda -
spooker sen "false" ending ile bitirmişsin.yani kötü son o. -
Call of Juarez-
Star Wars Republic Commandos ve
Sıra Stalker'da bakalım nasıl bir oyunmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: VII_outLaw
Call of Juarez-
Sıra Stalker'da bakalım nasıl bir oyunmuş.
çok güzel bir oyun ses sistemi yeterliyse seni yerinden zıplatabilir böyle efektler var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Shaddar
quote:
Orijinalden alıntı: VII_outLaw
Call of Juarez-
Sıra Stalker'da bakalım nasıl bir oyunmuş.
çok güzel bir oyun ses sistemi yeterliyse seni yerinden zıplatabilir böyle efektler var.
Değişik bir oyun Fall out gibi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X