Şimdi Ara

S10e,S10 kararsızlığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şimdiden tavsiye verenlere teşekkürlerimi iletiyorum.
    Iphone 6 kullanıcısıyım ve aslında şu an memnunum fakat ekranını kırdım ve ekranı değiştirdim fakat ekranı yan sanayi taktırdım. O zamanlar yurtdışında olduğum için 170 euro gibi bi fiyat sunuldu ve çok pahalı gelmişti iphone 6 ekran değişimi için her neyse yan sanayi ekran taktırdım ve resmen telefonu dışarıda kullanamıyorum. Ev kullanımında pek bir şikayetim yok fakat dışarıda telefonu göremiyorum ve full parlaklıkla geziyorum. Full parlaklıkla dahi bir şey gözükmüyor fakat maşallah pilden kullanmayı hiç ihmal etmiyor. Pilim inanılmaz çabuk bitiyor batarya sağlığı %96 olmasına rağmen.
    Yeni alacağım telefonu S10e veya S10 arasından seçmeyi düşünüyorum. Eğer farklı fikirleriniz varsa yazabilirsiniz.
    Genelde bataryamı bitiren şey whatsapp oluyor, çok aktif bir şekilde whatsapp kullanıyorum. İnternette gezinme, reddit, twitter, instagram gibi uygulamalara da ara ara uğruyorum gün içinde ama çoğunlukla whatsapp odaklı.
    S10e ve s10 arasında çok denecek kadar bir fiyat farkı var. Ben genelde telefonlarımı 3-4 yıl kullanırım ki iphone 6 galiba 5. yılında. Telefon bozulmadığı müddetçe öyle telefon değiştireyim diye bir huyum yoktur.
    Arada kaldığım kısım ise s10e ve s10 arasındaki fiyat farkının vermeye değer olup olmadığı. İki telefonda şık gözükmekle birlikte s10 gerçekten müthiş gözüküyor. Beni biraz almaya iten şeylerden biri de çok güzel gözükmesi.
    Sizlerden tavsiye bekliyorum, tekrardan teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batarya önemli ise Mate20 veya P30 serisine bakın derim.
    İlla ikisinden birisi alınacaksa S10 tercih edilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsungun amiral gemisi telefonlarinda hep bir pil sorunu var.pil cabuk bitiyor.ben olsam mate 20 pro alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.