Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Call of Juarez-
    Star Wars Republic Commandos ve
    Sıra Stalker'da bakalım nasıl bir oyunmuş.

çok güzel bir oyun ses sistemi yeterliyse seni yerinden zıplatabilir böyle efektler var.

Değişik bir oyun Fall out gibi

atmosfer bakımından fall out yanından bile geçemez
    ayrıca oyunun başı ile sonu arasında rahatça seyehat edebilirsin
  • Ya hortlatmak olacak ama, Mole'u kurtar görevinde kaldım. Adamı kurtardım, aradığın şey aşağıda diyor iniyorum tünelden yeraltına, orayı dolanıyorum dolanıyorum bir sürü artifact topluyorum ama bir türlü geçemiyorum. Ne yapıyoruz bu görevde ? Mole'u kurtarmama rağmen hala görev olarak Mole'u kurtar diyor. İki dolanıp tekrar yukarı çıkıyorum Mole yine aynı şeyleri diyor aşağı sepetliyor beni. Bir de başka bir kapı var yolda mutanta raslıyoruz, zaten önce o kapıdan çıkmıştık diye hatırlıyorum. Bir türlü geçemiyorum yani bu görevi. Bug mı var, hata mı var, ne yapmam gerek ? Bu arada Türkçe yama ile oynuyorum oyunu.
  • uzun zaman önce kurduğum ve nihayet oynayabilmek için zaman ayırabildiğim oyuna başladım. ben oyunu kurduğumda forum sayfası çok azdı şimdi uçmuş doğal olarak. oyunu oynarken en sinir olduğum şey otların ve hatta ağaçların rüzgardan sallanması oldu. sallanmıyorlar sanki titriyorlar ve hiç hoş görünmüyor tabi bu durum. birde bu kadar büyük bir map için vasıta sorunu çok belirgin. akıcılığı bu durum etkilese de 4 saatte xlab18 e kadar geldim. yarın şifre arayışına gircem. eğer bulurken abartı bir enstantene yoksa hazır şifrelere de hayır demem bu arada:) ???
  • Arkadaşlar Stalker serisini oynamaya başlayacağım. Shadow of Chernobyl'i kurmadan önce sizlere danışmak istedim. Oyunu türkçe yama ile oynayacağım, tabi daha zevkli olsun diye modla oynamak istiyorum. STALKER Complete 2009 Version 1.4.4'ü türkçe yama ile sorunsuz oynayabilir miyim? Ya da başka kurmam gereken yama var mı. güncelleme yaması falan. Bu konu hakkında bilgi verir misiniz? oyunu sorunsuz oynamam için neleri hangi sırayla kurmam gerekli? Acill.

Not: Serinin en zevkli oyunu hangisi?
  • yav, x16 lab. a gittim ghostun üzerinden dökümanları vs. aldım. ama meet the guide görevi çıkmadı bende bi türlü. barmenin verdiği tüm özel görevleri yaptım. ama şu red foresta gitmeden meet the guide görevini yapayım diyorum ama yok çıkmadı bi türlü.
    bu guide, oyunun başlarındaki cordonda fox denen adamın yanında çıkıyormuş galiba. ben de bu adamı oyunun başında çok dırdır ediyor diye öldürdüydüm. acep o öldü diye mi çıkmıyor anlamadım.
  • tahminimce biraz abes kaçacak ama daha iki gündür oynamaya başladım o nedenle hoş görürsünüz kanaatindeyim. oyun içinde iken oyunu kaydedebiliyor muyuz? bir çok görev yapıyorum ama öldüğüm zaman oyun taaaaa başa dönüyor. o an da kaydedebilsem de kaydettiğim yerden devam etsem süper olacak. acaba böyle bir imkan var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: masivila

tahminimce biraz abes kaçacak ama daha iki gündür oynamaya başladım o nedenle hoş görürsünüz kanaatindeyim. oyun içinde iken oyunu kaydedebiliyor muyuz? bir çok görev yapıyorum ama öldüğüm zaman oyun taaaaa başa dönüyor. o an da kaydedebilsem de kaydettiğim yerden devam etsem süper olacak. acaba böyle bir imkan var mı???

kayıtı "F" tuşuyla hızlı yapabilirsin yada menüden de yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Pekala, şimdi de şunu dene istersen;

...\STALKER\gamedata\config\system.ltf

dosyasını Not defteri ile aç.

max_weight = kısmına ne kadar istiyorsan onu yaz. 500 kg istiyorsan 500 yaz.

sonra

...\STALKER\gamedata\config\creatures\actor.ltx

dosyasını aynı şekilde not defteri ile aç.

max_item_mass =
    max_walk_weight =

yukarıda yaptığın değeri burayada gir.

kaydet oynua devam et. Bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. kolay gelsin.

ustam bu tarif ettiğiniz dosyayı ben bir türlü bulamıyorum. biliyorum şaşılacak şey ama sistem dosyası diye bir dosya yok. windowstan aratma yapmama rağmen bulamadım. çeşitli eklentiler kurup oyunun tadını kaçırmak istemiyorum. ağırlık taşıma azıcık artsın yeter. Türkçe yama için özellikle teşekkür ederim ve bu kadar başarılı bir yama için tebrik ederim.

