Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sorceress

quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

quote:

Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

Ben bu oyunu beğenmedim.

neyini beğenmedin diye sormayacağım
    çünkü biz hoşaftan anlıyoruz

Ayaküstü adamıda eşek yaptın bu arada

estağfirullah
    arkadaşa eşşek demedim
    sadece biz hoşaftan anlıyoruz dedim

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 25 Haziran 2011; 10:41:52 >

• ve oyun bitti :)

önceden yazılmış konulara baktım şimdi daha iyi anladım konusunu.Gerçekten sağlam bi kurgusu varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 25 Haziran 2011; 11:01:00 >
  • merhaba arkadaşlar,

oyunun Stalker Community tarafından yapılmış yeni bir derlemesi çıkmış durumda.

S.T.A.L.K.E.R. - Народная Солянка [DMX Edition] (2011)

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

Derlemenin Özellikleri:

- 30 farklı lokasyon

Кордон, Болота, Свалка, Тёмная Долина, Забытый Лес, Неразведанная Земля, НИИ Агропром, Бар, Дикая Территория, Янтарь, Военные Склады, Радар, Припять, ЧАЭС1, ЧАЭС2, АТП, Рыжий Лес, Лиманск, Госпиталь, Старая Деревня, Генераторы + подземелья НИИ Агропром, лаборатории Х18, Х16, Х10, варлаб, пещера, лабиринт, подземелья ЧАЭС1, ЧАЭС2.

- 14 farklı mutant ve yaratık

Слепой пёс, псевдособака, псевдоплоть, тушканчик, крыса, кровосос, болотный кровосос, химера, элктрохимера, контролёр, излом, полтергейст, огненный полтергейст, бюрер.

- 12 farklı grup

Одиночки, военные, наёмники, бандиты, экологи, Долг, Свобода, Монолит, Чистое Небо, охотники, мстители, представители "О"-сознания + торговцы и ремонтники (даже ходят слухи о присутствии в Зоне женщин).

- büyük sayıda yeni silah

- çok daha fazla zırh seçeneği

- 5 farklı çeşit detektör

- 15 çeşit anomali

- 45 çeşit artefakt

- sayısız yeni görev

ve daha neler neler, denemenizi tavsiye ederim...

• teşekkürler
  • oyun gerçekten çok değişik, sırf gamedata klasörü nerdeyse 10GB.
    bir tek rusça dili mevcut yalnız ama zaten görevlerin çoğunu ezbere biliyoruz...

yalnız bu derleme diğerlerine göre epey daha zor, adım başı ya vuruluyoruz ya da anomaliye kurban gidiyoruz.

gerçekten felaket olmuş ve tüm 3 oyunun birleştirilmiş hali gibi bir şey...

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 10 Temmuz 2011; 7:32:30 >

• Arkadaşlar oyunu oynuyamıyorum ne grafiklerini değiştirebiliyorum nede oyuna girebiiyorum direk siyah ekran çıkıyor sadece ana menüye giriyor eskiden üç oyunu severek oynadığım için steam yaz kampanyasından üçünü de satın aldım korsan olarak eskiden giriyorduk orijinalini aldık giremiyoz çözümünü bilen varsa lütfen söylesin.
  • Bir şey sormak istiyorum 1.0003 patch'iyle oynasam ne gibi bir kaybım olur ? 1.0005 veya 1.0006 şart mı. Türkçe yama en iyi bu patchte çalışıyormuş sanırım videolara altyazı bu patch ile geliyormuş.

Edit: 1.0003 oynuyorum pek bir kötülük göremedim henüz.

Oyundan bahsetmek gerekirse çok mermi sıkıntısı var diye okudum oyuna yeni başlamış olmama rağmen tüccarın yanındaki sandıkta 900e yakın mermi depoladım üstümde taşıyamıyorum çok ağır oluyor.Zaten bir adamı öldürmek en çok 10 mermi makineli tüfek kullanılırsa belki 20 mermiye mal oluyor kafasına ateş edersen ölüyor direk :) Can falan hiç bir şey satın almıyorum zaten yolda banditler veya askerleri öldürüp cesetlerinden temin edebiliyorum her şeyi. Şimdilik oyun oldukça basit geldi bana stalker zorluk seviyesinde oynuyorum ondan mı acaba. Biraz daha arttırsam mı.

