quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus pirint sikriin war orda insertin üstünde sukrul lak ın solunda evet var ama çalışmio basiom basiom olmuyo...
quote:Orjinalden alıntı: d12_world quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus pirint sikriin war orda insertin üstünde sukrul lak ın solunda evet var ama çalışmio basiom basiom olmuyo... print screene bas sonra painte gelip ctrl+v ye bas
quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus quote:Orjinalden alıntı: Saralondé bnm feykim gibi bnde de olmuo da avatarı tuttum
quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus quote:Orjinalden alıntı: d12_world quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus pirint sikriin war orda insertin üstünde sukrul lak ın solunda evet var ama çalışmio basiom basiom olmuyo... print screene bas sonra painte gelip ctrl+v ye bas yaptım Allah razı olsun saol... sarelle ban.gif ...> senin fake in değilim...başkasının fake iyim...
quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus quote:Orjinalden alıntı: Saralondé bnm feykim gibi bnde de olmuo da avatarı tuttum şimdi bırak
quote:Orjinalden alıntı: d12_world quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus quote:Orjinalden alıntı: d12_world quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus pirint sikriin war orda insertin üstünde sukrul lak ın solunda evet var ama çalışmio basiom basiom olmuyo... print screene bas sonra painte gelip ctrl+v ye bas yaptım Allah razı olsun saol... sarelle ban.gif ...> senin fake in değilim...başkasının fake iyim... gidicisin demek
quote:Orjinalden alıntı: Saralondé quote:Orjinalden alıntı: d12_world quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus quote:Orjinalden alıntı: d12_world quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus pirint sikriin war orda insertin üstünde sukrul lak ın solunda evet var ama çalışmio basiom basiom olmuyo... print screene bas sonra painte gelip ctrl+v ye bas yaptım Allah razı olsun saol... sarelle ban.gif ...> senin fake in değilim...başkasının fake iyim... gidicisin demek kalan sağlar sizindir...gitmek için geldim...her gelenin bir gideni vardır...gelen ağam değildir giden paşam değildir...geldikleri gibi giderler...
quote:Orjinalden alıntı: SithMASTER quote:Orjinalden alıntı: SanalKabus quote:Orjinalden alıntı: Saralondé bnm feykim gibi bnde de olmuo da avatarı tuttum şimdi bırak hayır açıciim