@keskinbalta teşekkür ederim tavsiyen için. f tuşu işe yaramadı ama menüden kayıt yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masivila -- 2 Mayıs 2011; 22:47:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Pekala, şimdi de şunu dene istersen;

...\STALKER\gamedata\config\system.ltf

dosyasını Not defteri ile aç.

max_weight = kısmına ne kadar istiyorsan onu yaz. 500 kg istiyorsan 500 yaz.

sonra

...\STALKER\gamedata\config\creatures\actor.ltx

dosyasını aynı şekilde not defteri ile aç.

max_item_mass =
    max_walk_weight =

yukarıda yaptığın değeri burayada gir.

kaydet oynua devam et. Bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. kolay gelsin.

ustam bu tarif ettiğiniz dosyayı ben bir türlü bulamıyorum. biliyorum şaşılacak şey ama sistem dosyası diye bir dosya yok. windowstan aratma yapmama rağmen bulamadım. çeşitli eklentiler kurup oyunun tadını kaçırmak istemiyorum. ağırlık taşıma azıcık artsın yeter. Türkçe yama için özellikle teşekkür ederim ve bu kadar başarılı bir yama için tebrik ederim.

Gizli dosya olabilir hatırladığım kadarıyla.

• quote:

@keskinbalta teşekkür ederim tavsiyen için. f tuşu işe yaramadı ama menüden kayıt yapıyorum.

"F" derken f1 f2 f3 gibi tuşları kastetmiştim
  • @ANDREI gizli dosyaları göster seçeneği açık. ona rağmen gözükmüyor. acaba kendim mi kursam klasörü
    @keskinbalta cahillik diz boyu hocam, mazur gör o tuşları denemedim ama deneyeceğim
  • quote:

tahminimce biraz abes kaçacak ama daha iki gündür oynamaya başladım o nedenle hoş görürsünüz kanaatindeyim. oyun içinde iken oyunu kaydedebiliyor muyuz? bir çok görev yapıyorum ama öldüğüm zaman oyun taaaaa başa dönüyor. o an da kaydedebilsem de kaydettiğim yerden devam etsem süper olacak. acaba böyle bir imkan var mı???

yanlış hatırlamıyorsam F5 quick save, F6 quick load.

bu arada meet the guide görevi biraz yukarıda bahsettiğim üzre bende çıkmadı idi dolayısıyla decoderi alamadım ve main gateten geçemediydim ama şu videoda görüldüğü üzre gaus silahımız sağolsun bi bug ile kapıdan geçebiliyoruz;
    www.youtube.com/watch?v=aCmdc4UGTjU

• C:\Program Files (x86)\R.G. Catalyst\S.T.A.L.K.E.R.\gamedata klasörüne giriyorum "config, scripts, sounds, textures" dosyalarından başka dosyalar çıkmıyor karşıma. onların içinde de system dosyası yok maalesef. yardım edebilecek var mı win7 için??? ne malzemeler bırakıyorum ağırlıkları yüzünden
  • arkadaşlar benim yine bir sorum olacak yardım ederseniz çok memnun olurum. stalker soc 1.0005 versiyonunu yükledim. 1.0004'te kaydettiğim oyunlar şimdi açılmıyor. ama asıl sorun bu değil. şimdi li problem piyasada kimde yok. yeni oyun kurdum. herşeyi baştan başlattım, tüccardan ilk görevimi aldım, ama oyunda in cin top oynuyor. ne askeri bölgeler ne de stalker bölgelerinde birileri var. ne wolf ne mutantlar ne askerler gözüküyor. normalde acı çekip benden yardım isteyenleri geçtim cesetlet bile yok. bu ne iştir veya ben kurulumda bir yanlış mı yaptım. şunu da ekleyeyim 1.0004'ü bitirmemiştim. acaba bu bitmiş oyun mu? yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

arkadaşlar benim yine bir sorum olacak yardım ederseniz çok memnun olurum. stalker soc 1.0005 versiyonunu yükledim. 1.0004'te kaydettiğim oyunlar şimdi açılmıyor. ama asıl sorun bu değil. şimdi li problem piyasada kimde yok. yeni oyun kurdum. herşeyi baştan başlattım, tüccardan ilk görevimi aldım, ama oyunda in cin top oynuyor. ne askeri bölgeler ne de stalker bölgelerinde birileri var. ne wolf ne mutantlar ne askerler gözüküyor. normalde acı çekip benden yardım isteyenleri geçtim cesetlet bile yok. bu ne iştir veya ben kurulumda bir yanlış mı yaptım. şunu da ekleyeyim 1.0004'ü bitirmemiştim. acaba bu bitmiş oyun mu? yardımlarınızı bekliyorum

Oyunu tekrar kurmayı dene.Yanlışlıkla bir şeyleri silmiş olabilirsin.

• şu an tekrar deniyorum
  • Kaç senelik oyun bu yahu , yeni çıktı zannettim ; indirdim ben de
  • Oyunu yeni oynuyorum ama nişan alma işaretini bir türlü açamadım :S Oyunda adam vurmak zaten zor birde nişan alma işareti olmadan daha zor.Ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 10 Haziran 2011; 9:18:30 >
  • ciddi anlamda paslanmışım.OL yükledim ve tekrar zone isimli kendi haline terk edilmiş bölgedeyim.Yine stalker'im ve yine atmosfer sarıyor.Bu oyun beni öldürecek :D
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.