Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.019
Cevap
5
Favori
160.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahaha kolpa çıktı stalker demek. yav nolcak bu pc nin hali
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

oyunu indirdim ve oynadım baya..Ancak beklenılenın cok altında maalesef oyun..

Hiçbir yenılık yada göze carpan değişik bir unsur göremedım oyunda..

Bence oldukca vasat bu haliyle..Crysise kadar doğru dürüst pc oyunu göremıcez sanırım..

FEAR i beyenen bu oyunuda begenir daha oynamadim ama oyun ici videolarina bakarsak bence cok guzel bir oyun.

CRYSIS haric ben asil AW yi bekliyorum.Umarim bu iki oyununda 64 bit destegi olur veya 64 bit yamasi cikartirlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

ahaha kolpa çıktı stalker demek. yav nolcak bu pc nin hali
    Oynadın mı ki?

Stalker asla kolpa bir oyun değil. Türünün tek örneğidir. Muhteşem bir atmosferi var. PC Format UK dergisi oyuna 93 puan verdi bile şimdiden.
  • emin kaynaktan (örnek pegasus) aldım haberleri oynamaya gerek yok. rezalet renk paleti ve kaplama varmış oyunda.
  • @pegasus

SS ekleseydin birkaç tane gözümüz gönlümüz açılsın
  • gözünüzün gönlünüzün açılacağı bir ss işte geldi

1680*1050 herşey full detay 2x aa x1800xl ekran kartı e6600 işlemci 2gb ram

bu ne yav şaka mı yapıyor thq en basitinden farcry bu oyunu yer valla o kadar diyim :) 8 yıllık oyun.. ve sonuca bakın. yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Mart 2007; 20:14:28 >

• Oyunun grafıkler 2 sene öncesıne ait gibi..Yukardakı ss benım sistemımden alınmıştır..Cok merak ettiği için tugaya atmıştım (:

Sadece bu ss bile baya bilgi werıyor grafık bakımından..Birde 2x aa ve no af..Yukarda yanlış yazılmış..
  • Bu oyunun yapay zekası çok değişik olacak "yaşayan bir dünya" denmişti bunun için. Yani bol etkileşimli bir oyun olacaktı; bu olay varmı yokmu? yoksa grafikler o kadar önemli değil benim için ...
  • Grafikler kötü olmuş ama ginede almayı düşünüyorum {PeGaSuS} arkadaşım oynanış fevk veriyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Grafikler kötü olmuş ama ginede almayı düşünüyorum {PeGaSuS} arkadaşım oynanış fevk veriyormu

Açıkcası cok zevk alamadım oyundan ne yazıkkı..Düşmanları silahla öldürmek falan gercekci olmamış hiç..Yada benım beklentım bu oyundan cok yüksekti bana öyle geldi diyeyim..(gözümde cok fazla büyütmüşüm sanırım bu oyunu)

Diğer oynayan arkadaşlardan elbettekı beğenen cıkacakdır..Ama bana hıtap etmedı oyun..Klasık bir fps olmus işde..Alıp zaman gecirebilrsiniz..
  • Bu oyunun grafikleri beni ilgilendirmiyor atmosferine bakarım ben.

• Sistem imzada, 1152 full detay. çok kasıyor.
  • p4 3.0, 1gb ram, x1600 pro ile ilk başladığımız yerden dışarı çıkamadım! Kafamı dışarıya doğru çevirdiğimde bilgisayar öyle bir kasıyor ki ilerleyemiyorum
  • Desenize FEAR dan daha kotu bir optimizasyona sahip bu oyun.
  • Arkadaşlar oyun çok kasıyorsa options bölümünde 'static lightning' kısmını seçin.Böylece oyunu directX 8 de oynamış olursunuz...
  • Yandık desenize neden adam akıllı optimize etmezler ki
  • yahu bu oyunun alphasını 6 sene önce geforce2mx ile 1024x768de 30fps ile oynamıştım dx7den dx8 dx9a geçtiler opitimize edemedilerse yuh derim
    pinky atmosfer diyorsunda optimize olmayan bir oyun can sıkıntısı verir atmosferin içine nasıl girecen
    ha gider detayları kısarsın ama bu seferde içinde kalır abi kısık detay oynuyorum diye.
    neyse gelsinde bir bakalım....
  • biraz önce sitesine girdim de güzel bir oyuna benziyor bazı yerleri bana half life 2 'yi hatırlattı özellikle sitesinde ki ekran görüntüleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

biraz önce sitesine girdim de güzel bir oyuna benziyor bazı yerleri bana half life 2 'yi hatırlattı özellikle sitesinde ki ekran görüntüleri

İndir bakalım senin canavarda nasıl oynicak
  • Beyler minimum sistem gereksinimi nedir oyunun?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.