Şimdi Ara

S.W.A.T 4 Co-op Oynucak 5. arkadaş aranıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba.Biz arkadaşlarla 4 kişi Co-op oynuyoruz hergün.Fakat öyle bölümler varki 4 kişi yetmiyor bazen.Eğer takım oyunundan anlıyan ,oyunu iyi bilen,kafasına göre yapmayıp takıp kaptanının emirlerini yerine getiren sağlam bir arkadaş arıyoruz.Ve en önemli kural küfür yasak çünkü bayan arkadaşımızda bu oyunu oynuyor.

• Off en sevdiğim oyundur swat. eğer pcmde yüklü olsaydı hemen katılırdım size yaa :'(
    çok eğlenceli olurdu valla ama katılamıyorum maalesef off
    başarılar size..
  • Oyunun linkini pmden ulaştır akayım.
  • BAYAN MI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakin olmam lazım -- 16 Haziran 2010; 23:14:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin olmam lazım

BAYAN MI

Abazan olduğunuzu her yerde belli etmezseniz sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Oyunun linkini pmden ulaştır akayım.

Linki ulaştırırım size fakat daha önce bu oyunu oynadınızmı?

• ÖZÜR DİLERİM KARDEŞİM. ŞUANDA ÇOK CİDDİYİM O YAZIM İÇİN KUSURA BAKMA AŞKIM
  • banada linkini atarsan gelebilirim daha önce oynadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hamachi'den mi? Ben oynamak isterim iyi de oynarım fakat bir türlü oynayamamıştık arkadaş ile. Eğer online oynamama yardım edebilirseniz ben de gelmek isterim. Sanırım Windows 7 çalıştırıyordu. Bir de yaş ortalaması kaç olacak? Ortam için küçük yada büyük kaçmayalım fazla. Gerçi yaşıma göre olgunumdur orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC-1138 -- 16 Haziran 2010; 23:20:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superdeve

Hamachi'den mi? Ben oynamak isterim iyi de oynarım fakat bir türlü oynayamamıştık arkadaş ile. Eğer online oynamaya yardım edebilirseniz ben de gelmek isterim. Sanırım Windows 7 çalıştırıyordu.

PM atıldı. En küçük 18 en büyük 23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 16 Haziran 2010; 23:23:40 >
  • off süper olurdu eskiden ne oynardık internette co-op modlarında arada birbrimizi vururduk falan
  • oyunu bilmiyorum ama oynayabilirim indirip isterseniz tabiki
  • Bu tip oyunlar oynuyorum genel de indirip gelirdim de.
    15 gün yokum burada of :/
  • DAHA ONCE HİÇ SWAT OYNAMADIM AMA OYUNU YÜKLEYİP 1 GÜN İÇERİSİNDE AKACAĞIMA DAİR SÖZ VERİYORUM!

Msn'ini PM atarsan sevinirim.

Not : 7/20 online'ım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 16 Haziran 2010; 23:26:21 >
  • pek iyi oynayamam ama takıma sadık kalırım.
  • Oyun iniyor şu anda deneyebiliriz oynamayi
  • banada atarsan sevinirim oynadım daha önce
  • artik swat 5 ciksa daha iyi olur
  • Arkadaşlar 5.yi bulduk Superdeve nickli arkadaşımız.Zaten Co-opta 5 ten fazla kişi alınamıyor oyuna.
  • Gerekleri PM ile ulaştırırsanız indireyim, katılabilirim size
  • 4 sene swat4 oynadım online eğer oyun yüklü olsaydı seve seve katılırdım size
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.