Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
159.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun her modu için Türkçe yaması var mı acaba ? oyunu genel olarak anlayacak kadar ingilizcem var fakat her detayını anlamak istiyorum.
  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    maalesef türkçe yama her modla , hatta çoğu modla uyumlu değil.
  • Hocam şimdi steamden tüm stalker oyunlarını aldım sıradan gelip hespini oynayacam lakin;
    Size birkaç sorum olacak;
    1- Oblivion lost 2010+more isimli bir mod indirdim bunu kurmayı planlıyorum.
    2-Float32 2.0 isimli bir mod tavsiye ettiler ama internette hiçbiryerde bulamadım nasıl temin edebilirim ? (filefrontta inmiyor)
    3-Sleeping bed modu indirecektim ama onuda interentte bulamadım onunda filefront linki ölmüş.
    4-Weight mod indirecektim ama bunuda bulamadım. Bu konular hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Oyunu steamdan oynuyorum. Bu yüzden en güncel patch yüklü olacak otomatikmen. OL 2.2 için olan TR yamayı kuruyorum.
  • mamakalam kullanıcısına yanıt
    hocam gir moddb.com'a üç oyun içinde bir ton mod var. ayrı ayrı ağırlık modu uyku modunu ne yapacan . oradaki modların çoğunda bunlar zaten var. shadow of chernobyl için stalkersoup, clear sky için mystery ve clear sky mix mo, call of pripyat için de misery modunu öneririm. ancak tavsiyem bu modlardan önce oyunları yalın halleriyle bir kez oynayıp bitirmen. çünkü bu modlar oyun üzerinde bayağı bir değişiklik yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eko_lee

hocam gir moddb.com'a üç oyun içinde bir ton mod var. ayrı ayrı ağırlık modu uyku modunu ne yapacan . oradaki modların çoğunda bunlar zaten var. shadow of chernobyl için stalkersoup, clear sky için mystery ve clear sky mix mo, call of pripyat için de misery modunu öneririm. ancak tavsiyem bu modlardan önce oyunları yalın halleriyle bir kez oynayıp bitirmen. çünkü bu modlar oyun üzerinde bayağı bir değişiklik yapıyor.

Hocam stalker tecrübem var defalarca bitirdim. İngilizcem kötü olduğu için Türkçe yamayla uyumlu olan modları deniyorum. Oblivion Lost indirdim onu oynuyorum şuan.
  • Arkadaşlar dutylere nasıl katılıcam.Adamlar üslerine almıyorlar yabancısın diye.
  • MeymunHusnu kullanıcısına yanıt
    eğer ilk oyunda bar bölgesindeki dutylerden bahsediyorsan oraya girebilmek için oyunda biraz daha ilerlemen gerekiyor. yanlış hatırlamıyorsam yantar daki labaratuvar görevini yaptıktan sonra barmen söylüyordu duty üssüne git orda sana görev vercekler diye
  • quote:

eğer ilk oyunda bar bölgesindeki dutylerden bahsediyorsan oraya girebilmek için oyunda biraz daha ilerlemen gerekiyor. yanlış hatırlamıyorsam yantar daki labaratuvar görevini yaptıktan sonra barmen söylüyordu duty üssüne git orda sana görev vercekler diye

Hocam dutyleri s.ettim.Adamlar çok sıkı.Freedoomlar daha cana yakın geldi.Liderlerinin verdiği 5-6 gorevi yaptım hepsi dostum oldu.Yani hepsi haritada yeşil görünüyo.Ama hala birliklerine katılamadım.Nasıl olucak bu iş ya.

Birde pripyatı çok merak ediyorum ama kızıl ormandan geçmek çok zor habire düşmanlar var ve red forestta çok radyasyon yiyiyorum yardım edermisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

quote:

Hocam dutyleri s.ettim.Adamlar çok sıkı.Freedoomlar daha cana yakın geldi.Liderlerinin verdiği 5-6 gorevi yaptım hepsi dostum oldu.Yani hepsi haritada yeşil görünüyo.Ama hala birliklerine katılamadım.Nasıl olucak bu iş ya.

Birde pripyatı çok merak ediyorum ama kızıl ormandan geçmek çok zor habire düşmanlar var ve red forestta çok radyasyon yiyiyorum yardım edermisin.

duty lerinde üssüne girip onlar için birkaç görev yaptıktan sonra onlarda yeşile dönüyor ama aslına bakarsan hiç bir zaman onlardan biri olmuyorsun. en azından ilk oyunda böyle bir şey yok (mod kurmadıysan tabii - bazı modlar faction seçmene izin veriyor.) ama ikinci ve üçüncü oyunda faction değiştirme var.

red forestta radyasyondan sakınmak için yol üzerindeki araçlardan uzak dur onlar genelde çok radyasyon yayıyor. düşmanlar içinse yapacak bir şey yok temizleye temizleye gidecen. özellikle sniper lılara dikkat et .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

quote:

duty lerinde üssüne girip onlar için birkaç görev yaptıktan sonra onlarda yeşile dönüyor ama aslına bakarsan hiç bir zaman onlardan biri olmuyorsun. en azından ilk oyunda böyle bir şey yok (mod kurmadıysan tabii - bazı modlar faction seçmene izin veriyor.) ama ikinci ve üçüncü oyunda faction değiştirme var.

red forestta radyasyondan sakınmak için yol üzerindeki araçlardan uzak dur onlar genelde çok radyasyon yayıyor. düşmanlar içinse yapacak bir şey yok temizleye temizleye gidecen. özellikle sniper lılara dikkat et .