Edit 2: Mermi gerekmiyor sözlerim zombileri görene ve zorluk seviyesini arttırana kadarmış 500 mermi ile yola çıktım şuan adamlara bıçakla dalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 16 Temmuz 2011; 4:23:14 >

• Arkadaşlar ya 2009 Complete Packi yüklüyünce çalışmıyor oyun bunun bir cracki falan yok mu pm'den atsın?
  • @1Ceko
    bekle hocam, daha neler gelecek başına bilsen...

@MrKerberoS
    Complete 2009'u oyunun hangi versiyonu üzerine kurdun?
  • Oblivion ve complete modları aynı anda kullanılabilinir mi? Yoksa 2 sinden 1 i nimi oynayabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@1Ceko

@MrKerberoS

Complete 2009 u normal oyunun üstüne kurdum olmadı bütün teker teker yükledim gene olmadı
  • @JAX
    kesin bir bilgim yok ve denemedim lakin uyumsuzluk yaşama ihtimali oldukça yüksek.
    kapsamlı modlar oldukça hassas çok fazla dosya ve değişiklik içerdikleri için.

@MrKerberoS
    bende oyunun 1.0006 versiyonu üzerine kurdum ve hiç sorun yaşamadım.
    kurulum esnasında herhangi bir hata mesajı filan aldın mı?
  • quote:

@JAX
    kesin bir bilgim yok ve denemedim lakin uyumsuzluk yaşama ihtimali oldukça yüksek.
    kapsamlı modlar oldukça hassas çok fazla dosya ve değişiklik içerdikleri için.

@MrKerberoS
    bende oyunun 1.0006 versiyonu üzerine kurdum ve hiç sorun yaşamadım.
    kurulum esnasında herhangi bir hata mesajı filan aldın mı?

Oyunu sildim tekrar kurdum 1.0005 ve 1.0006 yı kurdum üstüne completei kurdum crack attım ve oyun çalıştı fakat oyuna girerken yükleme ekranında kalıyor nerdeyse hiç ilerlemiyor 1 saat televizyon seyrettim o dolarken hala yüklüyodu oyun grafiklerini minumuma çekip deniyim dedim gene yükleme ekranında kalıyor. Bilgisayar kaliteli 4Gbddr3 ram Radeon 4650 yani onda sıkıntı yok sence sorun nerde?

• quote:

@1Ceko

@MrKerberoS

Çok şey gelmedi aslında boşa korkuttun beni oyun beklediğimden erken bitti nedense kendi halimde takılırken son görevde buldum kendimi ilginç olacak ki oyun boyunca strelok'un saklanma yerindeki ak-47'yi kullandım ama en çok sevdiğim silah bu oldu
    exo skeletonlu falan demiyor karnından bile vursan gebertiyordu adamları çok şaşırdım bug falan sandım hatta bir ara (en zor zorluk seçili) ama iyi sonla bitirdim sanıyorum en son işte ordan oraya teleport olduk dünya asker öldürdük o bilinç bilmem ne zımbırtsına bağlanan adamları öldürdük gökyüzü açıldı.

• @MrKerberoS
    ilginç bir durum, peki Complete modu kurmadan da aynı şey oluyor mu?

@1Ceko
    ana görevleri yapmaya acele etmişsin hocam. tüm yan görevleri bitrdin mi ki?
  • quote:

@MrKerberoS
    ilginç bir durum, peki Complete modu kurmadan da aynı şey oluyor mu?

@1Ceko
    ana görevleri yapmaya acele etmişsin hocam. tüm yan görevleri bitrdin mi ki?

Kesinlikle hayır öyle bir şey olmuyordu
  • gerçekten ilginç ve aslında olmaması gereken bir durum.
    hatta bende Complete modu ile yükleme süreleri kısaldı, optimizasyon yaptılar her halde...

bende 8GB ram ve HD6870 var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 20 Temmuz 2011; 12:36:29 >
  • serinin en sevdiğim oyunu
    ben de fırsat bulunca deneyeceğim hocam
  • Kaç farklı sonu var bi de bu sonu ranking etkiliyo mu?Ben 3 tane gördüm.
  • aslında 6-7 son var ve rankingden etkileniyor deniyordu zamanında.
    lakin neticede herşey 3 ana sona çıkıyor: mutlu mutlu yeşil çimlerde yatmak, para hırsına yenilip düşen kayaların altında ölmek ya da Büyük Bilince katılmak.

oyunu 10-15 kez bitirmiş olmama rağmen bunların dışında bir bitiş animasyonu görmedim ben şahsen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 20 Temmuz 2011; 15:52:13 >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.