Şimdi Ara

SATILDI> Tertemiz ZOTAC RTX 3080 Trinity

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILDI> Tertemiz ZOTAC RTX 3080 Trinity

ZOTAC RTX 3080 Trinity

2023 Eylül-Ekim arasında aşağıda vereceğim linkte göreceğiniz üzere bu kartlardan forumda 20'nin üzerinde sattım, bu da onlardan bir tanesi.

https://forum.donanimhaber.com/s-asus-rog-strix-rtx-3080-o-c-v2-lhr-2025-tr-garanti-mining-yok--155123283

Kartlar Mayıs-Haziran 2022 tarihinde toplu olarak mining amacı ile alınmışlar ancak Temmuz ayında Mining dönemi bitince neredeyse kullanılamadan kutularına kaldırılıp 1 seneden fazla yatmışlar. Bahsettiğim tarihlerde sıfır ayarında kartlar olarak bana geldiler ve çoğunu forum üzerinden sattım.

Şu an satışa koyduğum kartı ise aynı sokakta oturduğum bir kardeşime vermiştim.

O günden bu yana PUB-G vs. oynadığı oyuncu bilgisayarında kullandı.

50 serisine upgrade yaptığımız için satıyoruz.

Kart tertemiz, herhangi bir sorunu problemi yok, kutusu ve içeriği tam.

Termal macununu artık kurumuş olduğunu düşündüğüm için dün akşam Arctic Mx ile yeniledim. Sıcaklıklarda ciddi düşüş oldu, aşağıya ekran görüntüsünü ekliyorum.

İstanbul Gültepe'de ikamet ediyorum, almak isteyenler için test imkanım mevcut.

Şehir dışı satış şeklim havale/kargodur. Aksini teklif etmeyiniz.

FİYAT: Satıldı.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 11500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.