Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
159.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keremak35

Beyler oyunu kirik olmayan linkini intenette bulamadim ya stemade de çok pahali malesef bi yardim edin

steam de yakın zamanda indirime girebilir duruma göre. Cadılar bayramı ayağına. Hafif korku türünde sonuçta :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm ?exist@CLocatorAPI@@QAEPBUfile@1AAY0CAI@DPBD1@Z yordam giriş noktası xrCore.dll dinamik baglantı kitaplıgında bulunamadı hatası alıyorum yardım.

1.5 patch üstüne 1.6 patch üstüne 2009 complate edition üstüne türkçe yama ardından crack yaptım bu hatayı verdi burda bi yanlışlık varmı sıra olarak?

xrCore.dll windows32 klasörüne attım sorun yine çözülmedi oyunun bin klasörünede attım yine çözülmedi yardım edermisiniz oyunu oynamayı çok istiyorum ama hata çözemedim help me.
  • merhaba steamden hata veriyor oyun açılmıyor neden olabilir
  • Oyun Steam'da çalışmıyor ? 30 saat korsan oynamıştım oyunu beğendiğim için orjinal alayım dedim fakat oyun oynanmıyor :)
  • Ben bu oyunu steam den alacağım,fakat yukarıda çalışmıyor falan demişler.Windows 10 da sorun çıkarır mı? 3 oyunu da alacağım.Birde complete mod nasıl kuruluyor bilgin var mı? Türkçe yama ile oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 22 Şubat 2016; 8:41:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

merhaba steamden hata veriyor oyun açılmıyor neden olabilir

Ne hatası alıyrsunuz ben yıllarca oynadım oynadım hiç hata almadım oyunla ilgili .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mushi-Shi

Oyun Steam'da çalışmıyor ? 30 saat korsan oynamıştım oyunu beğendiğim için orjinal alayım dedim fakat oyun oynanmıyor :)

Biraz daha açarmısınız hocam ne gibi bir hata aldınız . 2014 te oynamıştım en son sorun yoktu .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Format attıktan sonra çalışmaya başladı ama ara ara çöküyor.Win10 da stabil çalışmıyor galiba.

• quote:

Format attıktan sonra çalışmaya başladı ama ara ara çöküyor.Win10 da stabil çalışmıyor galiba.

hocam bol bol kayıt al o hata windows 7 de oluyordu ufak bir çaklışmayı durduruyordu sonra bida hata raporu gönderme penceresi çıkıyordu .
    Win7 de deneyince sorunsuz oynamıştım.Sorun daha çok,farklı bölgelere geçerken,kayıt alırken ekranın donması gibi şeyler.Alt-tab yapıp tekrar girince düzeliyordu.

• quote:

Win7 de deneyince sorunsuz oynamıştım.Sorun daha çok,farklı bölgelere geçerken,kayıt alırken ekranın donması gibi şeyler.Alt-tab yapıp tekrar girince düzeliyordu.

Hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım , dediğim gibi sadece xray engine çalışmayı durdurdu hataı alıyordum arasıra .
    Format atmadan önce bende aynı hatayı alıyordum,fakat sürekli bir şekilde.

• quote:

Format atmadan önce bende aynı hatayı alıyordum,fakat sürekli bir şekilde.

O sorunun kaynağının ne olduğunu bilemiyorum , oyundaki bir bug da olabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sta1ker

quote:

Beyler oyunu kirik olmayan linkini intenette bulamadim ya stemade de çok pahali malesef bi yardim edin

steam de yakın zamanda indirime girebilir duruma göre. Cadılar bayramı ayağına. Hafif korku türünde sonuçta :)

hafif korku degil basbayagi korku bence hocam korku oyunu oynarken yine biliyorum korkunc birseyler olacak ama bunda oda belli degil her an bir tedirginlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: Sta1ker

quote:

hafif korku degil basbayagi korku bence hocam korku oyunu oynarken yine biliyorum korkunc birseyler olacak ama bunda oda belli degil her an bir tedirginlik

Atmosfer ve sessizlik içinden gelen hayvan sesleri çığlıklar doğru valla hafif az kalmış. Oyunda yürürken bile bir tedirginlik:)

• Beyler oyun mekanikleri çok kötü ya. Elimizde su tabancası var sanki şarjör boşaltıyorum köpekler bile ölmüyor. Pıt pıt silah sesi zaten. Serinin diğer oyunları da mı böyle? Son oyunu mu yüklesem acaba? Sırayla gideyim diyordum ama bu hali olacak gibi değil. Mod falan mı kursam?
  • Ulan ne oyundu be...Atmosferi,sesleri hala kulaklarımda,
    Hele hele atmosferi, o köyler terkedilmiş yerler enfes yansıtmışlardı oyunu bir ara bende yeniden başlayayım buna...
  • Hort... latsammı acaba :DD
  • Hey gidi stalker. Bi devamı gelmedi gitti şu atmosferin yahu

• cheeki breeki yoldaşlar
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.