Vay be oyunun başından beri boşuna uğraşıyomuşum mod felan yok bende.

• GERÇEKTEN HARİKA OYUN OLACAK
  • oyunun gog versiyonu çıktı hem de 1.006 versiyon olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skorn

quote:

İnsan bi oyunu bitire bitire sıkılmazmı lan belki 10 defa bitirdim 3 oyunuda sıkılamıyorum. Birde yenisi gelse şu oyunun varya tadından yenmez bi 4 sene daha götürür bizi

Yeni geliyodu hemde öyle böyle değil bombastik bir şekilde geliyodu kiii lanet olası şirket oyunu iptal edip şu çoluk cocugun oynadığı para karşılığında silah item alınan oyunlara benzer bir oyun yapmaya başladı. Triviummuydu neydi adı sallıyoda olabilirimde öyle birşeydi iste. Ama millet Face'de offic. sayfada ne küfürler ediyor akıllara zarar

Hakedyolar hocam o küfürleri güzelim seriyi mahvettiler, madem oyunu çıkaramayacaksın sat isim haklarını biowareye onlar yapar ayrıca ''survarium''

Aman bioware yapmasın,Dragona age veya Mass effect deki gibi yaparlar ve seri benim için biter,en nefret ettiğim şeydir rpg veya benzeri oyunlarda harita da özgürce dolaşmadan bölüm bölüm ilerlemek...

Hocam mass effect ve dragon age serisini defalarca bitirdim istediğin yere istediğin zaman gidebildiğin devasa bi dünya var karşında o oyunlarda güzeldir aslında ama zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta

hocam oyun listesi ayarlıyorum. Mesela bir oyunun 3 tane sürümü var. X1 X2 X3 diye. Ben direk x3 ü seçiyorum. Oyun oynamayı çok istiyorum ama çokta vaktim yok diye.

Mass effect 3'ü yazdım listeye.Ne düşünürsünüz? STALKER in hangi sürümünü yazayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skorn

quote:

İnsan bi oyunu bitire bitire sıkılmazmı lan belki 10 defa bitirdim 3 oyunuda sıkılamıyorum. Birde yenisi gelse şu oyunun varya tadından yenmez bi 4 sene daha götürür bizi

Yeni geliyodu hemde öyle böyle değil bombastik bir şekilde geliyodu kiii lanet olası şirket oyunu iptal edip şu çoluk cocugun oynadığı para karşılığında silah item alınan oyunlara benzer bir oyun yapmaya başladı. Triviummuydu neydi adı sallıyoda olabilirimde öyle birşeydi iste. Ama millet Face'de offic. sayfada ne küfürler ediyor akıllara zarar

Hakedyolar hocam o küfürleri güzelim seriyi mahvettiler, madem oyunu çıkaramayacaksın sat isim haklarını biowareye onlar yapar ayrıca ''survarium''

Aman bioware yapmasın,Dragona age veya Mass effect deki gibi yaparlar ve seri benim için biter,en nefret ettiğim şeydir rpg veya benzeri oyunlarda harita da özgürce dolaşmadan bölüm bölüm ilerlemek...

Hocam mass effect ve dragon age serisini defalarca bitirdim istediğin yere istediğin zaman gidebildiğin devasa bi dünya var karşında o oyunlarda güzeldir aslında ama zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta

hocam oyun listesi ayarlıyorum. Mesela bir oyunun 3 tane sürümü var. X1 X2 X3 diye. Ben direk x3 ü seçiyorum. Oyun oynamayı çok istiyorum ama çokta vaktim yok diye.

Mass effect 3'ü yazdım listeye.Ne düşünürsünüz? STALKER in hangi sürümünü yazayım?

Sürüm derken stalker serisi 3 oyundan oluşur sırasıyla shadow of chemobyl, clear sky ve call of pripyat hepsi birbirinden güzeldir. Hepsini tavsiye ederim.

• Merhaba bu oyunun Türkçe yaması mevcut mu? Steam'den oyunu aldım ancak oyunun sürümü 1.0006 ancak piyasadaki mevcut Türkçe yama 1.0005 ile uyumlu. 1.0006 ile uyumlu yamayı nereden bulabilirim daha doğrusu böyle bir yama var mı??
  • beyler bu autumn aurora 2 + secret trails modu nu öneriyorum gerçekten çok güzel olmuş. hem grafik açısından muhteşem olmuş ayrıca oyuna yepyeni bir senaryo getirmişler ilk başlarda çok kolay olan oyun ilerledikçe acaip zorlaşıyor. ilgilenenlerhttp://www.moddb.com/mods/autumn-aurora-compilation-mod/ adresinden bakabilirler
  • Bunun gibi oyunları özleyen benim neslimden kaç kişi kaldı
    bu oyunlar kalbimizde derin iz bırakıp gittiler

• Stalker arşivimde baş köşede durur. Hala bilgisayarımda call of pripyat kurulu ara sıra yalnızlığı, oyunun o gergin atmosferini, serbest dolaşmayı özler turlarım :)
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    stalker toprakları çocukluğumun geçtiği yerler kadar değerlidir benim için
  • Beyler oyunu kirik olmayan linkini intenette bulamadim ya stemade de çok pahali malesef bi yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.