Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağ olun, göz atacağım, emeğinize sağlık çabanız için tebrikler.
  • arkadaşlar stalker Shadow of Chernobyl Complete mode 2012 çıktımı çıkcakmı bir türlü inidircek bir yer bulamdım

help...
  • 2012 diye geçen versiyon aslında 1.4.4 olan versiyon. Sadece bazı forumlarda 2012 diye geçmiş, normal adı 1.4.4
  • themanyax- sağ ol abi
    oblivon-lost mu sence 1.4.4 mü dah iyidir şuan başlıycam birazdan inidirm oynama:)
  • Complate mod grafik ve ses ağırlıklı, oyuna extra pek birşey katmıyor, oblivion lost ise oyunun önceki yani iptal edilen hali, haliyle grafik ve sesler ikinci planda ama oyuna çok harika özellikler getiriyor ve oyunu bayağı bir zorlaştırıyor. Hangisini tercihe edersen onu oyna derim. Ama bence ilk önce Complate modunu dene ardından Oblivion, aradaki farkları çok güzel görebilirsin.
  • aynen dedin gibi yapıyorum birazdan kurma işlemleri crack falan biter oyuna başların clear sky ın tadı damamda kaldı sonunundada biraz canım sıkıldı ama oyundaha uzun olabilseydi keşke
  • Clear Sky'ı sevdiysen buna aşık olacaksındır.... Serinin en güzel oyunu bence bu...
  • işin garibi oyunda gelişmiş full dinamik ışıkta ekran kartının yanında işlemci ram de kasması.
    açıklamak gerekirse
    benim siatem

q6600 2.4ghz
    th-ifx14 soğutucu
    266 bus speed 2 gb 800mhz 4-4-11
    anakart gigabyte x48 ds5
    gigabyte 8800gt 512mb zalman oc edition

bütün bu sitem standanrt hızlarında 12 ile 35 fps maksimum yani 15 fps de sürününrken

işlemciyi 3.00ghz
    333 bus speed 2 gb 800mhz 4-4-11
    gigabyte 8800gt 512mb zalman oc edition ekran kartıma hiç dokunmadan 35-40 fps lerde en düşük 25 fps de oyantması çok garip
    çok şarşıdım dorsu ki benim sistem full oc sitemi ama çok az bir dokunuşta bulundum
    aynı işlemci ve p35 hatta daha altı anakartlarla bile bukar oc yapılabilr

fark ciddi şekilde çok oldun dan bir deneyin sizde aynı sonuçları alcakmısınız merak ediyorum
  • Ekran kartım yandı benim, 1 haftadır oyun oynayamıyorum. Ama OC yapmadan 25 fps'yi görebiliyordum... e8200 4gb 800fps ram hd4650 128 bit 512 mb ddr3 ile.

Ekran kartını garantiye verdim bakalım ne zaman gelecek, gelmezse yeni bir tane almak zorunda kalacağız...
  • işlemcinin 3.00 ghz olması ve ram bus hızının yüksek olması çok etkilyor elimdeki ince falnardan ramm i soğutanın yaprağı krıldı ram e şuan bus hızı ile çok yükleme yapamam ama 500 bus speed de ne olcaknı merak ettim açıkcası tabi ki bus hızı ile gelen tek artı fps deki artış değil oyun yüklemleride %40 hızlandı
  • şunuda belirtmek isterim kötü örnek olmayayım.sonra oc yapıp herkez bişiylerini bozmasın
    full oc destekli bir sitemim olduğu halde, bende tüm parçalarımı normal zamanda standart hızlarında çalıştırıyorum hem elektrik faturasını düşnerek hem
    parçaların ömrü ve iyi soğutulmdığında yada gereğinden fazla verilcek voltajda yanması yada kalıcı hassarlardan dolayı oluşa bilecek külfetten dolayı.
    burda görüpte kimse bir yarış içine girmesin.

vardığım sonuç oyunu gerek sürekli hdd den veri okuma yapması gerek bölümdeki, alanların parçalara bölünmüş olmasından kaynaklı işlemci ram ve anakartınızın , çipsetinden kaynaklanan okuma hızında bu oyun da ciddi hissedelir farkları var.

cod,fear,crysis te malesef böyle bir durum geçerli değil bunu bildirmekte fayda var.
    bunu belirteyim bu oyunlar ekrankartınıza eline mahküm.
    orta sınıf bir ekrankartı sahibi olarak (dx10.1hariç) bütün özellikler full bazı küçük textür ayalamaları ile göresellikten kayıp vermeden bu oyunu takılmadan oyanamak mümkün ben bu sitem ile cod 4 800x600 de 30 fps de zor oynadım bunu belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tandemir -- 6 Haziran 2010; 20:44:08 >

• shoc u kurdum crack ledim oyunu açtım az oynadım kapattım
    ardından 1.0005 kurdum crack ledim
    ve complate 1.4.4 ü kurdum ve altyazı kurdum açıldı ama ses yoktu(video hariç)

creative 5.1 dreive ında sorunun keşvettim tekrar yükledim
    bundan sonra oyunua girince mavi ekrarna çıkıyor

oyunu sildim tekrar yükledim bu sefer coplate 1.4.4 ve tr yama yı kurmadım sadece
    shoc + crack +1.0005 +onun crack i ve gene mavi ekran

yardım bekliyorum napacam bilemedim

oyun sorunsuz pacth siz çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tandemir -- 8 Haziran 2010; 1:30:31 >
  • Hocam mavi ekran ise oyunla değilde senin sistem sorun çıkrarıyordur, biosa girip advance setting kısmından, hata alınca restart etmeyi iptal et, mavi ekran çıkınca oradaki kodu bir kenara yaz, sonra buraya bir ekle bakalım...

Aman dikkatli ol, ben de geçen hafta mavi ekran aldım 3 kere ondan sonra ekran kartı yandı...
  • clear sky biraz önce açmayı denedim ve onda da verince biraz daha gurcalamam ile ses driver `ı tamemn tekrar göçtü.
    bende birkaç kez silip yükledim. olmadı sitem geri yükledim olmadı bende kople kaldırdım onboard ses kartına geçtim şuan clear sky çalışıyor ama
    sitem geri yükledim için patch vs tekrar inidiryorum şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tandemir -- 8 Haziran 2010; 1:36:26 >
  • sistemin bin türlü ısı ölçü programı ile güvencede ama benim elimde sürekli kasanın içinde oldunda yanma durumu olması zor.
    sürekli üstüne titriyorum ama bişiy olmasın diye
    kıymetlim o benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tandemir -- 8 Haziran 2010; 1:43:33 >

• Valla ne yalan söyleyim bende iyi bakıyorum...
  • complate mode 1.4.4 den skıldım görüntüler güzel ama oynanabilrlik düşük pek zevk almadım açıkçası.
    oblivon-lost 2.2 ile 1.0005 patch uygun olurmu yada
    en iyi kombinasyon nasıl olur
  • Oblivion Lost ile 1.0005 uyumlu, ve güzel bir mod, bir deneyin isterseniz...
  • arkadaşlar ben guidele konuştum doktorla konusmaya gidiyodum.okla gösteriyodu sonra göstermeyi gesti doktorla sterlokun gizli yerinde buluş diyo nerde bu strelokun gizli yeri doktorla buluşacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgorgulu -- 9 Haziran 2010; 13:15:53 >
  • Agroprom Resarch Instutu'sunde, sağ taraftaki fabrikanın arka tarafında bir logar kapağı var, daha önce oraya girmiştin, oradan tekrar gireceksin yine...
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.