Şimdi Ara

s video çıkışı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dvd player ın arkasında olan s video çıkışından dvd izlenebiliyormu açıkçası ne işe yarıyor bu s video çıkışı. uğraşmaya değermi görüntü kalitesi açısından.

teşekkürler.....

• arkadaşım anlaşılan kimsenin bu konuda bilgisi yok ben sana bilgilerim doğrultusunda yardımcı olayım...

Şimdi s-video çıkışı çok kaliteli görüntü verir scarta (veya euroscart diye de geçer) ve kompozit videoya göre (hani şu sarı renkli olan).Çünkü s-video girişinde 4 adet tel vardır.bun tellerin ikisi ses iletir ikisi ise görüntü iletir.Yani sizin anlıyacağınız ses ve görüntü ayrı ayrı iletilir. Bu yüzdende ses ve görüntüdeki kayıp engellenmiiş olur. TV de bu çıkış varsa dvd yi bu çıkıştan bağla.Ve eğer imkanın varsa AR (Acoustic Research) marka s-video kablosu al...Umarım yardımcı olabilmişimdir...
  • Kesinlikle daha iyi bir görüntü alıyorsun.... Tabi bu TV yede bağlı biraz....
  • arkadaşım "crime" açıklamaların için sağol!bir de resimli ools daha mükemmel olacak açıklamalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crime

arkadaşım anlaşılan kimsenin bu konuda bilgisi yok ben sana bilgilerim doğrultusunda yardımcı olayım...

Şimdi s-video çıkışı çok kaliteli görüntü verir scarta (veya euroscart diye de geçer) ve kompozit videoya göre (hani şu sarı renkli olan).Çünkü s-video girişinde 4 adet tel vardır.bun tellerin ikisi ses iletir ikisi ise görüntü iletir.Yani sizin anlıyacağınız ses ve görüntü ayrı ayrı iletilir. Bu yüzdende ses ve görüntüdeki kayıp engellenmiiş olur. TV de bu çıkış varsa dvd yi bu çıkıştan bağla.Ve eğer imkanın varsa AR (Acoustic Research) marka s-video kablosu al...Umarım yardımcı olabilmişimdir...

S-video çıkışları ses aktarımı yapmıyor

S-Video bağlantısındaki 4 pinin 2 tanesi toprak bağlantısı, diğer 2 tanesi ise renk ve ışık bilgisini taşıyor. Composite Video'da ise isminden de (Composite = Birleşik) anlayacağınız gibi renk ve ışık bilgileri birleştirilmiş, dolayısı ile bir pin görüntü bilgisini taşıyor, diğer pin ise toprak oluyor.

Ses için ayrıca RCA kablo kullanmak gerekiyor.

• evet yapmıyor 1 saatir bunu araştırıyorum arkadaşım bilmiyosun ne yorum yapıyosun bana gidip dvd playeri söktürecen Allah Allah...
  • kızma kardeş.olabilir bildiğim kadarıyla demiş zaten.
    s-video ses taşımaz.her s-video kablosu istenilen sonucu vermez kalitelisini kullanın.
    dvd den görüntü çıkışını s-video olarak seçmeyi unutmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI IN VE OUT OLAN SES SİSTEMİ
    16 yıl önce açıldı
    HDMI Çıkışı ile ek görüntü alma
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.